Vinterferie på Bornholm

Varm anbefaling

Når sommeren er slut, lukker alting ned og Bornholm går nærmest i dvale! Nej, sådan var det måske engang, men i dag er det langt fra sandheden. Vinterferie på Bornholm kan varmt anbefales.

Selvfølgelig kan vinteren ikke måle sig med sommers høje aktivitetsniveau, men mange af øens bedste spisesteder har helårs-åbent. Det samme gælder øens mange kulturtilbud, som eksempelvis Bornholms kunstmuseum m.fl.

I december måned kan man tage på oplevelse i de hyggelige bornholmske julemarkeder, som findes på gårde og i øens små byer – f.eks. Svaneke, som holder åbent torsdag-lørdag hele året.

Vinterferie på bornholmsk

På Bornholm har naturen sin helt særegne skønhed om vinteren. Klipperne, havet og de store skovarealer, nogle år dækket med et fint lagt hvidt pudder.

Der er skønt, efter en frisk tur langs kysten, at søge indenfor i en lun feriebolig og mærke, hvordan varmen langsomt vende tilbage i kinderne. Måske har I bestilt bord på en af øens udsøgte restauranter, hvor en dejlig aften venter. Dette fuldender en dejlig feriedag og er ægte vinterferie på bornholmsk.

VINTERFERIE PÅ BORNHOLM (FML1V) - 4 NætterLæs mere 

VINTERFERIE PÅ BORNHOLM (FML1V) - 4 Nætter

Nyd roen på Bornholm denne vinter. Fire dage med nærvær og hygge i sommerhus i skovens dybe stille ro, eller i dejlig ferielejlighed i en af de idylliske Bornholmske byer, f.eks. Svaneke eller Gudhjem. 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 4 nætter i ferielejlighed eller sommerhus (vælg mellem 30 forskellige boliger)
  • Guidebog: Turen går til Bornholm
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank.onsdag eller torsdag i perioden 11/11-10/12 2020 & 7/1-18/3 2021.

PRIS: dkk 2.859 i alt for op til 5 pers. 


PGA. OPDATERING AF VORES BOOKINGSYSTEM: HVIS DU ØNSKER AT BOOKE TIL 2021, BEDES DU HENVENDE DIG TIL OS PÅ TLF. 5649 3200. TAK. 
 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. Guidebogen udleveres ved ankomst.

VINTERFERIE PÅ BORNHOLM (FML1V) - 4 Nætter

Bestil Pakke

VINTERFERIE I GUDHJEM (PML2V) - 3 NætterLæs mere 

VINTERFERIE I GUDHJEM (PML2V) - 3 Nætter

Den bornholmske natur holder altid åbent og byder velkommen til store oplevelser uanset årstid. I har base i Gudhjem, i dejlig lejlighed centralt i den charmerende bjergby. Med i pakken, får I også billetter til Bornholms Kunstmuseum, der foruden diverse udstillinger af bornholmsk kunst, også er en smukt placeret arkitektonisk perle. 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 3 nætter i ferielejlighed i med havudsigt eller havkig 
  • Entré til Bornholms Kunstmuseum
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag og fredag i perioden 12/10 2020-18/3 2021.

LAVESTE PRIS: dkk 999 pr. pers. v/2 pers. Ank. 12/11-10/12 2020 & 7/1-18/3 2021
HØJESTE PRIS: dkk 1.399 pr. pers. v/2 pers. Ank. 17/12


PGA. OPDATERING AF VORES BOOKINGSYSTEM: HVIS DU ØNSKER AT BOOKE TIL 2021, BEDES DU HENVENDE DIG TIL OS PÅ TLF. 5649 3200. TAK. 
 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold.

VINTERFERIE I GUDHJEM (PML2V) - 3 Nætter

Bestil Pakke