Søterrasserne Ferielejligheder

UDSIGT OG SANDSTRAND I SØTERRASSERNE FERIELEJLIGHEDER

Når du bor i Søterrasserne Ferielejligheder, kan du næsten høre havet og samtidig fornemme den skønne atmosfære i Sandkås. Du har kun 100 meter til en af Bornholms smukkeste strande. Strandene er skabt mellem klipperne, som er så karakteristiske for Bornholm. Den ene strand er meget børnevenlig med en badebro og placeringen af granitsten i vandet, som forhindrer kraftig strøm. Søterrasserne Ferielejligheder er på den måde et oplagt valg for både familier og par. Alle ferielejligheder har havudsigt, og der er god mulighed for at opleve en flot solnedgang om aftenen.

FERIELIV OG GLADE DAGE

Minigolf er en klassisk ferieaktivitet for børn og voksne i alle aldre, og du kan finde det i umiddelbar nærhed af Søterrasserne Ferielejligheder. Der er også en udmærket restaurant, når sulten melder sig.

En kilometer fra Søterrasserne Ferielejligheder er der butikker og gode indkøbsmuligheder. Tag også en tur til byerne Allinge og Gudhjem. Allinge er bl.a. berømt for Folkemødet, mens Gudhjem f.eks. kan byde på kulturoplevelser med museer. Du kan finde oplevelsestilbud i området hele sommeren.

Skal du følge med i, hvad der sker i verden under ferien, er det intet problem. Alle ferielejligheder har gratis trådløst internet.

Alle lejligheder tilbyder

 • Meget fin havudsigt
 • Wifi
 • God kvalitet
 • 100 m til sandstrand, klipper, kiosk med minigolf og restauranter

BORNHOLMS BEDSTE FERIETILBUD (PML6) - 3 NætterLæs mere 

BORNHOLMS BEDSTE FERIETILBUD (PML6) - 3 Nætter

Det er luksus at holde ø-ferie, men det behøver langt fra at være dyrt at opleve Bornholm. Med denne pakke får I et par skønne fridage på solskinsøen. Oplevelser kan tilkøbes, men Bornholm er også rig på mange gratis glæder. Vi ses.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i ferielejlighed (vælg mellem mange forskellige). 
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. mandag og torsdag i perioden 1/4 - 14/10 2019 

LAVESTE PRIS: dkk 999 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 1/4 - 17/6 & 26/8 - 14/10
HØJESTE PRIS: dkk 1.725 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. torsdage 11/7 - 8/8

2 ekstra personer kan komme gratis med på rejsen.

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold.

BORNHOLMS BEDSTE FERIETILBUD (PML6) - 3 Nætter

Bestil Pakke

SMAG BORNHOLM - BESØG LE PORT (PML1) - 3 NætterLæs mere 

SMAG BORNHOLM - BESØG LE PORT (PML1) - 3 Nætter

To gode madoplevelser, begge i dejlige omgivelser, venter jer. På Restaurant Le Port i Vang sammensætter kokken sin egen menu til jer, suppleret med god service og dejlig havudsigt. På Nordbornholms Røgeri får I en stor buffet med både danske og bornholmske fiskeretter. I bor i dejlig ferielejlighed i Sandkås på smukke Nordbornholm.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i 2-vær. ferielejlighed med havudsigt eller havkig 
 • 3-retters gourmet middag på Restaurant Le Port
 • Lækker fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag og fredag i perioden 4/4-25/10 2019  (dog ikke 13/6-14/16)

LAVESTE PRIS: dkk 1.649 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 4/4-25/4 & 24/10-25/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.589 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 11/7-8/8

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Bordbestilling påhviler gæsten selv. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold.

SMAG BORNHOLM - BESØG LE PORT (PML1) - 3 Nætter

Bestil Pakke

OPLEV DEN BORNHOLMSKE NATUR (PML2) - 4 NætterLæs mere 

OPLEV DEN BORNHOLMSKE NATUR (PML2) - 4 Nætter

I får meget Bornholm for pengene med denne rejse til det klassiske Bornholm. I besøger bl.a. Ekkodalen, den lange sprækkedal med skøn natur, der indbyder til gåtur før frokost med den spændende guide og naturvejleder, Søren Sillehoved. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed med havudsigt  
 • Frokost i Ekkodalshuset
 • Guidebog: Turen går til Bornholm.
 • Gåtur med guide og naturvejleder, Sillehoved (1,5-2 timer roligt tempo)
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag i perioden 11/4-17/10 2019 (dog ikke 10/6-16/16).

