Rutsker Feriecenter

Video >

LANDLIG IDYL OG MASSER AF  PLADs

Hvad enten du er til afslappende eller aktiv ferie, så er Rutsker Feriecenter et godt bud til børnefamilien.
Rutsker Feriecenter befinder sig i rolige omgivelser, væk fra hverdagens stress og jag. Der er masser af plads for børnene at boltre sig på - både inde og ude. 
Stedet byder blandt andet på naturlegeplads, minigolf og egen sø i haven, som er super populær hele sommeren.
Hvis du kan lide at være aktiv på din ferie, så har Rutsker Feriecenter mange aktiviteter til hele familien. Området er kendetegnet ved sit kuperede terræn og mange små veje og stier, der bugter sig i landskabet. Det gør området velegnet til cykel- og vandreture.

LANGT VÆK OG ALLIGEVEL TÆT PÅ

Rutsker Feriecenter ligger tæt på natur og landlig idyl, og er et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil have muligheden for at kunne trække Dig lidt tilbage. 
Selvom Rutsker Feriecenter ikke har Bornholms mest befærdede beliggenhed, betyder det ikke at du er afskærmet fra muligheden for også at opleve byliv, hvis du skulle ønske det. Kun få kilometer fra Rutsker Feriecenter ligger blandt andre byerne Hasle, Vang og Allinge, som er rige på kultur- og oplevelsestilbud.
Så hvis du gerne vil have en ferie med det hele og i den rækkefølge og det tempo, som passer dig og din familie, så er Rutsker Feriecenter det ideelle ferietilbud på Bornholm - væk fra det meste, men tæt på det vigtigste.

LÆKRE FERIELEJLIGHEDER MED PLADS TIL ALLE

Rutsker Feriecenter byder på ferieboliger for alt fra 2 til 5 personer, så der er plads til de fleste børnefamilier. Rutsker Feriecenter er en forhenværende skole, og lejlighederne har derfor navn efter de tidligere faciliteter.

Alle boliger tilbyder

  • Gratis Wifi
  • Gratis el (ikke 1001-1012), vand og varme
  • Masser af plads og skøn natur
  • Fin lille sø

OPLEVELSER TÆT PÅ RUTSKER FERIECENTER

Byerne Hasle, Vang og Allinge har alle masser at byde på, hvis du har brug for at supplere den landlige idyl på Rutsker Feriecenter med noget by- og kulturliv. Nedenfor er nævnt nogle af de mange muligheder, som er værd at udforske.


HASLE
Tag til Hasle, hvis du ønsker at få en autentisk maritim oplevelse. Hasle er en af Bornholms allerældste byer, og kan dateres helt tilbage til omkring år 1200. Byen byder blandt andet på lækker sandstrand og havnebad, samt kunstgallerier, hvor en række lokale kunstnere udstiller deres værker.


AKTIV FERIE PÅ MOUNTAINBIKE
Vang Granitbrud og Ringebakkerne giver mulighed for at få nogle kilometer på mountainbike uden at det bliver for langt eller svært for yngre cyklister. Her er stejle bakker og en teknisk bane i Vang Granitbrud og en varieret og ret kuperet rute i Ringebakkerne. Fra havnen i Vang og til toppen af bakken finder du også Danmarks skrappeste stigning på 92 meters højdeforskel og en gennemsnitlig stigning på 7,2%. Så hvis du har en rigtig bjergrytter gemt i maven, kan du teste formen her.


ALLINGE
Allinge er rig på kultur- og byliv, og byder blandt andet på et udvalg af butikker, museer, caféer og restauranter, samt en smuk havnefront med udsigt over havet og en masse charmerende både og skibe.