Markedsføring

Stor efterspørgsel

Bornholm er en populær feriedestination, men selv de bedste ferieboliger sælger sjældent sig selv. Effektiv markedsføring er en forudsætning for vækst og flotte salgstal.

Bornholmtours er en af Bornholms største annoncører i feriebranchen. Vi overvåger tendenserne i markedet og tilpasser løbende vores marketingindsats, så den giver optimal belægning og mest værdi for vores 650 ferieboligejere.

Hos Bornholmtours er vores hjemmeside rygraden i hele vores forretning. Bornholmtours.com er vores primære salgskanal. Optimering af indhold, udvikling af brugervenlighed og salgsprocesser er derfor en kontinuerlig indsats, vi dagligt lægger mange kræfter i.

Vi arbejder professionelt med Google og Facebook, som bidrager med den største andel af vores salg. Desuden har vi stor succes med andre salgsfremmende tiltag, eksempelvis agenter, nyhedsbreve, Instagram, radio og tv-reklame, som alle har en tydelig effekt på salget af ferieophold og branding af Bornholm. Vi supplerer vores marketingindsats med annoncer i aviser og magasiner, mm.

Et billede siger mere end 1000 ord

En flot præsentation af din feriebolig er utrolig vigtig. Det er billederne på vores hjemmeside, som gør den store forskel. Bornholmtours rykker altid ud og gennemfotograferer din feriebolig ved aftale om udlejning.

Er du eksisterende ejer og har ferieboligen fået nyt køkken, nye møbler eller lignende? Så er det tid til nye fotos, og vi kommer selvfølgelig forbi og tager nye billeder. 

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE