Outdoor Challenge

Frisk på en Challenge?

Bornholm har alt fra klipper, der skal bestiges til kyster, der skal besejles.

Kombiner din ferie på Bornholm med fem gode outdoor aktiviteter, som klippeklatring, mountainbiking, SUP, snorkling og havkajak. Læs mere om de enkelte outdoor aktiviteter nedenfor.

Ferie med outdoor

Hvis du f.eks. er på ferie en uge og har mod på en Outdoor Challenge, kan du hver dag stå op med en ny outdoor aktivitet på programmet. Den enkelte aktivitet tager 2- 3 timer, så der er også tid til at tage på stranden og andre oplevelser i det bornholmske ferielandskab.

OUTDOOR MINI CHALLENGE - HASLE (AOP4) - 4 NætterLæs mere 

OUTDOOR MINI CHALLENGE - HASLE (AOP4) - 4 Nætter

Bornholm er som skabt til aktiv ferie. Udforsk øen og prøv kræfter med den unikke bornholmske natur med 3 skønne ferieaktiviteter. Du bor på hotelpension i Hasle og vælger selv, hvilke dage du ønsker at prøve din fysik af. 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 4 nætter på Hotel Herold i dobbeltværelse
  • 4 x morgenmad
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • 3 timers klippeklatring med instruktør
  • 2 timers mountainbikekørsel med instruktør
  • 2,5 times kajaksejlads med instruktør
  • Lån af udstyr til alle aktiviteter er inklusiv

 

Pakken kan bookes med ankomstdag torsdag i perioden 14/5-20/9 2020
LAVESTE PRIS: dkk 2.743 
pr. pers. v/2 pers. Ank. 14/5-18/6 & 20/8-20/9
HØJESTE PRIS: dkk 3.379 pr. pers. v/2 pers. Ank. 2/7-30/7

 

OUTDOOR MINI CHALLENGE - HASLE (AOP4) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Aktiviteter - Outdoor Challenge

1. Klippeklatring/rapelling
Prøv kræfter med de bornholmske klippesider. Du lærer de basale klatreteknikker på dette kursus og får god tid til at prøve en masse klatreruter. Klatreudstyr er inkl. i prisen. Varighed 4 timer.

2. Mountainbiking
Fuld fart frem! Kør de bedste bornholmske spor med en erfaren guide. Mountainbike og hjelm er inkl. i prisen. Varighed 2 timer.

3. SUP (Stand Up Paddle) surfing
Vi gennemgår udstyr og sikkerhed. Du lærer at holde balancen, at paddle og manøvrering af SUP-brættet. Udstyr, våddragt m.m. er inkl. i prisen. Varighed 2 timer.

4. Windsurfing
Vind i sejlet og sikkert afsted over bølgerne. På kurset introduceres du til forskellige teknikker, teori m.m. Udstyr er inkl. i prisen. Varighed 3 timer.

5. Havkajak
Vi padler en dejlig tur langs Bornholms vestkyst. Først gennemgår vi udstyr og kajak, og træner, hvordan man manøvrerer en kajak. Derefter får vi nogle km i armene.  Alt udstyr er inkl. i prisen. Varighed 2,5 timer.