Folkemødet

Overnatning til folkemødet med Bornholmtours

Folkemødet på Bornholm er en årlig folkefest i demokratiets navn. Festivalen finder sted i Allinge på Nordbornholm i uge 24 hvert år. Der kan du møde politikere og interesseorganisationer fra hele Danmark og hele det politiske spektrum.
Der bliver arrangeret taler, debatter, arrangementer og oplevelser af enhver art.
Folkemødet havde over 100.000 gæster i 2018, så det er populært at kombinere ferie med Folkemøde.

Her deltager privatpersoner, interesseorganisationer, politiske partier, erhvervsliv, foreninger og mange flere. Alle arrangementer til Folkemødet er åbne og gratis - dog kan der blive fyldt op i telte og ved andre indendørs events, hvor pladsen er begrænset.

En base med god overnatning til folkemødet

Med mere end 100.000 gæster er der stort pres på Bornholm i løbet af uge 24. Folkemødet arrangerer noget overnatning, men slet ikke nok til alle gæster - og måske stiller du også lidt større krav til komfort end ungdoms- eller festivalcampen tilbyder.

Hos Bornholmtours kan du leje sommerhuse i 1 uge fra DKK 2.612 for 2 personer. Vi har også mange ferielejligheder at vælge imellem, og større sommerhuse hvis I er flere personer. 
Uge 24 kan være hektisk på Bornholm, og derfor er det ofte en god idé at sikre sig overnatning i god tid. Så er du sikker på at finde en mulighed, der passer dig.

Bornholmtours tilbyder en del lejligheder og sommerhuse i og omkring Allinge, hvor Folkemødet finder sted - men husk at der ikke er særlig langt på Bornholm, så I kan sagtens overnatte en smule længere væk uden at det gør noget. Der er indsat busser både på og til festivalområdet og  ekstra parkeringspladser til biler og cykler omkring festivalområdet. Allinge er lukket for gennemkørende trafik, men cykler må selvfølgelig gerne trækkes gennem byen.

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus eller ferielejlighed, som passer til dine ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v. Masser af billeder vil hjælpe dig til det rigtige valg.

Vi hjælper dig med overnatning til Folkemødet

Vil du gerne vil opleve Folkemødet, men mangler et sted at overnatte? Vi hjælper heller end gerne med at finde en passende sommerbolig til dig under folkemødet. Skriv til Gitte Holm Hansen, som er Bornholmtours Folkemødeekspert.