Sommerhus Bornholm

Over 350 sommerhuse på Bornholm

Sommer er lig med sommerhus, solskin, ferie og frihed. Med et sommerhus på Bornholm kan du opleve det hele. En sommerhusferie er på dine præmisser og foregår i dit tempo. Vi udlejer over 350 bornholmske sommerhuse med masser af god stemning, tæt på kyst og midt i naturen.

Sommerhus med personlighed

Der kan du gøre lige præcis det, du og familien mest af alt ønsker i jeres ferie. Sommerhusene er privatejede, og bruges af også af ejeren selv. Derfor er husene indrettet med personlighed og varme, med typisk dansk sans for indretning og nordisk sommerhusstemning.

Søg og book

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus, som passer til dine ønsker om beliggenhed, størrelse, faciliteter og udstyr m.m. Du kan se billeder, for at træffe det rigtige valg.

Tæt på stranden

Sommerhus - tæt på stranden - Mange feriegæster vender tilbage år efter år for at holde ferie i et sommerhus med kort afstand til en dejlig sandstrand. Bornholmtours har over 350 sommerhuse på Bornholm. Mange sommerhuse ligger tæt på stranden og de findes i mange forskellige størrelser og indretning. Uanset om I rejser mange eller få, så har vi he...Læs mere

Udvalgte områder

Udvalgte sommerhus områder - Der findes mange dejlige områder med sommerhuse på Bornholm, hver med sine særpræg og kvaliteter. Bornholmtours har Bornholms største udvalg af ferieboliger og vi kan derfor tilbyde vores gæster sommerhuse med en skøn beliggenhed overalt på øen. På denne side finder du et lille udpluk. Find sommerhus - Brug den røde...Læs mere

Husbåd på Bornholm

Hold ferie på vandet - På Bornholm har det hidtil være forbeholdt lystsejlere at holde ferie på vandet. Fra 2019 kan feriegæster med maritime fornemmelser og på udkig efter en feriebolig med høj komfort, nu gå planken ud og få en vidunderlig ferie i en bornholmsk bygget husbåd. Det er en særlig oplevelse at bo i en husbåd. Bare tænk, efter en lan...Læs mere

Sommerhus info

Sommerhuse på Bornholm - Få en ferieoplevelse med personlighed, når du lejer et sommerhus på Bornholm. Alle sommerhusene er unikke og indrettet i deres ejeres personlige stil. Med over 350 sommerhuse i porteføljen, kan Bornholmtours tilbyde en sommerhusoplevelse for enhver smag og pengepung. Mange sommerhuse har en skøn beliggenhed tæt ved strand...Læs mere

En stor del af sommerhusene ligger tæt på kysten, men du finder også sommerhuse med en skøn beliggenhed i fred og ro ude på landet eller i Bornholms hyggelige byer tæt på restauranter og oplevelser.

Med de mange forskellige typer sommerhuse kan du finde noget for enhver smag og pengepung. Her er sommerhuse for vennerne og familien - både for forældre og børn, og når bedsteforældre, fætre og kusiner også skal med. Du finder også intime små feriehuse til parret, der skal nyde ferien sammen. Vi har over 350 sommerhuse, så vi er sikre på at du også kan finde noget, der passer lige til dig og din ferie.

Bornholm byder på smuk natur, dejlige badestrande, hyggelig sommerstemning og underholdning for både store og små indenfor korte afstande. Med en sommerhusferie på Bornholm har du en dejlig base og mange muligheder for ture og oplevelser. Alle vores sommerhuse er udstyret med nødvendigt køkkenudstyr og møbler, men du skal selv medbringe sengetøj, håndklæder, viskestykker o.l.