Miniferie

MINIFERIE FOR VOKSNE

Når I har behov for en voksen miniferie, så er Bornholm et oplagt sted at tage hen. Bornholm er tæt på, men alligevel langt fra hverdagen med sin skønne beliggenhed midt i Østersøen. På Bornholm kan I opleve den unikke natur præget af klipper og havet, der altid er tæt på. Her er også spændende historiske mindesmærker, rundkirker og levende kultur og kunst. 
Det meste har et helt særligt bornholmsk præg, der vidner om en spændende ø med meget at tilbyde. I vil derfor hurtigt få følelsen af udenlandsk afslapning i trygge hjemlige omgivelserne. Nyd eksempelvis det gode vejr, de kulturelle og historiske tilbud, de mange muligheder for aktiv ferie med cykel- og vandreture eller prøv en tur i kajak eller klippeklatring. Med en voksen miniferie på Bornholm får I en pause fra hverdagen i ekstraordinære omgivelser.

Hvordan vil I bo?

Du pakker tasken - vi klarer resten - Hos Bornholmtours har vi øens største udvalg af ferieboliger og en bred palette af pakkerejser til voksne, tilpasset såvel smutture som ferier. Fordelen ved at købe pakkerejser, som både indeholder overnatning, transport og oplevelser, er at vi kan tilbyde dem til en rigitig god pris. Brug den røde søgefunktio...Læs mere

VOKSEN MINIFERIE - en lille pause

Hvis I søger en lille pause fra hverdagen, er Bornholm bestemt en feriedestination, der kan anbefales. Med en voksen miniferie kan I tage til Boderne, hvor I kan finde kilometervis af dejlig sandstrand. Her er dejligt fredeligt og masser af plads til kun jer. Her vil I kunne tage et par fridage og mærke den rolige puls af ø-liv.

AFSLAPNING, OPDAGELSE ELLER SIGHTSEEING

En voksen miniferie til Bornholm giver jer mulighed en række forskellige aktiviteter og oplevelser på kort tid - her er ikke langt til noget, men meget at vælge mellem.  Vores erfaring siger os, at det ikke nødvendigvis er antallet af dage i jeres ferie, som gør det til en god ferie. Hvis I får det maksimale ud af jeres tid, hvad enten der ude efter en tur med fokus på afslapning, opdagelse eller sightseeing, så kan en miniferie være lige så meget værd som en længere ferie.

Vil I gerne på opdagelse, så er der for eksempel det fredede naturreservat Hammerknuden på det nordlige Bornholm. Her kan I finde ruiner som Salomons Kapel og Hammershus Slotsruin eller unik natur som Danmarks eneste bjergsø, Hammersø, og Opalsøen med sit flotte vand. Her vil de fleste vælge enten at bo i ferielejligheder i Hammershus eller Sandvig, hvis det er Hammerknudens natur, der trækker på jeres voksen miniferie.

Er I mere til en smule sightseeing og afslappende strandture uden for mange afstikkere, så er området Dueodde på det sydlige Bornholm være et godt valg. Den dejlige sandstrand er vidt berømt, og I kan også nyde den fantastiske udsigt fra Dueodde Fyr. 
Bornholm rummer alt fra dramatiske klipper til smukke strande og skovområder med klippedale og vandfald. Her er også alt fra oldtidsminder til musikfestivaler med de nyeste navne, så det er svært  ikke at blive betaget af Bornholm, uanset hvor I vælger at lægge jeres voksen-miniferie på øen.

Hos BORNHOLMTOURS har vi et stort udvalg af pakker med ferier. I kan sammensætte en pakkerejse, så den er skræddersyet til netop jeres behov, eller I kan vælge blandt færdiglavede pakker under vores kategorier som sommerhus, ferielejlighed og hotel. I kan altid kontakte os, hvis I har spørgsmål eller gerne vil have hjælp til at sammensætte jeres perfekte miniferie.