Single med børn

Singleferie med børn

Når du rejser som single med børn, skal det gerne være praktisk og hyggeligt på samme tid.

Vi har sammensat nogle feriepakker, der egner sig særligt godt til en single med børn. Vi har fundet de bedste oplevelser for både børn og voksne frem og hjælper med at arrangere jeres tur, hvis I har særlige ønsker. Feriestederne vi tilbyder til singleferie med børn, er børnevenlige og prisvenlige - og der er tit gode muligheder for at finde andre børn at lege med. Vi hjælper også med at anbefale oplevelser, leje af cykler m.m., så du kan koncentrere dig om at hygge dig med børnene og ikke får ferien fyldt op med praktiske gøremål.

Ferie efter jeres ønsker

Alle Bornholmtours feriegæster kan vælge den overnatning og de oplevelser, de har allermest lyst til. Det gælder selvfølgelig også på singleferie med børn. Har I særlige ønsker til overnatning eller oplevelser, er du altid velkommen til at kontakte Bornholmtours for en pakkerejse tilpasset til din familie.

 

Alt det praktiske

Boligform på ferien

Vores singleferie med børn er med ophold i ferielejlighed med adgang til fælles arealer og faciliteter, inkluderet legeplads m.m., hvor der ofte er mange andre børn at lege med, særlig i skoleferierne.

Transport

Singleferierne med børn inkluderer færge Ystad-Rønne t/r (sejltid 1 time 20 min.) i egen bil. Har I ønsker om andre former for transport, er det muligt at sejle Køge-Rønne (sejltid 5  ½ time), flyve til Bornholm, samt at tage bus eller tog til Ystad. Kontakt Bornholmtours for en pris på anden transport.

På Bornholm er det muligt at opdage øen med offentlig transport, hvor BAT dækker det meste af øen og giver gode muligheder for at besøge seværdigheder. Du kan også leje cykler gennem Bornholmtours med med afhentning i Rønne Havn eller ved jeres feriebolig. Det er muligt at leje børnecykler og børnesæde eller -trailer

Aktiviteter på singleferien med børn

Bornholm byder på rigtig mange forskellige oplevelser uden at I skal langt efter dem. Øens kompakte størrelse gør det nemt og overskueligt at skulle rundt, uanset hvilken form for transport I vælger. I kan vælge frit mellem natur, kultur, besøg i oplevelsescentre, hygge på stranden - eller en god blanding af det hele! Bornholm har også mange børnevenlige caféer og restauranter og mange lækre spiselige specialiteter.

Bornholm byder også på en masse gratis aktiviteter, og I kan sagtens få mange timer til at gå med hygge på nogle af Europas bedste strande, vandre- og cykelture i den flotte natur, og ture til Bornholms hyggelige byer og fiskerlejer.

Oplev Bornholms natur med børnene

Bornholm byder på mængder af outdoor-aktiviteter. Her kan I klatre på klipper, cykle mountainbike, ro i havkajak og tage på bisonsafari - og meget mere

Seværdigheder

Rundkirker og museer lyder måske ikke lige spændende for alle børn - men der skal også være noget for de voksne. Heldigvis er bornholmerne gode til at præsentere det hele i børnehøjde, så det er sjovt for alle.

Oplevelsescentre

NaturBornholm med dinosaurer og ægte levende krokodiller er spændende for både små og store, Middelaldercenteret giver mulighed for at klæde sig ud som en ægte ridder, og Hammershus Besøgscenter har også en masse spændende børneaktiviteter. Består hele familien af små og store legebørn, er det næsten et must med et besøg til Brændesgårdshaven med vandland, zoo og legeområder.

Gode råd til singleferien med børn

Uanset om det er første tur som én forælder med et eller flere børn, eller I har været på masser af ture sammen, er der nogle ting, der er gode at overveje til singleferien med børn.

Mange børn er mest trygge ved at skoleferier er planlagt i god tid, så de ved hvad de skal og kan glæde sig til ferien. Det kan såmænd også være rart nok for den voksne, så du slipper for at stresse med overtegnede pakkerejser op til ferien.

Overvej dine prioriteringer til familieferien - det kan tit være en god idé at skrue ned for ambitionsniveauet, så I har tid til nærvær og ro.

På en singleferie med børn må man godt sætte niveauet lidt anderledes og springe over hvor gærdet er lavest. Det er helt ok at spise på café eller tage en pizza med hjem, tilkøbe afsluttende rengøring af campinghytten og få nogle andre til at booke billetter til jeres oplevelser.

Ferielejligheder og campinghytter giver gode muligheder for at børnene finder nogle legekammerater, så den voksne kan få en pause og lidt voksentid. Men det giver faktisk også den voksne lidt flere muligheder for at socialisere om aftenen. Med en babyalarm i baglommen kan du sagtens nyde et glas rødvin med naboerne eller en tur i poolen uden at være bekymret for børnene.