Besøg Bornholm uden for højsæsonen

Selvom sommeren på Bornholm er noget ganske særligt, er Østersøens perle bestemt et besøg værd uden for højsæsonen. Ja, mange gæster mener ligefrem at Bornholm er bedst uden for højsæsonen. Hver årstid har sin charme. Bornholm er også smuk klædt i efterårets gyldne farver, dejlig i vinterens dybe stille ro og livsbekræftende med forårets spirende liv og lys.

Bornholm vinder på naturoplevelser, som du ikke finder andre steder i Danmark. Man føler sig rigere som menneske, når man har vandret i klipperne, indåndet den friske luft fra Østersøen og oplevet naturens frodige fauna i Almindingen, Danmarks tredjestørste skov.

Der er også liv og lys i byerne udenfor højsæsonen. Særligt forår og efterår er der masser af aktiviteter og gode kulturtilbud. Derfor opfordrer vi alle vores gæster til at bruge Eventkalenderen. Det er en godt sted at følge med, hvad der sker.

Gør en god handel 

Sommerhuspriserne i D-sæsonen ligger på ca. det halve af priserne i højsæsonen (sæson A), så hvis du holder ferie før medio juni eller efter sidst i august er der rigtigt mange penge at spare. 
I sæson B sparer du typisk 10-15% og i sæson C ca. 25%. I sæson E er der typisk helt op til 60% at spare.

Priserne for ophold i ferielejligheder er tilsvarende lave. 

Det betyder, at sæson IV ligger på ca. halvdelen af priserne i højsæsonen (sæson I).
Du sparer typisk 10-15% i sæson II og ca. 25% i sæson III. I sæson V er der op til 60% at spare.

Rejser I max. 2 personer i min. 7 nætter udenfor højsæsonen er der yderligere 20% rabat på mange boliger.

Du har, med andre ord, fine muligheder for at få et dejligt ophold i en god feriebolig til en billig penge. Det giver luft i feriebudgettet og mere at hygge sig for på ferien. 

Lad BORNHOLMTOURS hjælpe dig til en god ferie på Danmarks bedste ferieø.