Motion & Outdoor

Bornholm egner sig perfekt til en ferie med aktiviteter. Cykel- og vandreferie har i årevis været meget populært, men listen af bornholmske motion og outdoor tilbud er lang.

Det skal være muligt at holde en dejlig ferie med fysisk aktivitet uanset alder og niveau. Derfor har vi sammensat pakker af forskellig længde og indhold, som naturligvis  kan tilpasses efter dine ønsker.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning er du altid velkommen til at kontakte os.

FERIE, MOTION OG DUEODDE STRAND (AOP1) - 7 NætterLæs mere 

FERIE, MOTION OG DUEODDE STRAND (AOP1) - 7 Nætter

Ideel ferie til motionisten, der vil bruge ferien til at komme i form. I bor ved Dueodde Strand, der byder på perfekte træningsforhold til både cykling, løb og svømning. Hvad enten I er til bakket klitlandskab, hyggelige grusstier eller landveje er denne rejse velegnet til at booste formen under ferien. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 1 uge i ferielejlighed m. egen terrasse
  • Adgang til tennisbane, svømmehal,  sauna, udendørs pools (15/6-10/9)
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Indbo- og afbestillingsforsikring
  • Mulighed for cykelleje (City- eller mountainbikes), inkl. levering.


Pakken kan bookes med ankomst fredag eller søndag perioden 15/5-11/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 3.375 i alt for 4 pers. Ank. 15/5-31/5 & 28/8-11/10
HØJESTE PRIS: dkk 6.250 i alt for 4 pers. Ank. 10/7-19/7

Deltagelse i outdoor-aktiviteter kan tilkøbes. El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Større boliger kan tilkøbes. 

FERIE, MOTION OG DUEODDE STRAND (AOP1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Golfferie

Golfferie på Bornholm - På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. To baner har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. Solskinsøen er et yndet feriemål...Læs mere

Outdoor Weekend

Skal du noget sjovt i weekenden? - Tag dine venner, kæreste eller børn på Outdoor Weekend til Bornholm. Måske har I lyst til at klatre på en bornholmsk klippeside eller fræse gennem skoven på en moutainbike? I kan også dykke ned på havets bund og jage fisk med harpun. Outdoor weekend pakker - Vi har lavet forskellige Outdoor Weekend pakker, som I...Læs mere

Outdoor Challenge

Frisk på en Challenge? - Bornholm har alt fra klipper, der skal bestiges til kyster, der skal besejles. Kombiner din ferie på Bornholm med fem gode outdoor aktiviteter, som klippeklatring, mountainbiking, SUP, snorkling og havkajak. Læs mere om de enkelte outdoor aktiviteter nedenfor. Ferie med outdoor - Hvis du f.eks. er på ferie en uge og har m...Læs mere

Yoga på Bornholm

Bornholm er en dejlig ø og en solrig plet på danmarkskortet, hvor yoga og ferie forenes på allerskønneste vis. Alle gæster beriges af den smukke bornholmske natur på hver deres måde. Så søger du en ferie med plads til daglig praksis, fordybelse og velvære, så se nærmere på vores pakkerejser med yoga nedenfor. Namaste :)...Læs mere

Surfing og sejlads på Bornholm

Bornholm er omringet af muligheder for surfing og sejlads. Det åbne hav tiltrækker mange vandsports-entusiaster, da det giver masser af udfordringer for alle niveauer. Uanset niveau, kan du både udfordre dig selv med surfing på et almindeligt surfboard, kitesurfing, windsurfing og Stand Up Paddle surfing. Der findes flere surfskoler på Bornholm, så du kan komme sikkert i gang, hvis du ikke har prøvet det før. Er du en øvet surfer, vil du finde masser af udfordringer langs den bornholmske kyst.

Cykling og mountainbiking

Bornholms 230 km skiltede cykelruter indbyder naturligvis til, at du medbringer en cykel eller lejer en, når du ankommer. Det er en rigtig god måde at opleve øen på, og da der ikke er langt mellem byerne, er det også en god måde at komme rundt på. Den utæmmede natur er præget af klipper, skove og bakker, som tiltrækker mange mountainbike-entusiaster. Hvis du er en erfaren mountainbiker, så skal du prøve kræfter med de mange ruter med hårde stigninger, skarpe sving og stejle nedkørsler. Nybegynderen og den mere forsigtige mountainbiker, vil nyde godt af de mange alternative ruter, som stadig giver sved på panden.

Bornholmtours samarbejder med Bornholms Cykeludlejning, og vi kan derfor nemt hjælpe dig med at leje cykler og mountainbikes, hvis du ikke selv har mulighed for at medbringe det.

Klatring og rapelling

Bornholm byder på masser adrenalinsus til klatre-entusiasten. Der er både mulighed for klatring og rapelling på klipper, kystklipper og på stenbrud. Hvis du ikke har prøvet at klatre før, findes der også en klatrepark i Gudhjem, hvor du kan få hjælp til at komme i gang med sikker klatring.

Golf og fiskeri

Er du mere til de lidt roligere aktiviteter, er der også rig mulighed for at tage på golf- eller fisketur på Bornholm. Uanset, hvor på Bornholm du befinder dig, er du kun 30 minutters bilkørsel fra en golfbane. Hvis du vil på fisketur, er Bornholm også helt ideel - øen er omgivet af vand med mange spændende fisk og rundt omkring finder du også Put & Take søer.