Outdoor Challenge

Den Bornholmske natur har X-factor. Er du en stjerne og frisk på en outdoor challenge (udfordring) i ferien? Bornholm har alt fra klipper, der skal bestiges til kyster, der skal besejles.

Kombiner din ferie på Bornholm med fem gode outdoor aktiviteter, som klippeklatring, mountainbiking, windsurfing, snorkling og havkajak. Du kan læse mere om de enkelte aktiviteter nedenfor.

Hvis du f.eks. er på ferie en uge og har mod på en Outdoor Challenge, kan du hver dag stå op med en ny outdoor aktivitet på programmet. Den enkelte aktivitet tager 2- 3 timer, så der er også tid til at tage på stranden og andre oplevelser i det bornholmske ferielandskab.

Aktiviteter - Outdoor Challenge

1. Klippeklatring
Prøv kræfter med de bornholmske klippesider. Du lærer de basale klatreteknikker på dette kursus og får god tid til at prøve en masse klatreruter. Klatreudstyr er inkl. i prisen. Varighed 3 timer.

2. Mountainbiking
Fuld fart frem! Kør de bedste bornholmske spor med en erfaren guide. Mountainbike og hjelm er inkl. i prisen. Varighed 2 timer.

3. Windsurfing
Lær at holde balancen og få vind i sejlet. Du vil blive hjulpet med at mestre forskellige teknikker, du lærer udstyret grundigt at kende og får tips og tricks. Udstyr, våddragt m.m. er inkl. i prisen. Varighed 3 timer.

4. Snorkling
Få hoved under vand, og lær at dykke med snorkel. På kurset bliver der gennemgået teori, forskellige praktiske øvelser og åndedrætsteknik. Udstyr er inkl. i prisen. Varighed 3 timer.

5. Havkajak
Vi padler en dejlig tur langs Bornholms vestkyst. Først gennemgår vi udstyr og kajak, og træner, hvordan man manøvrerer en kajak. Derefter får vi nogle km i armene.  Alt udstyr er inkl. i prisen. Varighed 3 timer.