Ferielejlighed info

Ferielejligheder på Bornholm

Ophold i en ferielejlighed er lige noget for dig, hvis du kan lide at have liv omkring dig, og beliggenhed er vigtigere end plads. Mange lejligheder byder på fællesfaciliteter som eksempelvis have, legeplads, vaskerum eller swimmingpool om sommeren. I Bornholmtours’ sortiment findes over 300 ferielejligheder fordelt på hele øen.

Foruden de mange ferielejligheder i lejlighedskomplekser, findes også en del ferielejligheder i private huse, på gårde eller lignende. Lejlighederne er i privat eje og indrettet i ejers personlige stil.

Find ferielejlighed

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til den ferielejlighed, som passer til dine ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v. Masser af billeder kan hjælpe dig til finde det rigtige valg.

De fleste ferielejligheder har valgfri ankomstdag og mulighed for miniferie (min. 3 dage) hele sæsonen.

Sæsonkalender: Ferielejlighed 2021

Sæsonkalenderen for vores ferielejligheder viser hvordan de enkelte prisperioder fordeler sig. I+-sæsonen er den dyreste mens V er den billigste.Læs mere

Top 25 ferieboliger

De mest populære sommerhuse og ferielejligheder - 2019 - Oversigten viser de 25 mest populære ferieboliger blandt vores feriegæster i 2019. Hos Bornholmtours er vi optaget af, at vores kunder får et dejligt ophold, når de besøger Bornholm. Vi beder derfor alle vores feriegæster om at udfylde et tilfredshedsskema, når de komme hjem efter ferien. He...Læs mere

Praktisk info - Ferielejlighed

Nøgleudlevering - I de fleste tilfælde skal lejeren før lejestart afhente nøglen til ferieboligen, og udleveringen kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Adressen for nøgleudlevering fremgår tydeligt af lejebeviset. På afrejsedagen skal lejeren aflevere nøglen til ferieboligen samme sted. Ferieboligen skal på afrejsedagen forlades senest kl. 10.0...Læs mere

20 procent rabat

20% rabat - Hvis I rejser 2 personer* og booker et ophold på min. 7 nætter, giver vi 20% rabat på opholdet i de fleste af vores sommerhuse og ferielejligheder. Rabatten kan opnås i følgende perioder: Sommerhus, sæson: B, C, D og/eller E Ferielejlighed, sæson: II, III, IV og/eller V I sæsonkalendrene for sommerhuse og ferielejligheder, kan du få o...Læs mere

Hvilket område på Bornholm bør jeg vælge?

Når du skal vælge en ferielejlighed, bør du spørge dig selv, hvilket område du gerne vil bo i. Selvom der ikke er langt fra den ene ende af Bornholm til den anden, har det ofte afgørende betydning, hvor ferielejligheden er placeret.

Dueodde og Sandkås: til de vandglade

Hvis du gerne vil bruge ferien på svømmeture eller gåture i strandkanten, kan du kigge nærmere på nogle af de fantastiske ferielejligheder i Dueodde og Sandkås. Dueodde er kendt for sin lange strand med det fineste sand. Sandkås er ligeledes en badeby, der egner sig perfekt til de vandglade. Hvis du er til action og vandsport, kan du leje udstyr og prøve dine evner af på surfbrætter eller Stand Up Paddle board.

Oplev bylivet i Gudhjem

I Gudhjem kan du nyde Bornholms smukke byliv. Hvis du vil dufte de røgede fisk, mærke livet omkring havnen, spise smørrebrød med røget sild og rå æggeblomme, så skal du måske overveje en ferielejlighed omkring Danmarks eneste bjergby. Byen er af flere blevet kaldt Bornholms smukkeste, og dette er ikke uden grund. De røde tegltage, skibene ved havnen og livet i byen giver en særlig stemning, som skal opleves.

Boderne: en sand kystperle

Derudover har Bornholm mange fine små steder, som man nemt kommer til at overse. Et godt eksempel er Boderne, der ligger mellem Rønne og Dueodde. Byen er en sand kystperle, som har bevaret mange charmerende træk. Et sted med idyl hvor man ønsker, at tiden stod stille. Bornholm har områder for enhver smag, og vi kan hjælpe dig med at finde en ferielejlighed, uanset hvor på øen du ønsker at bo.