Book ferien til Bornholm

Søg på et bestemt objektnummer

Unik ferie med Bornholmtours

Hos Bornholmtours har vi fuldt fokus på ferierejser til Bornholm. Vi har eksisteret siden 2006 og budt tusindvis af feriegæste velkomen til vores skønne ø. 
Vi har mange feriegæster, men de er alle sammen vigtige for os. Det betyder at du altid har mulighed for at kontakte os, at vi sørger for et højt informationsniveau, og at du kan spørge os til råds om stort og småt i forbindelse med din ferie. Vi glæder os nemlig hver gang, vi får besøg "overfra". Vores engagerede personale gør alt at sikre at vores gæster får en dejlige ferie.

Med Bornholmtours kan du booke en ferie der passer lige til dig. Vi har både sommerhuse, lejligheder, hoteller og ophold i ferieparker. Vi har korte og lange ferier og pakkerejser - og du kan booke din helt egen unikke ferie med lige præcis det ophold og de oplevelser, du vil have med.

Vi er selvfølgelig medlem af Rejsegarantifonden og Feriehusudlejernes Brancheforening.

Vi er dit lokale rejsebureau på Bornholm

Bornholmtours er et 100% lokalt bureau med kontor i Nexø og fastboende medarbejdere, der kender alle Bornholms sjoveste oplevelser, dejligste strande, bedste spisesteder og hemmelige naturperler. Det gør vi, fordi vi bor og lever på øen, og derfor kan vi også guide dig til den bedste ferie.

Sol, strand og sommerhus

Så er der ferie! Bornholm byder på flest solskinstimer i Danmark og nogle af de allerbedste strande, du kan finde i Nordeuropa. Bornholmtours har Bornholms største udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, så der er noget for alle, uanset om hvem du og din familie er. Du kan vælge mellem over 650 sommerhuse og ferielejligheder, 21 af Bornholms bedste hoteller og 7 af øens ferieparker.

Oplevelserne er en del af ferien

Bornholm er kun 588 km2 stor, men byder på mange oplevelser, flot og varieret natur, og spændende seværdigheder på sit overskuelig areal. Faktisk kan det være helt svært at vælge hvad man vil blandt de mange muligheder - men du kan finde masser af inspiration på vore hjemmeside, så valget bliver lidt nemmere.

Når du booker din ferie hos Bornholmtours, har du mulighed for at booke lige præcis de aktiviteter, du vil opleve på Bornholm. Her er lækre spisesteder, hvor du kan smage lokale delikatesser, flot natur til aktive ferieoplevelser på cykel og gåben, til havs i kajak eller på surfbræt og spændende guidede ture. Du kan også opleve kunst, kultur og deltage i fælles aktiviteter for hele familien. Bornholm byder på mange museer og oplevelsescentre, hvor der er noget for alle. Du kan blandt meget andet besøge Bornholms Kunstmuseum, rovfugleshowet, NaturBornholm og Brændesgårdshaven.

Når du booker oplevelser gennem os, får du dem også lidt billigere.

Vi booker din færgebillet

Bornholmtours booker gerne din færgebillet til ferien. Det gælder uanset hvilken form for ferieophold, du booker gennem Bornholmtours. Vil du gerne med anden transport såsom fly eller bus hjælper vi selvfølgelig også gerne med det.

Vi lytter til vores kunder

Derfor er vi nemme at komme i kontakt med både før, under og efter din ferie med Bornholmtours. På Trustpilot kan du se anmeldelser og kommentarer fra vores kunder. Vi gør vores bedste for at alle kunder skal få en god ferie, der forløber godt.Har du brug for at kontakte os sidder vi klar ved telefonen i kontortiden. 
Alle vores feriegæster får også udleveret vores nødnummer, hvor vi kan kontaktes alle døgnets 24 timer. Får du behov for hjælp fra os, gør vi alt hvad vi kan for dig.