Praktisk info - Sommerhus

Nøgleudlevering 

I de fleste tilfælde skal lejeren før lejestart afhente nøglen til ferieboligen, og udleveringen kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen. Adressen for nøgleudlevering fremgår tydeligt af lejebeviset. På afrejsedagen skal lejeren aflevere nøglen til ferieboligen samme sted. Ferieboligen skal på afrejsedagen forlades senest kl. 10.00.

Indretning & udstyr

Vores ferieboliger er i de fleste tilfælde i privat eje og dermed indrettet og udstyret efter ejerens individuelle smag. Foruden det til dagligt brug nødvendige bestik, service og køkkenudstyr er alle boliger individuelt udstyret med møbler m.m. I de fleste tilfælde er enkeltsengene mellem 80 og 90 cm brede og 200 cm lange. Etagesenge er fortrinsvist egnet til børn og kan være udstyret med madrasser af skumgummi. Dynetæpper eller dyner og hovedpuder forefindes til det antal personer, som er tilladt i boligen. Ferieboligerne opvarmes fortrinsvis med strøm og kan i enkelte tilfælde være udstyret med varmtvandsbeholdere på ned til 20-30 l. Ved brug med omtanke af det varme vand rækker dette til 2 x brusebad. Bemærk venligst at lejeren selv skal medbringe håndklæder, sengetøj, viskestykker og lignende. Se hertil prisliste for leje af udstyr på denne side. I alle ferieboliger forefindes havemøbler bestående af et bord og stole til det antal personer, som ferieboligen må benyttes af. Parasol og/eller liggestole og hynder betragtes som ekstraudstyr og er derfor ikke altid at finde i ferieboligen. 

Såfremt ferieboligen er udstyret med parabol/SAT TV modtages fortrinsvis tysksprogede TV-kanaler. Der er som udgangspunkt ikke danske betalingskanaler (f.eks. TV2) i ferieboligerne. Information om TV2 i den enkelte feriebolig fås i boligpræsentationen her på vores hjemmeside.

Bemærk venligst at også ferieområder benyttes til helårsbeboelse, og at der derfor kan forekomme byggearbejde og trafik. Her nævnte giver ikke anledning til reduktion i lejeprisen.

Strømforbrug m.m.

Der skal som hovedregel betales for energiforbrug ud over lejeprisen. I de fleste ferieboliger betales strøm (og i visse spahuse også vand) efter måler. Det er lejerens ansvar at aflæse målerstand ved ankomst og afrejse. Hvis der er betalt depositum ved leje af ferieboligen, vil forbruget blive modregnet i depositum. Hvis der ikke er betalt depositum, skal der på afrejsedagen afregnes for forbrug ved at pengene for forbrug afleveres kontant sammen med nøglen. Prisen på forbrug fremgår af forbrugsafregningssedlen. Forbrugsafregningssedlen udleveres ved ankomst sammen med nøglen og skal på afrejsedagen uanset betalingsform afleveres i udfyldt stand med målertal sammen med nøglen.

I enkelte ferieboliger er forbrug enten inklusiv i prisen eller forudbetalt ved booking. Det vil i disse tilfælde fremgå af beskrivelsen af den enkelte bolig.

Ferieboliger med brændeovn lejes eksklusiv forbrug af brænde.

Slutrengøring

Idet de fleste ferieboliger er beliggende i den frie natur, må der påregnes, at man i boligen kan støde på forskellige insekter. Selv efter en grundig rengøring kan det forekomme, at der i løbet af kort tid på ny forefindes spindelvæv, støv og døde insekter. I efteråret kan det forekomme, at man i ferieboligen støder på mus.

Det er lejers ansvar efter afsluttet lejeperiode, at efterlade boligen rengjort og i ordentlig tilstand, og dermed klar til at modtage de næste gæster. Efterlades ferieboligen i en ikke acceptabel tilstand, opkræves et gebyr, samt omkostninger for den af bureauet eller ejeren gennemførte rengøring.

I forbindelse med booking af ferieboligen, kan der samtidig bestilles slutrengøring. Bemærk, at lejer trods bestilt slutrengøring skal efterlade boligen i opryddet og acceptabel tilstand. Ved nøgleudlevering vedlægges regler og information omkring rengøring af boligen.

Sengetøj

Sengetøj kan leveres i boligen og afhentes efter afrejse. En linnedpakke består af 1 stk. hovedpudebetræk, 1 stk. dynebetræk, 1 stk. lagen, 2 stk. håndklæder og 1 viskestykke.

Barnestol og/eller barneseng

Barnestol og/eller barneseng kan leveres i boligen og afhentes efter afrejse.

Vi anbefaler allerede ved booking af ferieboligen at bestille de ønskede tillægsydelser.

Hund og andre husdyr

Det er ikke tilladt at medbringe hund eller andre husdyr på alle feriesteder. De feriesteder, hvor det er tilladt, vil oftest opkræve et gebyr, hvis hund medbringes.
Det påhviler gæsten at oplyse om at der medbringes hund. Tillæg for hund betales med opholdet via Borholmtours.

Administration

Der opkræves et ekspeditionsgebyr til administration af bookingen.