Dine fordele hos bornholmtours

Bornholm, Bornholm, Bornholm

Vores hjerter banker for vores allesammens lille solskinsø, og som det eneste bureau i branchen, er Bornholmtours 100% bornholmsk. Vi mener, at den bedste måde, hvorpå vi skaber værdi for vores ferieboligejere, er, at fokusere på én ting - nemlig ferieboligudlejning på Bornholm! Vi er ikke en del af en stor landsdækkende kæde, men er en lokalforankret bornholmsk virksomhed med 15 år på bagen og øens største ferieboligportefølje. Vi sætter handling bag ord og vi holder, det vi lover.

Du får en række fordele ved at have Bornholmtours som din samarbejdspartner:

Lav provision

Vi tilbyder vores ferieboligejere en lav og konkurrencedygtig provision.

Solid økonomi

Vi er kendt for at levere troværdige budgetter og en stærk udlejningsøkonomi.

Tryghedssikring

Alle feriegæster får en tryghedssikring (indbo & afbestilling) med i prisen, når de booker et ophold hos os. Så kan du sove roligt om natten, hvis en feriegæst, ved et uheld, laver en skade i din feriebolig. 

LÆS MERE OM TRYGHEDSSIKRING

Altid på

Vi er altid til at få fat i. Gode lange åbningstider på kontoret, og vores email-indbakker er altid tømte inden vi holder fyraften. Vores feriegæster kan kontakte os på vores 24-timers vagttelefon, altid.

Kompetent personale

Vores servicemedarbejdere, som arbejder ude i ferieboligerne, er håndplukkede, veluddannede og din sikkerhed for et veludført ordentlig stykke arbejde i din bolig.

Gratis hjælp

Et stoppet afløb, et løst dørhåndtag eller et TV der driller: Det er den slags småopgaver, vi bare fikser, når feriegæster kontakter os og fortæller, at de har brug for hjælp. Vi rykker omgående ud og løser opgaverne. Denne service er fuldstændig gratis for dig som ejer.

Forudbetalt lejeindtægt

Dine lejeindtægter betales månedligt forud. Betaling af forbrug, for eksempel strøm, betales månedligt bagud.

Indberetning

Bornholmtours har som bureau pligten til at indberette din lejeindtægt til SKAT ved årets udgang, og dermed slipper du for at indberette og nyder samtidig fordel af det høje skattefri bundfradrag.

INGEN Gebyrer

Ingen skjulte gebyrer eller ekstra regninger hos Bornholmtours.

Kort bindingsperiode

Hos os binder du dig kun for én sæson ad gangen og blot minimum 5 ugers udlejning. Du bestemmer suverænt, hvilken periode din bolig skal udlejes og hvor meget du selv vil bruge den. Sådan skal det være - det er din feriebolig! Og du kan løbende ejerspærre som det passer dig - bare du kommer før gæsterne booker.

Gratis værksted og vaskeri

På ejerværkstedet kan vores ejere gratis låne værktøj og haveredskaber til alle de små gør-det-selv opgaver. Det er også muligt gratis at låne en trailer. I vaskeriet kan du gratis vaske dyner og andet, som fylder meget.

Rabat, når du handler lokalt

Få varen til en ordentlig pris, når du er ferieboligejer hos Bornholmtours.

LÆS MERE

Ejerunivers

Log ind på vores hjemmeside og følg med i dine bookinger, din lejeindtægt og hvad feriegæsterne siger. Det er også her du løbende kan spærre til egne ophold, hvis du selv skal bruge din feriebolig.

Hvad siger feriegæsterne?

Vi spørger altid vores feriegæster, om de har haft et godt ophold. Det bliver til mange besvarede spørgeskemaer i løbet af en sæson. Følg med via dit ejer-login i, hvad de mener om din feriebolig. Det er kilde til værdifuld inspiration til forbedringstiltag.

Tilfredse feriegæster

Vi hjælper til med meget tilfredse gæster i din bolig, og tilfredse gæster passer bare bedre på din bolig. Vi har en meget høj tilfredshedsscore på Trustpilot. Både vores danske og tyske feriegæster giver os "fremragende" anmeldelser. Det er vi meget stolte af.

SE TRUSTPILOT.DK 

SE TRUSTPILOT.DE 

100% bornholmsk

Som ferieboligejer hos Bornholmtours er du med til at skabe vækst på Bornholm. Bornholmsk turisme er en stor bidragsyder til det bornholmske samfund. Det bliver du en del af ved at være ejer hos os.

Salg af færgebilletter

Vores feriegæster kan købe færgebilletter hos os, når de booker deres ferieophold. Så kan de planlægge ferien og handle det hele ét sted. Dette giver ekstra bookinger og bedre gæsteservice.

Feriehusudlejernes Brancheforening

Vi er medlem og har en plads i bestyrelsen. Feriehusudlejernes Brancheforening arbejder for at fremme dine interesser som ferieboligejer.

LÆS MERE

Destination Bornholm

Vi er medlem og har en plads i bestyrelsen. Destination Bornholm arbejder for at fremme bornholmsk turisme gennem løbende markedsføring og produktudvikling. Dermed tilgodeses også dine interesser som bornholmsk ferieboligejer. 

LÆS MERE 

 

 

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE