Tryghed før og under ferien

Tryg på Bornholm - nyd din ferie

Når man rejser på ferie er det vigtig at føle sig tryg. For de aller fleste feriegæster er det ligefrem en forudsætning for, at ferien bliver god og vellykket. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du kan være tryg både under dit feriekøb og mens du er på ferie.

Professionel rådgivning

Vi er 12 medarbejdere på vores kontor i Nexø, der alle udelukkende beskæftiger sig med ferier på Bornholm. Vi har et indgående kendskab til både Bornholm og alle vores ferieboliger. Det sikrer dig den bedst mulige rådgivning omkring valg af feriebolig.

Gratis tryghedssikring

Du får gratis tryghedsikring ved leje af et hus eller lejlighed. Tryghedssikringen beskytter dig, så du kan få dine penge tilbage, hvis du tvinges til at aflyse eller afbryde ferien pga. sygdom, død eller arbejdsløshed. Tryghedssikringen dækker også, hvis du for eksempel skulle komme til at forvolde skade på løsøre i ferieboligen. LÆS MERE

I kan altid få hjælp

Vi har en 24 timers nødtelefon, hvor du altid kan komme i kontakt med en af vores medarbejdere. Det betyder at du altid kan komme få fat i os og få hjælp under dit ferieophold på Bornholm. Har du spørgsmål eller er der problemer med ferieboligen, er vi indenfor rækkevidde og forsøger at løse problemet samme dag - så hurtigt som muligt. Vi er til stede på Bornholm, og klar til at hjælpe med stort og småt, så du får en god og tryg ferie.

Rejsegarantifonden og Feriehusudlejernes Brancheforening

Bornholmtours er medlem begge steder. Du er derfor dækket af Rejsegarantifondens gode ordning og samtidig sikret at vi - gennem Brancheforeningens krav til os som bureau – opfører os etisk korrekt og professionelt.

Sådan sikrer du en tryg ferie til Bornholm

En ferie i Danmark er både nemt og trygt. Du skal ikke bekymre dig om vacciner og særforsikringer, eller overveje om du kan spise maden og drikke vandet. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få lægehjælp og politiassistance. Men der er et par ting, du bør pakke med i feriekufferten, selvom du ikke skal så langt:

  • Husk sundhedskort for alle familiens medlemmer

Så længe I er på ferie indenfor Danmarks grænser kan I altid få lægehjælp, men det er nemmere og hurtigere med det gule sundhedskort.

  • Tjek din egen forsikring 

Vores tryghedssikring som du får med i købet, når du bestiller ferie hos Bornholmtours  dækker aflysning af ferien i tilfælde af sygdom, død eller uventet opsigelse, samt hændelige uheld og skader på inventar i ferieboligen. Din egen forsikring bør dække hændelige uheld og personulykker for hele familien. Husk også afbestillingsforsikring til din transport til Bornholm, hvis du selv bestiller den.

Tryg på Bornholm - Politi

Bornholm kan prale med at være den tryggeste politikreds i landet. Her er meget lav kriminalitetsrate. Derfor er det selvfølgelig en god idé at passe godt på dig selv, din familite og jeres ejendele.

Kontakt:

Bornholms Politi | Zahrtmannsvej 44 | 3700 Rønne | Telefon: 56901448 | E-mail: bornh@politi.dk | Service: 114

Tryg på Bornholm - læger og lægevagt på Bornholm

Der er desværre ingen garanti mod at blive syg eller komme til skade - heller ikke på Bornholm. Får I brug for læge eller lægevagt har Bornholm begge dele, med akutmodtagelse i Rønne og lægehuse over hele øen.

Kontakt:

Bornholms Hospital | Ullasvej 8 | 3700 Rønne | Telefon: 38670000 | E-mail: bornholmshospital@regionh.dk