Sommerhus Bornholm

Klassisk Bornholmsk sommerferie

Sommer er lige med sommerhus, solskin, ferie og frihed. Med et sommerhus på Bornholm kan du opleve det hele. En sommerhusferie er på dine præmisser og foregår i dit tempo. Vi udlejer private sommerhuse med masser af god stemning, tæt på kyst og naturen.

Sommerhus med personlighed

Der kan du gøre gøre lige præcis det, du og familien mest af alt ønsker i jeres ferie. Sommerhusene er i privateje, og bruges af ejeren som fristed fra hverdagen. Derfor er husene indrettet med personlighed og varme, med typisk dansk sans for indretning og nordisk sommerhusstemning.

Søg og book

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus, som passer til dine ønsker om beliggenhed, størrelse, faciliteter og udstyr m.m. Du kan se billeder, for at træffe det rigtige valg.

Gode sommerhusområder

Dueodde
Snogebæk
Sømarken

Tæt på stranden

Sommerhus ved Bornholms skønne strande - Ferie en uge eller to i sommerhus ved en af Bornholms mange dejlige strande, det er noget mange feriegæster vender tilbage til år efter år. Bornholmtours har over 300 sommerhuse på Bornholm. Mange af dem ligger tæt på stranden og de findes i mange forskellige størrelser og indretning. Uanset om I rejser ma...Læs mere

Tæt på hinanden

Der findes mange dejlige områder med sommerhuse på Bornholm. Fordelen ved at holde ferie i et sommerhusområde er, at man sikker på, at koncentrationen af sommerhuse med top lækker beliggenhed altid er høj. I de bornholmske sommerhusområder, hvor BORNHOLMTOURS opererer er der stor forskel på både natur og lokalitet. Fælles for dem alle er den store...Læs mere

Sommerhus info

sommerhuse på Bornholm - Få en ferieoplevelse med personlighed, når du lejer et sommerhus på Bornholm. Alle sommerhusene er unikke og indrettet i deres ejeres personlige stil. Med over 300 sommerhuse i porteføljen, kan Bornholmtours tilbyde en sommerhusoplevelse for enhver smag og pengepung. Mange sommerhuse har en skøn beliggenhed tæt ved strand...Læs mere

Husbåd på Bornholm

Hold ferie på vandet - På Bornholm har det hidtil være forbeholdt lystsejlere at holde ferie på vandet. Fra 2019 kan feriegæster med maritime fornemmelser og på udkig efter en feriebolig med høj komfort, nu gå planken ud og få en vidunderlig ferie i en bornholmsk bygget husbåd. Det er en særlig oplevelse at bo i en husbåd. Bare tænk, efter en lan...Læs mere

En stor del af sommerhusene ligger tæt på kysten, men du finder også sommerhuse med en skøn beliggenhed i fred og ro ude på landet eller i Bornholms hyggelige byer tæt på restauranter og oplevelser.

Med de mange forskellige typer sommerhuse kan du finde noget for enhver smag og pengepung. Her er sommerhuse for vennerne og familien - både for forældre og børn, og når bedsteforældre, fætre og kusiner også skal med. Du finder også intime små feriehuse til parret, der skal nyde ferien sammen. Vi har over 300 sommerhuse, så vi er sikre på at du også kan finde noget, der passer lige til dig og din ferie.

Bornholm byder på smuk natur, dejlige badestrande, hyggelig sommerstemning og underholdning for både store og små indenfor korte afstande. Med en sommerhusferie på Bornholm har du en dejlig base og mange muligheder for ture og oplevelser. Alle vores sommerhuse er udstyret med nødvendigt køkkenudstyr og møbler, men du skal selv medbringe sengetøj, håndklæder, viskestykker o.l.