Udlej din feriebolig på Bornholm

Video >

 

 

Glade feriegæster er din fortjeneste (helt skattefrit)

Hvis du ejer et sommerhus eller en ferielejlighed på Bornholm, har du god mulighed for en ekstra skattefri indtægt.

Lad Bornholmtours udleje din feriebolig – de første kr. 42.700 er skattefri, og du betaler kun skat af de resterende 60%.

Klik videre på linket nedenfor og læs mere om god udlejningsøkonomi.

LÆS MERE

100% Bornholmsk – vælg Bornholmtours

Bornholmtours er en ren lokalt forankret bornholmsk virksomhed, som udelukkende beskæftiger sig med udlejning af ferieboliger og salg af pakkerejser på Bornholm. Som ferieboligejer hos Bornholmtours er du derfor med til at skabe vækst, udvikling og arbejdspladser i det bornholmske samfund og samtidig gøre en masse feriegæster glade.

Gratis uforpligtende tilbud

Kontakt en ejerrådgiver og hør hvor nemt du kommer i gang med at tjene penge på din feriebolig. Vi har mange års brancheerfaring og rådgiver løbende vores ejere. Det handler om at sikre, at hver enkelt feriebolig får den bedst mulige udlejning.

Er du interesseret i et tilbud på udlejning gennem Bornholmtours, er du altid velkommen til at henvende dig. Hvis bare vi må låne en nøgle, kører vi forbi din bolig, og sender dig straks herefter et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan være en endnu bedre løsning for dig end den du har idag!

BESTIL GRATIS UDLEJNINGSVURDERING

som ejer er det nemt og trygt

650 ejere har allerede valgt Bornholmtours. Vi gør udlejning af din feriebolig nemt for dig, og tager os af alt det praktiske omkring udlejningen. Ved beskadelse af inbo, er du hjulpet af Bornholmtours tryghedssikring.

Klik videre på linket nedenfor og læs mere om dine fordele hos Bornholmtours.

LÆS MERE

Bornholmtours – ferie med smil og solskin

Hos Bornholmtours byder vi hvert år 30.000 feriegæster velkommen til Bornholm. På Trustpilot.dk, hvor vores gæster anmelder deres ferieophold, har vi en gennemsnitlig tilfredshedsscore på 4.7 ud af 5.

Det er en absolut topprioritet hos Bornholmtours, at vores feriegæster får det allerbedste ferieophold på vores dejlige solskinsø.

Ærlig og professionel udlejning

Hvert år investerer vi et større millionbeløb i markedsføring, og sammen med vores pakkerejsekoncept inkl. færgebilletter er det med til at sikre en optimal belægning i din feriebolig.

Vi fokuserer på det langvarige samarbejde med dig som ejer. Vi indgår gerne en aftale med dig, som tager højde for dine ønsker og behov.

Hos Bornholmtours glæder vi os over at kunne tilbyde vores ferieboligejere en solid økonomi og øens højeste serviceniveau.

Vi er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, Rejsegarantifonden og Destination Bornholm.

 

Bestil gratis udlejningsvurdering

 

site logo 

Bornholmtours er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, som arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje din feriebolig.

LÆS MERE