Tryghed før og under ferien

Ferie er en stor og vigtig investering for de fleste. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du kan være tryg omkring dit feriekøb.

Professionel rådgivning
Vi er 12 medarbejdere på vores kontor i Nexø, der alle udelukkende beskæftiger sig med ferier på Bornholm. Du kan drage væsentlig fordel af vores indgående kendskab til øen og alle vores ferieboliger. Det sikrer dig den bedst mulige rådgivning omkring valg af feriebolig.

Gratis forsikring
Du får gratis forsikring ved leje af et hus eller lejlighed. Forsikringen beskytter dig, så du kan få jeres penge tilbage, hvis du tvinges til at aflyse eller afbryde ferien pga. sygdom, død eller arbejdsløshed. Forsikringen dækker også, hvis du er uheldig med at forvolde skade på bl.a. løsøre i ferieboligen.

I kan altid få hjælp
Vi har en 24 timers nødtelefon, hvilket betyder, at du altid kan komme i kontakt med os og få hjælp under dit ferieophold på Bornholm. Har du spørgsmål eller er der eventuelt problemer med ferieboligen, er vi altid inden for rækkevidde og forsøger at løse problemet samme dag - så hurtigt som muligt.

Rejsegarantifonden og Feriehusudlejernes Brancheforening
Vi er medlem begge steder. Du er derfor dækket af Rejsegarantifondens gode ordning og samtidig sikret, at vi - gennem Brancheforeningens krav til os som bureau – opfører os etisk korrekt og professionelt.