Hvorfor vælge Bornholmtours?

mere end bare kroner og øre

At vælge udlejningsbureau er en tillidssag. Det handler først og fremmest om optimal udlejning og maksimal indtjening, men et godt samarbejde er mere end det. Hos Bornholmtours er vi enormt optagede af at yde en god service overfor feriegæster og ikke mindst vores ferieboligejere. Vi tror på god gammeldags ordentlighed og sætter handling bag ord, og vi holder, det vi lover.

Da vi overtog bureauet i 2006 var der godt 100 ferieboliger i porteføljen. I 2021 har vi glæden af at udleje mere 650 ferieboliger over hele Bornholm. Vi er øens største bureau. Det er vi stolte af, men er også ydmyge og taknemmelige over tilliden. Det motiverer os til forsat at yde vores bedste, når vi møder på arbejde hver dag.

Bornholms bedste bureau

Kom med indenfor, vi har varm kaffe på kanden og kan også tilbyde: 

1. Individuel / fleksibel aftale

Du bestemmer hvor meget din bolig skal udlejes. Vi udlejer de uger du stiller til rådighed. Og du nyder selvfølgelig din bolig i de perioder, hvor du selv vil råde over den ind i mellem gæsteopholdene.
Vi skræddersyr også gerne en formidlingsaftale, der matcher dine behov.

2. Full Service Bureau

Vi tager os af alt det praktiske omkring udlejningen, således at du blot kan læne dig tilbage og se pengene gå ind på kontoen.

3. 100% bornholmsk

Vi er det eneste bureau på markedet med 100% fokus på Bornholm.

4. Professionel rådgivning

Vi er en stærk sparringspartner, der ved alt om ferieboliger, og du er selvfølgelig velkommen til at trække på vores rådgivning så meget du har lyst.

5. Tilfredse feriegæster

Vi hjælper til med meget tilfredse gæster i din bolig, og tilfredse gæster passer bare bedre på din bolig. Vi har en meget høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Både vores danske og tyske feriegæster giver os "fremragende" anmeldelser. Det er vi meget stolte af.

SE TRUSTPILOT.DK

SE TRUSTPILOT.DE

6. Optimal udlejning

Vi har ansat de dygtigste hænder og skarpeste hjerner i vores salg- og marketingafdeling.

Klik videre på linket nedenfor og læs mere om dine fordele hos Bornholmtours.

LÆS MERE

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE