Stammershalle Ferielejligheder

EN NATUROPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE

Som gæst i Stammershalle Ferielejligheder har du plads på forreste række til en ganske spektakulær naturoplevelse på Bornholm. Her får du frit udsyn over havet og et helt unikt og totalfredet klippelandskab, som du ikke finder andre steder i Danmark end på Bornholm.

SMÅ OG HYGGELIGE FERIELEJLIGHEDER

Stammershalle Ferielejligheder byder på små og hyggelige lejligheder, som rummer masser af hjertevarme. Her er der gjort plads til det mest nødvendige, og du er samtidig tæt på den spektakulære bornholmske natur.
Stammershalle er en kærlighedserklæring til alle gæster og naturelskere.

Alle lejligheder tilbyder

  • Imponerende havudsigt
  • Sauna og tennisbane
  • 100 m til fantastisk gourmetrestaurant (Stammershalle Badehotel)
  • Smuk klippekyst - hop i havet og nyd livet
  • Hurtig gratis WiFi

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 NætterLæs mere 

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 Nætter

Oplev Bornholm og få en hyggelig oplevelse i Svaneke med i pakken. I bor i dejlig ferielejlighed med havudsigt el. havkig - vælg selv mellem strand og klipper. I får frokost på Restaurant Bryghuset i den idylliske by Svaneke, inkl. smagning af fire af husets øl (eller en Bornholmsk Most) . Svaneke Bryghus er et af Danmarks mest succesfulde mikrobryggerier med mange priser i bagagen. Vi anbefaler, at I kombinerer med smuk gåtur fra Svaneke til Listed og retur.  

PAKKEN INDEHOLDER

  • 4 nætter i ferielejlighed med havudsigt eller havkig
  • Frokost med ølsmagning på Restaurant Bryghuset i Svaneke
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Denne rejse kan bookes med ankomst torsdag eller søndag 3/1 - 10/6 & 26/8 - 12/12 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 1.249
pr. pers. v. 2 pers. Ank. 7/1 - 21/3 & 4/11 - 9/12
HØJESTE PRIS: dkk 1.499 pr. pers. v. 2 pers. Ank. søndage 2/5 - 6/6 & 29/8 - 17/10

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 Nætter

Bestil Pakke

HVOR LIGGER STAMMERSHALLE?

Stammershalle ligger helt ude til kysten på nordøstsiden af Bornholm. Her vil du opleve at være omgivet af den smukkeste natur og havudsigt. Det er en enestående oplevelse for såvel æstetikere som naturelskere og historieinteresserede at se de smukke klipper ude ved Stammershalles kyst. Tæt på Stammershalle Ferielejligheder finder du et væld af fantastiske spisesteder og oplevelsestilbud, som er værd at undersøge.

STAMMERSHALLE BADEHOTEL GOURMETKØKKEN

Som nærmeste nabo finder du Stammershalle Badehotel, som har en prisvindende restaurant med et fantastisk gourmetkøkken. Maden er inspireret af det franske køkken, og menukortet bliver tilpasset efter sæsonen, med bestræbelsen om at tilberede måltiderne med lokale råvarer.

FRU PETERSENS CAFÉ

Knap 20 minutters kørsel fra Stammershalle Ferielejligheder finder du Fru Petersens Café, som byder på et kæmpe kagebord efter dansk tradition. Det er Bornholms hyggeligste café med et stort og lækkert udvalg af de bedste hjemmebagte kager.

GUIDET GÅTUR

Vil du have det maksimale ud af din oplevelse af den bornholmske natur og historie, kan en guidet gåtur med naturvejleder Søren P. Sillehoved anbefales. Han tilbyder naturvandringer rundt om på Bornholm og Christiansø det meste af året.

BORNHOLMS MUSEUM

Bornholms Museum er flere forskellige museer samlet under ét. Her kan du både besøge Kulturhistorisk Museum, Hjorths Fabrik, Melstedgård, samt Erichsens Gård.
Kulturhistorisk Museum byder på udstillinger om alt fra Stenalderen til Den Kolde Krig.
Hjorths Fabrik er Bornholms keramikmuseum, hvor du kan se keramik lavet efter gammel tradition, samt prøve kræfter med håndværket selv.
På Melstedgård kan du få et indblik i det bornholmske landbrug og madkultur og bl.a. se og klappe en masse dyr.
På Erichsens Gård kan du få lov at opleve stemningen fra gamle dage, når du går rundt i de gamle stuer og bliver serviceret af damerne i huset. Nyd desuden også den smukkeste have på Bornholm, hvor du kan medbringe egen madpakke.