LAVESTE PRIS: dkk 1.429 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 11/4 - 18/4
HØJESTE PRIS: dkk 2.199 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 11/7-1/8

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Bordbestilling påhviler gæsten selv. Drikkevarer er ikke inkl. i prisen. Rengøring og linned kan tilkøbes. Guidebogen udleveres sammen med nøglen ved ankomst. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold. 

OPLEV DEN BORNHOLMSKE NATUR (PML2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

HAVUDSIGT OG FROKOST I DET GRØNNE (PML3) - 4 NætterLæs mere 

HAVUDSIGT OG FROKOST I DET GRØNNE (PML3) - 4 Nætter

Oplev Bornholms smukke sensommer i år. I bor i dejlig ferielejlighed med havudsigt, - vælg selv mellem strand og klipper. Benyt dette tilbud i september og få en gratis frokost på Café Genlyd/Ekkodalshuset beliggende i den smukke sprækkedal, Ekkodalen.

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 4 nætter i ferielejlighed med havkig/havudsigt. 
 • GRATIS frokost på Ekkodalshuset
 • Færge Ystad-Rønne i egen bil (max. 1,95 m høj)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Denne rejse kan bookes med ankomst mandag, onsdag, torsdag, fredag eller søndag 2/9 - 7/10 2019.
PRIS: dkk 1.287 
pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 2/9 - 6/10.

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. VIGTIGT: bestil bord på Ekkodalshuset i god tid, da der ofte bliver udsolgt. 

HAVUDSIGT OG FROKOST I DET GRØNNE (PML3) - 4 Nætter

Bestil Pakke

SEVÆRDIGHEDER PÅ BORNHOLM

Når du bor i en af Søterrasserne Ferielejligheder, er der gode muligheder for oplevelser. I bil er du aldrig meget mere end en times kørsel til enhver seværdighed på Bornholm, og med cykel kan du også komme langt. Hvis du gerne vil være aktiv på din ferie, er dagsture på cykel en oplagt måde at nyde naturen på og få lidt motion samtidigt. Hos Bornholmtours kan du leje cykler, som du både kan få bragt til din ferielejlighed eller udleveret i Rønne.

Dybe grotter og Danmarks største vandfald
Cirka 7 kilometer sydøst for Søterrasserne Ferielejligheder ligger Bornholms Kunstmuseum. På museet udstilles der bl.a. spændene vandkunst med Helligdomskilden, der løber igennem bygningen og ud i Østersøen. Tæt ved museet kan du gå på opdagelse ved Helligdomsklippernes stejle klipper og dybe grotter. Hvis du tør, kan du vove dig ned i en af grotterne. Du kan komme hele 60 meter ned i den dybeste af grotterne, der hedder Sorte Gryde.  
På vej til museet finder du Døndalen, som ligger cirka 6 kilometer fra Sandkås. Dalen har efter sigende fået sit navn fra vandfaldet, som også er Danmarks største med et spænd på 20 meter i alt. Vandfaldets størrelse varierer med årstiderne. Det er størst i foråret.

Uspoleret natur og Nordeuropas største slotsruin 
Nordvest for Sandkås kan du finde flot natur på Hammerknuden og opleve historiens vingesus ved Hammershus Slotsruin. Hammerknuden ligger omkring 5 kilometer fra Sandkås og er ideel til vandreture. Her kan du følge kyststien og besøge Hammerodde Fyr samt Salomons Kapel fra det 13. århundrede. 
Hammershus Slotsruin ligger godt 6 kilometer fra Sandkås og er bestemt en dagstur værd. Her kan du gå på opdagelse i selve slotsruinen eller beundre den med god udsigt fra broen til Hammershus Besøgscenter, hvor du også har mulighed for at lære om Hammershus’ historie.