Søterrasserne Ferielejligheder

UDSIGT OG SANDSTRAND I SØTERRASSERNE FERIELEJLIGHEDER

Når du bor i Søterrasserne Ferielejligheder, kan du næsten høre havet og samtidig fornemme den skønne atmosfære i Sandkås. Du har kun 100 meter til en af Bornholms smukkeste strande. Strandene er skabt mellem klipperne, som er så karakteristiske for Bornholm. Den ene strand er meget børnevenlig med en badebro og placeringen af granitsten i vandet, som forhindrer kraftig strøm. Søterrasserne Ferielejligheder er på den måde et oplagt valg for både familier og par. Alle ferielejligheder har havudsigt, og der er god mulighed for at opleve en flot solnedgang om aftenen.

FERIELIV OG GLADE DAGE

Minigolf er en klassisk ferieaktivitet for børn og voksne i alle aldre, og du kan finde det i umiddelbar nærhed af Søterrasserne Ferielejligheder. Der er også en udmærket restaurant, når sulten melder sig.

En kilometer fra Søterrasserne Ferielejligheder er der butikker og gode indkøbsmuligheder. Tag også en tur til byerne Allinge og Gudhjem. Allinge er bl.a. berømt for Folkemødet, mens Gudhjem f.eks. kan byde på kulturoplevelser med museer. Du kan finde oplevelsestilbud i området hele sommeren.

Skal du følge med i, hvad der sker i verden under ferien, er det intet problem. Alle ferielejligheder har gratis trådløst internet.

Alle lejligheder tilbyder

 • Meget fin havudsigt
 • Wifi
 • God kvalitet
 • 100 m til sandstrand, klipper, kiosk med minigolf og restauranter

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 NætterLæs mere 

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 Nætter

Oplev Bornholm og få en hyggelig oplevelse i Svaneke med i pakken. I bor i dejlig ferielejlighed med havudsigt el. havkig - vælg selv mellem strand og klipper. I får frokost på Restaurant Bryghuset i den idylliske by Svaneke, inkl. smagning af fire af husets øl (eller en Bornholmsk Most) . Svaneke Bryghus er et af Danmarks mest succesfulde mikrobryggerier med mange priser i bagagen. Vi anbefaler, at I kombinerer med smuk gåtur fra Svaneke til Listed og retur.  

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed med havudsigt eller havkig
 • Frokost med ølsmagning på Restaurant Bryghuset i Svaneke
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Denne rejse kan bookes med ankomst torsdag eller søndag 3/1 - 10/6 & 26/8 - 12/12 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 1.249
pr. pers. v. 2 pers. Ank. 7/1 - 21/3 & 4/11 - 9/12
HØJESTE PRIS: dkk 1.499 pr. pers. v. 2 pers. Ank. søndage 2/5 - 6/6 & 29/8 - 17/10

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

MINIFERIE, ØSTKYST OG LOKALT BRYGHUS (PML13) - 4 Nætter

Bestil Pakke

SENIORREJSE: FERIE VED BORNHOLMS KLIPPEKYST (PS1) - 7 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: FERIE VED BORNHOLMS KLIPPEKYST (PS1) - 7 Nætter

Nyd en uge på Bornholm i god ferielejlighed med havudsigt/havkig og egen terrasse eller balkon. Smag specialiteterne i øens bedste fiskebuffet. Desuden entré til Bornholms Kunstmuseum. Alle lejligheder er placeret ved Nordbornholms smukke klippekyst i Sandkås, Allinge-Sandvig eller Stammershalle.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed med havudsigt/havkig
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Entré til Bornholms Kunstmuseum ved Helligdomslipperne
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Pakken kan bookes med ankomst mandag i perioden 29/3 - 25/10 2021
LAVESTE PRIS: dkk 1.649 pr. pers. v/2 pers. Ank. 26/4 - 31/5 & 23/8 - 18/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.899 pr. pers. v/2 pers. Ank. 12/7 - 26/7
SÆRPRIS: dkk 1.499 (inkl. gratis færgebillet) pr. pers. v/2 pers. Ank. 29/3 - 19/4
 
Min. 1 deltager skal på rejsetidspunktet være fyldt 65 år. Strøm afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring, linned, foropvarmning kan tilkøbes efter ønske. Hund er kun tilladt i visse lejligheder (se præsentation). Pris for max. 1 hund , dkk 185 (meddel dette til Bornholmtours).

SENIORREJSE: FERIE VED BORNHOLMS KLIPPEKYST (PS1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

SEVÆRDIGHEDER PÅ BORNHOLM

Når du bor i en af Søterrasserne Ferielejligheder, er der gode muligheder for oplevelser. I bil er du aldrig meget mere end en times kørsel til enhver seværdighed på Bornholm, og med cykel kan du også komme langt. Hvis du gerne vil være aktiv på din ferie, er dagsture på cykel en oplagt måde at nyde naturen på og få lidt motion samtidigt. Hos Bornholmtours kan du leje cykler, som du både kan få bragt til din ferielejlighed eller udleveret i Rønne.

Dybe grotter og Danmarks største vandfald
Cirka 7 kilometer sydøst for Søterrasserne Ferielejligheder ligger Bornholms Kunstmuseum. På museet udstilles der bl.a. spændene vandkunst med Helligdomskilden, der løber igennem bygningen og ud i Østersøen. Tæt ved museet kan du gå på opdagelse ved Helligdomsklippernes stejle klipper og dybe grotter. Hvis du tør, kan du vove dig ned i en af grotterne. Du kan komme hele 60 meter ned i den dybeste af grotterne, der hedder Sorte Gryde.  
På vej til museet finder du Døndalen, som ligger cirka 6 kilometer fra Sandkås. Dalen har efter sigende fået sit navn fra vandfaldet, som også er Danmarks største med et spænd på 20 meter i alt. Vandfaldets størrelse varierer med årstiderne. Det er størst i foråret.

Uspoleret natur og Nordeuropas største slotsruin 
Nordvest for Sandkås kan du finde flot natur på Hammerknuden og opleve historiens vingesus ved Hammershus Slotsruin. Hammerknuden ligger omkring 5 kilometer fra Sandkås og er ideel til vandreture. Her kan du følge kyststien og besøge Hammerodde Fyr samt Salomons Kapel fra det 13. århundrede. 
Hammershus Slotsruin ligger godt 6 kilometer fra Sandkås og er bestemt en dagstur værd. Her kan du gå på opdagelse i selve slotsruinen eller beundre den med god udsigt fra broen til Hammershus Besøgscenter, hvor du også har mulighed for at lære om Hammershus’ historie.