Sandvig Havn Ferielejligheder

Sandvig Havn Ferielejligheder i havneidyllen

På idylliske Sandvig Havn ligger Sandvig Havn Ferielejligheder.
Byen er en rigtig lille Østersøperle med flotte klipper og fine stier nær havnen og langs havet. Sandvig Havn Ferielejligheder har en beliggenhed, der giver jer alle muligheder for både afslapning og oplevelse af autentisk bornholmsk byliv.  
Byen er en rigtig lille ”Østersø-perle” med både flotte klipper og fine stier nær havnen og langs havet. Her kan I gå aftenture og lytte til bølgernes rolige skvulp. På Sandvig Strand kan I nyde badeferien uanset om det drejer sig om at slappe af med en bog på den lækre sandstrand eller tage en tidlig morgendukkert.

Sydøst for Sandvig Havn Ferielejligheder finder I Danmarks største helleristninger ved Madsebakke, hvor udsigten over Østersøen sammen med de 2500 års historie giver en helt speciel stemning.

Faciliteter og Miljø

Sandvig Havn har restauranter, indkøbsmuligheder og masser af atmosfære. 
Alle Sandvig Havn Ferielejligheder har naturligvis havudsigt og udstyret med fladskærm og gratis trådløst internet.
Morgenmad og halvpension kan tilkøbes på nabohotel.

Alle lejligheder tilbyder

  • Havudsigt
  • Wifi
  • Flot indretning
  • Overdækket altan (8029 ikke overdækket)

Transportmuligheder

Ankommer I med færge, så kører der offentlige busser i timedrift på Bornholm. Her kan I tage enten 2’eren eller 10’eren fra Rønne Havn. De standser i gåafstand til Sandvig Havn. Mange feriegæster vælger også at tage egen bil med i færgen. Det er også muligt at leje cykler gennem Bornholmtours med levering enten i Rønne Havn eller ved jeres feriebolig.

Seværdigheder tæt på Sandvig Havn Ferielejligheder

Vest for Sandvig finder I Hammerknuden - et naturområde, som har været fredet i mere end 50 år. Her kan I nyde den uspolerede natur på vandreruten langs Hammerknudens kystlinje. Her finder I også kulturelle og historiske seværdigheder som Hammerodde Fyr, hjælpefyret til Hammerens fyr, og Salomons Kapel, bygget i det 13. århundrede. Hammerens fyr ligger sydvest for Salomons Kapel og er også et besøg værd - især ved solnedgang hvor placeringen er perfekt til at se solen gå ned over Østersøen.

I kan opleve mange andre flotte seværdigheder nær Sandvig Havn Ferielejligheder som eksempelvis Opalsøen, Krystalsøen og Sibirien, der er tre gamle stenbrud syd for Hammerens fyr. Her kan I nyde de flotte små søer, kaldet Opalsøen og Krystalsøen, eller I kan deltage i de mange aktiviteter, der foregår om sommeren. I kan afprøvel klatring, rapelling eller teste svævebanen over Opalsøen. Her er badetøj nærmest en nødvendighed, da vandet frister og ingen kan undgå en tur i vandet, hvis I prøver svævebanen.