Romantik Ferielejligheder

Video >

Smukkes beliggenhed på den Nordbornholmske klippekyst

Romantik Ferielejligheder er i særklasse. 40 lækre ferielejligheder med klipper og hav få meter fra døren. Tag en morgendukkert direkte fra klipperne via det dejlige haveanlæg, som udgør fællesareal mod havsiden. Desuden forefindes fælles aflåst cykelrum med el-ladestation.

Kobl af og nyd livet

Romantik Ferielejligheder er beliggende midt mellem byerne Sandvig og Allinge - tæt på shopping, restauranter, minigolf og andre hyggelige ferieaktiviteter.

Fra disse dejlige ferielejligheder er der kun 700 m til skøn sandstrand og 1 km til det fredede naturområde ved Hammeren og Hammershus Slotsruin.

Romantik Ferielejligheder er individuelt indrettede med både smag og finesse. Flere indeholder spa og alt i moderne hvidevarer. Lejlighederne tilbydes eksklusivt gennem Bornholmtours.

Alle lejligheder tilbyder

  • Storslået havudsigt
  • WiFi
  • Herlige badeklipper med badestige
  • Aflåst cykelrum med el-ladestation
  • Nabo til Kadeaus fantastiske restaurant på Hotel Nordlandet
  • 700 m til skøn sandstrand

Romantiske ferielejligheder i Allinge-Sandvig

De to tvillingebyer Allinge og Sandvig er et oplagt sted til den romantiske ferie. Her finder I lækre spisesteder, butikker og seværdigheder. Henover sommeren findes der mange arrangemen

Jazz -og musikfestival

I Allinge kan man opleve jazz- og musikfestivalen i uge 28, der har været et samlingspunkt for byen siden 1998. Hele ugen byder på musik fra forskellige kunstnere, der spiller rundt omkring i byen.

Wonderfestiwall

Wonderfestiwall løber af stabelen i august måned og byder på musik for både de unge og dem, der er unge i sjælen. Det foregår i Slotslyngen tæt på Hammershus.

Tangofestival

I august er der også tangofestival i Allinge, med danseworkshops, gadetango, shows og koncerter - så er der skruet op for den sydlandske stemning og de store følelser.

Folkemødet

Folkemødet afholdes også hvert år i Allinge. Det er gratis at besøge, og der kommer omkring 100.000 gæster hvert år. Folkemødet er Danmarks største politiske festival med et omfattende program og mange spændende events og talere fra hele det politiske spektrum.

Spisesteder

Allinge og Sandvig har en lang række spisesteder. I finder både hyggelige restauranter, cafeer og røgerier.

På Restaurant Nordlandet, som ligger lige ved siden af Romantik Ferielejligheder, serveres der udsøgt mad og dejlig vin. Restauranten benytter sig af lokale råvarer, og menuerne følger årstiderne. Den flotte udsigt over Østersøen sætter stemningen for en hyggelig aften for to. Hvis I ønsker en mere afslappet stemning, anbefales det at I besøger Nordlandets bar, Underbar.

Transport

Buslinje 1+4, 2, 7+8 og 10 går fra Rønne havn og stopper i Allinge. Der går også færge fra Simrishamn i Sverige med busforbindelse til København.

Fra Allinge er der også færgeforbindelse til Christiansø, der altid er et hyggeligt udflugtsmål.