Vinterferie på Bornholm

Varm anbefaling

Når sommeren er slut, lukker alting ned og Bornholm går nærmest i dvale! Nej, sådan var det måske engang, men i dag er det langt fra sandheden. Vinterferie på Bornholm kan varmt anbefales.

Selvfølgelig kan vinteren ikke måle sig med sommers høje aktivitetsniveau, men mange af øens bedste spisesteder har helårs-åbent. Det samme gælder øens mange kulturtilbud, som eksempelvis Bornholms kunstmuseum m.fl.

I december måned kan man tage på oplevelse i de hyggelige bornholmske julemarkeder, som findes på gårde og i øens små byer – f.eks. Svaneke, som holder åbent torsdag-lørdag hele året.

Vinterferie på bornholmsk

På Bornholm har naturen sin helt særegne skønhed om vinteren. Klipperne, havet og de store skovarealer, nogle år dækket med et fint lagt hvidt pudder.

Der er skønt, efter en frisk tur langs kysten, at søge indenfor i en lun feriebolig og mærke, hvordan varmen langsomt vende tilbage i kinderne. Måske har I bestilt bord på en af øens udsøgte restauranter, hvor en dejlig aften venter. Dette fuldender en dejlig feriedag og er ægte vinterferie på bornholmsk.

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 NætterLæs mere 

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 Nætter

Oplev Bornholm og få en hyggelig oplevelse i Svaneke med i pakken. I bor i dejlig ferielejlighed med havudsigt el. havkig - vælg selv mellem strand og klipper. I får frokost på Restaurant Bryghuset i den idylliske by Svaneke, inkl. smagning af fire af husets øl (eller en Bornholmsk Most) . Svaneke Bryghus er et af Danmarks mest succesfulde mikrobryggerier med mange priser i bagagen. Vi anbefaler, at I kombinerer med smuk gåtur fra Svaneke til Listed og retur.  

PAKKEN INDEHOLDER

  • 4 nætter i ferielejlighed med havudsigt eller havkig
  • Frokost med ølsmagning på Restaurant Bryghuset i Svaneke
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Denne rejse kan bookes med ankomst torsdag eller søndag 3/1 - 10/6 & 26/8 - 12/12 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 1.249
pr. pers. v. 2 pers. Ank. 7/1 - 21/3 & 4/11 - 9/12
HØJESTE PRIS: dkk 1.499 pr. pers. v. 2 pers. Ank. søndage 2/5 - 6/6 & 29/8 - 17/10

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 Nætter

Bestil Pakke