Sandvig Ferielejligheder

Tæt på alt

Sandvig Ferielejligheder består af 4 fine lejligheder, hvor man har gjort sig stor umage for, at det skal være pænt og praktisk at holde ferie.

Sandvig Ferielejligheder ligger kun få minutters gang fra det idylliske miljø omkring Sandvig Havn.

Sandvig er nok den mest karakteristiske by på den nordbornholmske kyst og helt bestemt en af de dejligste. Havet og i særdeleshed klipperne er det fantastiske tableau, hvorpå ferielivet konstant udspiller sig for ens øjne.

Sandvig har også cafeer, spisesteder og mange små hyggekroge, hvor man kan sole sig.

Dejligt sted at bo

Sandvig Ferielejligheder har stor fælles solterrasse. Det er et godt sted at mødes efter en lang feriedag på Bornholm eller i løbet af dagen, hvis man bare har brug for lidt samvær - uden det store ståhej.

Feriegæster, som godt kan lide at vandre i naturen, vil også glæde sig over beliggenheden. Man skal ikke gå særligt længe, før man befinder sig midt i det spektakulær klippelandskab, som ikke findes lige andre steder i Danmark.

Alle lejligheder tilbyder

  • Tæt på klipper
  • 250 m til sandstrand
  • Fælles vaskeri og fælles terrasse
  • Fri Wifi

Transportmuligheder til og fra Sandvig

Fra Rønne til Sandvig er der 24 km, hvilket svarer til en lille halv time i bil. Der er også gode muligheder for at tage med bus fra Rønne havn, hvor du både kan tage 2’eren og 10’eren til Sandvig. Begge busser stopper i gåafstand til Sandvig havn, så du hurtigt kommer hen til din ferielejlighed. Du har mulighed for at leje cykler gennem Bornholmtours, som kan blive afhentet i Rønne eller ved jeres ferielejligheder i Sandvig.

Seværdigheder omkring Sandvig

Når du er fremme ved Sandvig ferielejligheder, så har du gode muligheder for at komme ud og opleve mange af Bornholms seværdigheder. Fra Sandvig har du ikke langt til naturområdet Hammerknuden, der har været fredet i mere end 50 år. I området kommer du tæt på den uspolerede danske natur, hvilket du kan gøre på en vandretur langs Hammerknudens kystlinje. Syd for Hammerknuden kan du opleve Opalsøen og Krystalsøen, som helt klart er et besøg værd.

Hvis du gerne vil slappe af på stranden, så har du god mulighed for det. Fra din ferielejlighed i Sandvig har du ikke mere end 250 meter til en dejlig sandstrand. Her kan du slappe af i solen med en is og nyde det flotte klippelandskab.