Om Bornholmtours

Velkommen til Bornholm

Vi har siden 2006 budt titusindvis af glade feriegæster velkommen til vores allesammens solskinsø - Bornholm. Bornholm har uendelig meget at byde på, og vi glæder os hver gang, vi får besøg fra alle steder i Danmark og resten af verden.

Service er en selvfølge

Det er vigtigt for os, at vores gæster har det godt før, under og efter deres ophold. Vores salg- og servicepersonale sætter gerne himmel og hav i bevægelse, for at alle får en skøn ferie, og måske får lyst til at besøge os igen en anden gang.

Hvad siger vores gæster? Tjek os på Trustpilot

Vi er Bornholm

Bornholmtours en 100% lokalforankret virksomhed. Vi driver udelukkende udlejningsvirksomhed af ferieboliger og salg af pakkerejser på Bornholm og alle vores medarbejdere bor og arbejder på øen.

Flest bornholmske ferieboliger

Vi har det største udvalg af sommerhuse og ferielejligheder på Bornholm og tilbyder også ferieophold på Bornholms bedste hotel og ferieparker. 
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og Feriehusudlejernes Brancheforening.

Gruppe og erhvervsturisme

Vi tilbyder naturligvis også at arrangere overnatning og transport, hvis I er en større gruppe eller en virksomhed, som ønsker at opleve vores dejlige klippeø.

Bornholm serveret på et sølvfad

Modtag vores nyhedsbrev og få de bedste rejsetilbud direkte i indbakken. Hver måned trækker vi lod om et rejsegavekort på kr. 500 blandt vores abonnenter.

Jeg ønsker nyhedsbrev