Sommerhus info

Sommerhuse på Bornholm

Få en ferieoplevelse med personlighed, når du lejer et sommerhus på Bornholm. Alle sommerhusene er unikke og indrettet i deres ejeres personlige stil. Med over 350 sommerhuse i porteføljen, kan Bornholmtours tilbyde en sommerhusoplevelse for enhver smag og pengepung.

Mange sommerhuse har en skøn beliggenhed tæt ved strand eller kyst. Vi har også dejlige sommerhuse i de hyggelige byer eller ude på landet, hvor I virkelig kan nyde roen.

Find sommerhus

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus, som passer til jeres ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v.

Udenfor højsæson kan mange af vores unikke sommerhuse bookes med valgfri skiftedag og for kortere ophold end en hel uge (dog min. 3 nætter). I højsæsonen er der ofte fast skiftedag på sommerhusene. Vi anbefaler derfor, at I søger på flere forskellige ankomstdage.

Sommerhuse tæt på kyst og badestrand

Bornholm har mange flotte strande med gode bademuligheder. Hos Bornholmtours har vi mange unikke sommerhuse, og i byerne Dueodde, Snøgebæk, Rønne, Boderne, Allinge-Sandvig, Gudhjem og Sømarken er der mulighed for at bo kun få hyundrede meter fra stranden. De sydlige byer som Dueodde, Sømarken og Snogebæk er især favoritter blandt vores vandglade gæster. Her finder I en lang kyststrækning, der starter i Snogebæk og slutter på Bornholms sydside.

Vælg det sommerhus der passer til dig

Vi har sommerhuse, der har mange forskellige faciliteter. Nogle har spa og sauna, mens andre har pool eller havudsigt. Nogle af sommerhusene er små og hyggelige, mens andre er store og moderne. Nogle er placeret i de større byer langs kysten, mens andre ligger midt i naturens omgivelser. Vi har over 350 sommerhuse med forskellige kvaliteter, og du har selv mulighed for at angive, hvordan du ønsker dit sommerhus under søgefunktionen.