Hvad kan vi hjælpe med?

En rigtig god forretning

Vil du være med til at gøre en masse feriegæster glade? For dig som ferieboligejer er der gode muligheder for at gøre en god forretning ved at udleje!

Hos Bornholmtours vil du straks høste alle fordelene ved at samarbejde med øens mest engagerede bureau. Vi sætter en stor ære i, at levere markedets bedste udlejning og allerbedste service.

Er du interesseret i en uforpligtende udlejningsvurdering af din feriebolig? Du er altid velkommen til at kontakte os. Hvis vi må låne en nøgle, kører vi forbi og sender dig straks derefter et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål i øvrigt, må du endelig ringe eller skrive til os.

Skift af bureau

Det er sundt at få et par friske øjne på sin feriebolig. Som det eneste bureau på markedet er Bornholmtours 100% bornholmsk. Vi kender Bornholm indefra og kan derfor, bedre end noget andet bureau, tilbyde dig en ærlig og professionel udlejning. Vi har et skarpt blik på alt det, der er vigtigt. 650 ferieboligejere har allerede valgt Bornholmtours.

Første gang du udlejer

Der er både sikkert og nemt at udleje igennem Bornholmtours. Du bestemmer suverænt, hvornår du selv vil bruge ferieboligen. Så tager vi hånd om alt det praktiske og udlejer boligen, resten af tiden. Du kan til enhver tid følge med i udlejningen via vores hjemmeside.

Mange af vores ferieboligejere bor uden for Bornholm, så vi er med andre ord vant til at klare os selv og har opbygget vores koncept derefter. Vi holder ferieboliger under opsyn og udfører service og vedligeholdelse efter aftale.

Bornholmske ferieboliger er eftertragtede, og det er god forretning at udleje dem i de perioder, man alligevel ikke selv benytter dem.

Klik videre på linket nedenfor og læs mere om god udlejningsøkonomi.

LÆS MERE

Renovering

Trænger ferieboligen til et løft? Hvad skal prioriteres, hvis man ønsker maksimalt effekt i forhold til udlejning? Vi kender svarene og deler gerne vores erfaringer. Det skal føles godt i maven, og så handler det om økonomi og tilfredse feriegæster. Vi er på fornavn med de bedste lokale håndværkere på øen, som vi gerne henviser til, hvis du har brug for en fagmand.

Klik videre på linket nedenfor og læs mere om tips til god udlejning.

LÆS MERE

Nybyggeri

Hvis du vil bygge et sommerhus, og du har planer om at udleje det, så er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige løsninger. Vi er bornholmere med fingrene på pulsen og kender feriegæsters forventninger og krav til indretning, faciliteter og beliggenhed etc. Brug os endelig! Vi rådgiver og vejleder gerne.

 

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE