Rengøring

En god ferie = en ren fornøjelse

Ordentlig rengjorte ferieboliger har en stor betydning for vores feriegæsters tilfredshed og oplevelse af Bornholm. Derfor går vi grundigt til værks for at sikre, at alt skinner og er snorlige, forud for ethvert ophold.

Hos Bornholmtours har vi vores egen hær af pålidelige rengøringsmedarbejdere, som vi løbende uddanner, så de er godt klædt på til at løse opgaverne med at holde alt rent og pænt. Der bli´r ikke fejet noget ind under gulvtæppet!

Vi har certificeret personale, som har kurser i specialopgaver - eksempelvis professionel håndtering af spa- og swimmingpools.

Derudover følger vi ivrigt alle restriktioner og anbefalinger fra myndighedernes side omkring rengøring af ferieboliger. Dette har vi i særdeleshed været optaget af, som en følge af Covid-19.

Vi er i den forbindelse lykkedes med at holde den høje standard overfor vores gæster og samtidigt tilsikre et sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Det er vi utroligt glade for.

Det er vigtigt for os, at der bliver brugt den tid det tager, at gøre ordentligt rent. Vores lønniveau er derfor højere end gennemsnittet. Vores medarbejdere bliver ikke aflønnet på akkord.

Sæsonklargøring

Enhver feriebolig skal klargøres inden sæsonstart. De fleste ferieboliger åbner for udlejning til påske, så tidspunktet for sæsonklargøring ligger typisk et par uger inden påske. Det afhænger af åbningen af den enkelte feriebolig, hvornår sæsonklargøringen skal udføres.

Sæsonklargøring indbefatter total hovedrengøring af ferieboligen. Som ejer står det dig frit, om du vi lade os gøre arbejdet eller selv stå for denne del. Vælger du Bornholmtours´ sæsonklargøring sørger vi for, foruden at komme helt ud i alle kroge, at polere vinduer og checke alt det elektriske. Vi tilbyder også at vaske gardiner, sengetøj etc. 

Løbende rengøring AF FERIEBOLIGen

Skal jeg som ejer vælge at slutrengøring for gæsten skal være obligatorisk eller frivillig? Langt de fleste ejere vælger "frivillig". Det betyder, at feriegæsten selv bestemmer om han/hun vil betale for en rengøring inden afrejse eller selv rengøre - det giver den største målgruppe! Hvis gæsten selv rengører, så kommer vores rengøringsfolk forbi efter gæstens afrejse og sikrer at ferieboligen er/bliver tip-top klar til næste besøg, som om vi havde udført en obligatorisk slutrengøring.

Hos Bornholmtours har vi ejere, der vælger obligatorisk slutrengøring. Det kan der sagtens være gode grunde til. Dog er vores generelle erfaring, at frivillig slutrengøring giver den bedste udlejningsøkonomi for ejer og samme gode rengøringskvalitet.

Kan JEg som ejer selv stå for rengøringen?

Ja, det er faktisk muligt. Og ejer får naturligvis en fornuftig betaling.

Vi er som regel glade for, når en ejer vælger at stå for rengøring og kontrol af egen feriebolig. Det er nemlig med til at sikre, at standarden holdes på et højt niveau. 

Vi stiller naturligvis vores erfaring og faglighed til rådighed over for ejere, der vælger denne løsning.

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE