Det siger vores ferieboligejere

Du er i centrum

Vi er naturligvis optaget af, at vores ferieboligejere er glade og tilfredse med samarbejdet. Det er vigtigt at have en ærlig og kontruktiv dialog, når der er behov for dette. Vores ejerrådgivere er altid klar til en samtale, som tager udgangspunkt i dine behov som ferieboligejer.

KONTAKT EJERRÅDGIVER

Hvert år laver vi en spørgeskemaundersøgelse, som vi sender til samtlige ejere. Alle besvarelser gennemgås minutiøst og giver os en masse vigtig viden.

Vi tror, hvis vi er gode til at lytte, omsætte tanker til handling og forsat udvikle os som virksomhed, at Bornholmtours forbliver ferieboligejernes foretrukne samarbejdspartner på Bornholm. Dét, der er godt for dig, er godt for os og dermed hele det bornholmske samfund.

Testimonials

Uanset om du er ny ferieboligejer eller allerede lejer ud og overvejer at skifte bureau til Bornholmtours, er det oplagt, at få en "second opinion" inden du beslutter dig. 

Vi har bedt et tilfældigt udvalg af vores ferieboligejere om at sætte et par ord på vores samarbejde. Vi stillede tre spørgsmål:

  • Hvorfor valgte du Bornholmtours?
  • Nævn forhold, der kendetegner samarbejdet med Bornholmtours
  • Vil du anbefale Bornholmtours?

Følgende sektion herunder samler et udvalg af citater fra deres besvarelser. 

Klik på det røde pdf ikon ovenfor, hvis du vil læse flere af ejernes svar.

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE