Ferie

Ferier for voksne på Bornholm

Vil I opleve Danmarks bedste ferie-ø sammen?
En voksenferie på Bornholm giver jer mulighed er at komme helt ned i tempo, mærke det langsomme ø-liv og få en masse spændende oplevelser sammen. 
Hos Bornholmtours finder I en lang række feriepakker med både korte miniferier og længere ferier. Vores pakkerejser indeholder både overnatning, transport og oplevelser til en rigtig god pris. I kan også selv sammensætte en feriepakke med lige præcis den overnatning og de oplevelser I vil have på en ferie for voksne. I skal bare pakke tasken - så klarer vi resten!

Bornholmtours tilbyder overnatning på hotel, i ferielejlighed eller sommerhus. og det gælder uanset om I skal på smuttur eller en længere ferie. I kan undersøge jeres muligheder og finde den overnatning, der passer lige til jer ved at bruge den røde søgemenu i højre side. De mange billeder giver et godt indtryk af de forskellige destinationer på Bornholm. Uanset om I tager på ferie for voksne som par eller venner, kan I finde en overnatning, der matcher jeres behov.

Du kan læse mere om overnatningsmuligheder og se vores færdige pakkerejser nedenunder - eller blive inspireret til at sammensætte din egen ø-ferie!

Hvordan vil I bo?

Du pakker tasken - vi klarer resten - Hos Bornholmtours har vi øens største udvalg af ferieboliger og en bred palette af pakkerejser til voksne, tilpasset såvel smutture som ferier. Fordelen ved at købe pakkerejser, som både indeholder overnatning, transport og oplevelser, er at vi kan tilbyde dem til en rigitig god pris. Brug den røde søgefunktio...Læs mere

Transport

Det er nemt både at komme til Bornholm og at komme rundt på Bornholm. De fleste vælger at kombinere egen bil med færge, men det er også muligt at tage med bus eller fly til Bornholm. 
Afstandene på øen er korte, så er I ude efter en aktiv ferie, er cyklen oplagt. I kan leje cykler via Bornholmtours med afhentning i Rønne eller ved jeres feriebolig. Der går også bus til mange af Bornholms seværdigheder.

Oplevelser på Bornholm

Der er mange muligheder for ferieaktiviteter på Bornholm på en ferie for voksne, uanset hvornår på året I er der. Om sommeren er strandture, guidede bådture og vandsport selvfølgelig en oplagt mulighed. I kan også udfordre hinanden med en klatretur i en af Bornholms klippevægge. Naturen er altid skøn på Bornholm, også i ydersæsonen. Er I til vandre- eller cykelture byder Bornholm på mange flotte muligheder, hvor især Almindingen med bisoner, de mange små dale, Hammerknuden og kyststien, der går hele øen rundt, kan fremhæves. I efterårssæsonen kan I også tage med på en guidet vandretur og opleve Bornholms spændende, vilde spisekammer.

Der er også mange kulturelle oplevelser at hente på Bornholm. Den lange tradition for kunst og kunsthåndværk kan opleves på museer, kulturcentre og i de mange åbne atelierer, gallerier og værksteder overalt på øen. Særligt i sommerhalvåret er der også mange festivaler og hyggelige byfester, men musikscenen lever også videre, når de fleste af turisterne er taget hjem. 
Vil I bare slappe af og nyde hinanden, byder Bornholm på meget lækker gourmetmad, flotte seværdigheder, hyggelig shopping i de små købstæder og fiskerlejer og måske et enkelt slag golf på nogle af Danmarks flotteste golfbaner.