Folkemødet på Bornholm

Overnatning til folkemødet på Bornholm

Folkemødet på Bornholm er en årlig folkefest i demokratiets navn. Festivalen finder sted i Allinge på Nordbornholm i uge 24 hvert år. Der kan du møde politikere og interesseorganisationer fra hele Danmark og hele det politiske spektrum.

Der bliver arrangeret taler, debatter, arrangementer og oplevelser af enhver art.
Folkemødet havde over 100.000 gæster i 2018, så det er populært at kombinere ferie med Folkemøde.

Her deltager privatpersoner, interesseorganisationer, politiske partier, erhvervsliv, foreninger og mange flere. Alle arrangementer til Folkemødet er åbne og gratis .

En base med god overnatning til folkemødet

Hos Bornholmtours kan du leje sommerhuse i 1 uge fra DKK 2.612 for 2 personer. Vi har også mange ferielejligheder at vælge imellem, og større sommerhuse hvis I er flere personer. 
Uge 24 kan være hektisk på Bornholm, og derfor er det ofte en god idé at sikre sig overnatning i god tid. Så er du sikker på at finde en mulighed, der passer dig.

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus eller ferielejlighed, som passer til dine ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v. Masser af billeder vil hjælpe dig til det rigtige valg.

Vi hjælper dig med overnatning til Folkemødet

Vil du gerne vil opleve Folkemødet, men mangler et sted at overnatte? Vi hjælper heller end gerne med at finde en passende sommerbolig til dig under folkemødet. Skriv til Gitte Holm Hansen, som er Bornholmtours Folkemødeekspert.