Husbåd på Bornholm

Hold ferie på vandet

På Bornholm har det tidl. være forbeholdt lystsejlere at holde ferie på vandet. Fra 2019 kan feriegæster med maritime fornemmelser, på udkig efter feriebolig med høj komfort, nu gå planken ud og få en vidunderlig ferie i en bornholmsk bygget husbåd.

Det er en særlig oplevelse at bo i en husbåd. Bare tænk, efter en lang dag på vandet, at kunne gå fra husbådens soldæk (terrasse), ned i sin køje og blive vugget i søvn til vandets rolige skvulpen.
Man skal nemlig hverken frygte høj søgang eller splittede bramsejl. Alle husbåde er forsvarligt fortøjret og i sikker bornholmsk havn.

De borholmske husbåde er reelt at sammenligne med helt moderne sommerhuse, de er blot flydende. Det betyder for eksempel, de både er indrettet med lækre badeværelser og moderne køkkener.

Nexø havn

Velkommen om bord på vores tre husbåde, som er placeret ved lystbådehavnen i Nexø.

Nexø er Bornholms næststørste by med stolte søfartstraditioner. Havnen havde en kæmpe flåde, da fiskeriet havde sin glasperiode i 80’erne. Selvom der er løbet meget vand gennem havnen siden, er Nexø fulgt med tiden og er en dejlig by for feriegæster.

Husbådene er bygget i to plan. Det gør det nemt at nyde udsigten over Østersøen og følge livet på haven. Ferie i husbåd er en særlig ferieform, der bare skal opleves.

Alle husbåde tilbyder

  • Fantastisk lysindfald overalt på båden
  • Egen P-plads til 2 biler
  • Kort afstand til natur- og kulturattraktioner
  • Wifi

Husbåd på Bornholm

Hold ferie på vandet - På Bornholm har det tidl. være forbeholdt lystsejlere at holde ferie på vandet. Fra 2019 kan feriegæster med maritime fornemmelser, på udkig efter feriebolig med høj komfort, nu gå planken ud og få en vidunderlig ferie i en bornholmsk bygget husbåd. Det er en særlig oplevelse at bo i en husbåd. Bare tænk, efter en lang dag...Læs mere