Sjølyst og Sandy Hook

BADEBY MED STORT B

I Bornholms bedste badeby, Sandkås, ligger Sjølyst & Sandy Hook Ferielejligheder side om side i to tidligere hotelejendomme med kort afstand til vandet. 
Du finder masser af tilbagelænet feriehygge og god stemning i Sandkås. Den smukke klippekyst indrammer to sandstrande, der kaldes Lille Sandkås og Store Sandkås. Navnene er en smule forvirrende, da Lille Sandkås er den længste af de to strande, men begge sandstrande er blandt de bedste sandstrande på Bornholm. Den nordlige ende af Lille Sandkås  er meget børnevenlig med en badebro. Her er også lagt store granitsten, som forhindrer stærke understrømme. Leder du efter en badeby på Bornholm med fine sandstrande, så er Sjølyst og Sandy Hook Ferielejligheder et rigtig godt valg.

SANDKÅS ER MERE END BARE SAND OG KLIPPER

Selvom stranden er det store trækplaster, byder Sandkås også på andre aktiviteter og mere underholdning. Her findes der både minigolf, en kiosk og gode restauranter i nærområdet. Knap 1 km fra Sjølyst og Sandy Hook Ferielejligheder ligger byen Tejn. Her er der en god bager, et supermarked og flere specialbutikker til f.eks. lystfiskeri.

I kan tage på tur langs den bornholmske solkyst. Sandkås ligger mellem Allinge og Gudhjem. Begge byer er bestemt værd at besøge. I løbet af sommersæsonen er der mange gode tilbud og spændende oplevelser til alle besøgende.

Alle lejligheder tilbyder

  • Havudsigt eller havkig (ikke 7044)
  • Dejlige sandstrande med kiosker og minigolf
  • 900 m til bager og supermarked

SENIORREJSE: FERIE VED BORNHOLMS KLIPPEKYST (PS1) - 7 NætterLæs mere 

SENIORREJSE: FERIE VED BORNHOLMS KLIPPEKYST (PS1) - 7 Nætter

Nyd en uge på Bornholm i god ferielejlighed med havudsigt/havkig og egen terrasse eller balkon. Smag specialiteterne i øens bedste fiskebuffet. Desuden entré til Bornholms Kunstmuseum. Alle lejligheder er placeret ved Nordbornholms smukke klippekyst i Sandkås, Allinge-Sandvig eller Stammershalle.

PAKKEN INDEHOLDER

  • 1 uge i ferielejlighed med havudsigt/havkig
  • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
  • Entré til Bornholms Kunstmuseum ved Helligdomslipperne
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)


Pakken kan bookes med ankomst mandag i perioden 29/3 - 25/10 2021
LAVESTE PRIS: dkk 1.649 pr. pers. v/2 pers. Ank. 26/4 - 31/5 & 23/8 - 18/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.899 pr. pers. v/2 pers. Ank. 12/7 - 26/7
SÆRPRIS: dkk 1.499 (inkl. gratis færgebillet) pr. pers. v/2 pers. Ank. 29/3 - 19/4
 
Min. 1 deltager skal på rejsetidspunktet være fyldt 65 år. Strøm afregnes efter måler (modregnes i depositum). Rengøring, linned, foropvarmning kan tilkøbes efter ønske. Hund er kun tilladt i visse lejligheder (se præsentation). Pris for max. 1 hund , dkk 185 (meddel dette til Bornholmtours).

SENIORREJSE: FERIE VED BORNHOLMS KLIPPEKYST (PS1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

UNDERHOLDNING PÅ BADEFERIEN

Vil I gerne ud og lave nogle aktiviteter sammen med børnene, finder I mange spændende og sjove aktiviteter inden for en times kørsel fra en badeby på Bornholm som Sandkås.

Moseløkken Stenbrudsmuseum ligger nordvest for Sandkås og er et spændende besøg for de lidt større børn. Her kan I se, hvordan stenbrydningen foregik i gamle dage. Der bliver snakket rigtig bornholmsk blandt stenhuggerne, og man kan også selv prøve kræfter med bl.a. en granithammer efter grundig instruktion.

Du kan også opleve det fascinerende rovfugleshow. Showet varer 1 time og giver børnene en spændende og lærerig oplevelse. Der er også udstillinger og anlæg med klappedyr til de mindre børn. I kan også få en bid mad i den tilhørende café.

TRANSPORT

Fra Rønne Havn er der ca en halv times kørsel til Sandkås. I kan også tage med bussen, hvor både rute 1+4, 2 og 7+8 kører fra Rønne Havn og stopper i Sandvig. Det er også muligt at leje cykler enten i Rønne eller ved jeres ferielejlighed.