Husbåd på Bornholm

Video >

Hold ferie på vandet

På Bornholm har det hidtil være forbeholdt lystsejlere at holde ferie på vandet. Fra 2019 kan feriegæster med maritime fornemmelser og på udkig efter en feriebolig med høj komfort, nu gå planken ud og få en vidunderlig ferie i en bornholmsk bygget husbåd.

Det er en særlig oplevelse at bo i en husbåd. Bare tænk, efter en lang dag, at kunne gå fra husbådens soldæk (terrasse), ned i sin seng og blive vugget blidt i søvn til vandets rolige skvulpen.
Man skal nemlig hverken frygte høj søgang eller splittede bramsejl. Alle husbåde er forsvarligt fortøjeret og i sikker bornholmsk havn.

De borholmske husbåde er reelt at sammenligne med helt moderne sommerhuse, de er blot flydende. Det betyder for eksempel, at de er indrettet med både lækkert badeværelse og moderne køkken.

Nexø havn

Velkommen om bord på vores tre husbåde, som er placeret ved lystbådehavnen i Nexø.

Nexø er Bornholms næststørste by med stolte søfartstraditioner. Havnen havde en kæmpe flåde, da fiskeriet havde sin glansperiode i 80’erne. Selvom der er løbet meget vand gennem havnen siden, er Nexø fulgt med tiden og er en dejlig by for feriegæster.

Husbådene er bygget i to plan. Det gør det nemt at nyde udsigten over Østersøen og følge livet på havnen. Ferie i husbåd er en særlig ferieform, der bare skal opleves.

Alle husbåde tilbyder

  • Fantastisk lysindfald overalt på husbåden
  • Egen P-plads til 2 biler
  • Kort afstand til by, natur- og kulturattraktioner
  • Wifi