Service

Øens højeste serviceniveau

Vi har side 2006 udlejet sommerhuse og ferielejligheder på Bornholm. Det har været et erklæret mål siden start, at tilbyde vores ferieboligejere øens højeste serviceniveau. Du skal mærke, at din feriebolig er i gode hænder hos Bornholmtours.

Vi er meget passionerede omkring, det vi laver, og det kribler i vores fingre for at gøre en forskel for vores ferieboligejere.

Service i særklasse

Vores serviceafdeling har tre bærende elementer; landevej, kontor og værksted.

Landevej

Vores flittige stab på landevejen er altid på farten og klar til at rykke ud. Check af ferieboliger i forbindelse med hvert lejeskifte, vedligehold og småreparationer i ferieboligerne udføres gratis på stedet.

Er der noget vores feriegæster ikke er tilfredse med, yder vi døgnservice overalt på øen. Vores vagttelefon er bemandet 24/7.

Det er vigtigt, at både feriegæsten og du som ejer kan føle jer trygge, hvis der er brug for en hurtig indsats, og der eksempelvis er sprunget et vandrør!

Rengøring i forbindelse med sæsonopstart og nedlukning, vinduespolering,  græsslåning/beskæring og lignende opgaver er også noget, vi meget gerne hjælper med.

Kontor

På vores servicekontor sidder vi parat til at rådgive og vejlede på alle typer henvendelser omkring udlejning.

Ferieboligejere, som ikke selv bor på Bornholm, kan have glæde af vores assistance i forbindelse med de lidt større opgaver, som kræver håndværkere. Vi formidler gerne kontakt til håndværkere og leverandører, og koordinerer med dem omkring udførelse af arbejdet. Det er naturligvis gratis.

Værksted

Alle ejere har gratis adgang til vores ejerværksted og vaskeri.

På værkstedet kan vores ejere gratis låne værktøj og haveredskaber til alle de små gør-det-selv opgaver. Det er også muligt gratis at låne en trailer. I vaskeriet kan du gratis vaske dyner og andet, som fylder meget.

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE