Munken Ferielejligheder

IDYL PÅ ØSTKYSTEN MED FERIELEJLIGHEDER I SVANEKE

Svaneke er Danmarks østligste købstad, hvor bindingsværkshuse og købmandsgårde ligger lige ved havet. Svaneke har en charmerende bymidte og blev i 2013 kåret som Danmarks smukkeste købstad. Munken Ferielejligheder i Svaneke har en central beliggenhed med kort afstand til alting. Her er er dog stadig fred og ro i ferieboligerne. 
Munken Ferielejligheder i Svaneke har også et hyggeligt gårdmiljø, hvor du kan nyde solen og et glas vin. Der er kun to minutters gang fra Munken Ferielejligheder til torvet og havnen i Svaneke, som flittigt bruges af lystsejlere. Især på torvedage kan du opleve masser af stemning og liv i byens gader.

BORNHOLMS SØDE TAND

Svaneke er landskendt for sine mange lokale producenter af is og søde sager. Her finder du også mange andre gode og hyggelige spisesteder. 
Med et ophold i Munken Ferielejligheder i Svaneke kan du nyde livet, imens du spiser på byens forskellige restauranter, hvor især fisk er en af hovedretterne. Søger du en rolig, idyllisk købstad, så er Munken Ferielejligheder i Svaneke er et godt valg.

LOKALE SEVÆRDIGHEDER

Du kan eksempelvis tage et kig på den gamle mølle en halv kilometer vest for Svaneke centrum, eller du kan gå en lidt længere tur nordvest forbi Svaneke Vandtårn, som er tegnet af arkitekten Jørn Utzon. Du kan også besøge Svanekes gamle fyr, som ligger en kilometer sydøst for centrum. Ved fyret finder du også Hullehavn med badevippe, hvor du har mulighed for at tage en dukkert. Herfra har du god udsigt til både fyret og de omkringliggende klipper. Badeturen kan afsluttes med en is fra strandens sommercafé, Sydøst for Paradis, hvor der også er musik og strandbar om aftenen.

Alle lejligheder tilbyder

  • Flot istandsættelse
  • Moderne og hyggelig indretning
  • Gratis Wifi
  • Fælles vaskekælder
  • Fælles gårdmiljø
  • Nabo til bymidten

SEVÆRDIGHEDER TÆT PÅ MUNKEN FERIELEJLIGHEDER

Har du lyst til at se nogle af seværdighederne omkring Munken Ferielejligheder i Svaneke, har du mange muligheder. Skulle du have lyst til en aktiv tur ud af Svaneke, så kan du leje en cykel hos Bornholmtours. Mange seværdigheder befinder sig inden for cykelafstand, og dagsture er derfor oplagte. Du kan enten hente din cykel i Rønne, eller cyklen kan bringes til din ferielejlighed. 

Svaneke Bryghus

Du kan her besøge Svaneke Bryghus, hvor der serveres prisvindende, lokalt brygget øl. Svaneke Bryghus ligger 2 minutters gang fra Munken Ferielejligheder i Svaneke, og du har derfor rig mulighed for at nyde en økologisk, langsomt brygget øl fra bryghuset. Er du en del af et større selskab, så er der også mulighed for en rundvisning med en øl i hånden eller ølsmagning.

Aktiv dag med forlystelser

Du kan for eksempel tage på en dagstur til Brændesgårdshaven, som ligger ca. 4 kilometer sydvest for Munken Ferielejligheder i Svaneke. Her er der mange fornøjelige aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Der er vandland for de mindste og rutschebaner for de lidt større børn, samt en kiosk til forfriskelser. Du kan også se et trylleshow, spille minigolf og prøve en svævebane, der fører dig over en sø. Søger du en smule ro efter alle de sjove forlystelser, så kan du også gå en tur i haven med flotte blomster og rolig stemning. 

Ro i naturen

Lige omtrent 5 kilometer vest for Munken Ferielejligheder i Svaneke finder du det smukke naturområde Louisenlund med Bornholms næststørste samling af bautastene. De stammer fra den yngre del af bronzealderen og den ældre del af jernalderen, men er aldrig blevet udgravet og undersøgt. Tæt på løber Gyldensåen, hvor Fenrisstenen ligger med slibespor efter slibning af spidse våben.

Du kan også kigge forbi Fuglesang Haveparadis, som ligger 2 kilometer sydvest for Svaneke. Fuglesang Haveparadis har et besøgscenter med flotte haver og påfugle, som går frit omkring. Her kan du nyde en medbragt madpakke, mens du nyder synet af de flotteste planter og den gode udsigt fra pavillonen, eller købe kaffe og kage fra cafeen.