Romantik Ferielejligheder

Video >

Smukkeste beliggenhed på den Nordbornholmske kyst

Romantik Ferielejligheder er i særklasse. 40 lækre ferielejligheder med klipper og hav få meter fra døren. Tag en morgendukkert direkte fra klipperne via det dejlige haveanlæg, som udgør fællesareal mod havsiden. Desuden forefindes fælles aflåst cykelrum med el-ladestation.

Kobl af og nyd livet

Romantik Ferielejligheder er beliggende midt mellem byerne Sandvig og Allinge - tæt på shopping, restauranter, minigolf og andre hyggelige ferieaktiviteter.

Fra disse dejlige ferielejligheder er der kun 700 m til skøn sandstrand og 1 km til det fredede naturområde ved Hammeren og Hammershus Slotsruin.

Romantik Ferielejligheder er individuelt indrettede med både smag og finesse. Flere indeholder spa og alt i moderne hvidevarer. Lejlighederne tilbydes eksklusivt gennem Bornholmtours.

Alle lejligheder tilbyder

 • Storslået havudsigt
 • WiFi
 • Herlige badeklipper med badestige
 • Aflåst cykelrum med el-ladestation
 • Nabo til Kadeaus fantastiske restaurant på Hotel Nordlandet
 • 700 m til skøn sandstrand

Feriepakker - klik og læs mere

ROMANTIK PÅ BORNHOLMSK (PML12) - 3 NætterLæs mere 

ROMANTIK PÅ BORNHOLMSK (PML12) - 3 Nætter

Hyggelig smuttur til Nordbornholm, hvor I bor i lejlighed med storslået udsigt til klipper og hav, samt spabad. I bor som nabo til den gode og populære Resturant Nordlandet, og i gåafstand til de tvillingebyerne, Allinge og Sandvig, der begge byder på charme og idyl. Vi byder velkommen med en flaske Asti. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i ferielejlighed m. havudsigt og spa
 • En flaske Asti ved ankomst
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Slutrengøring og internet
 • El-, vand- og varmeforbrug, samt forsikring


Pakke kan bookes med ankomst mandag eller torsdag 2/4-29/10 2020 (undtaget 2/7-30/7)
LAVESTE PRIS: dkk 1.939 pr. pers. v/2 pers. Ank. mandag 13/4-20/4 & 19/10-26/10
HØJESTE PRIS: dkk 3.219 pr. pers. v/2 pers. Ank. torsdag 25/6

Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere varighed eller en anden lejlighedstype. Linned kan medbringes eller tilkøbes.

ROMANTIK PÅ BORNHOLMSK (PML12) - 3 Nætter

Bestil Pakke

KLIPPER, HAV OG LÆKKER MAD (PML9) - 3 NætterLæs mere 

KLIPPER, HAV OG LÆKKER MAD (PML9) - 3 Nætter

Forkæl jer selv med en hyggelig weekend på Bornholm. I bor i dejlig lejlighed med storslået udsigt til klipper og hav, samt spabad. Vi byder velkommen med en flaske Asti og under opholdet kan I nyde en gourmetmiddag på velrenomerede Restaurant Le Port i Vang.

Pakken indeholder

 • 3 nætter i dejlig ferielejlighed m. havudsigt og spa
 • En flaske Asti ved ankomst
 • 3-retters middag på Restaurant Le Port
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Slutrengøring og internet
 • El-, vand- og varmeforbrug, samt forsikring


Pakke kan bookes med ankomst torsdag eller mandag i perioden 6/4-22/10 2020
LAVESTE PRIS: dkk 2.249 pr. pers. v/2 pers. Ank. mandag 13/4-20/4 & 19/10
HØJESTE PRIS: dkk 3.649 pr. pers. v/2 pers. Ank. torsdag 16/7-23/7

Drikkelse på restauranten indgår ikke i prisen. Vi anbefaler bordbestilling. Linned kan medbringes eller tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f. eks. til gæster, som er fyldt 65 år, eller som ønsker at rejse med fly.

KLIPPER, HAV OG LÆKKER MAD (PML9) - 3 Nætter

Bestil Pakke

Romantiske ferielejligheder i Allinge-Sandvig

De to tvillingebyer Allinge og Sandvig er et oplagt sted til den romantiske ferie. Her finder I lækre spisesteder, butikker og seværdigheder. Henover sommeren findes der mange arrangemen

Jazz -og musikfestival

I Allinge kan man opleve jazz- og musikfestivalen i uge 28, der har været et samlingspunkt for byen siden 1998. Hele ugen byder på musik fra forskellige kunstnere, der spiller rundt omkring i byen.

Wonderfestiwall

Wonderfestiwall løber af stabelen i august måned og byder på musik for både de unge og dem, der er unge i sjælen. Det foregår i Slotslyngen tæt på Hammershus.

Tangofestival

I august er der også tangofestival i Allinge, med danseworkshops, gadetango, shows og koncerter - så er der skruet op for den sydlandske stemning og de store følelser.

Folkemødet

Folkemødet afholdes også hvert år i Allinge. Det er gratis at besøge, og der kommer omkring 100.000 gæster hvert år. Folkemødet er Danmarks største politiske festival med et omfattende program og mange spændende events og talere fra hele det politiske spektrum.

Spisesteder

Allinge og Sandvig har en lang række spisesteder. I finder både hyggelige restauranter, cafeer og røgerier.

På Restaurant Nordlandet, som ligger lige ved siden af Romantik Ferielejligheder, serveres der udsøgt mad og dejlig vin. Restauranten benytter sig af lokale råvarer, og menuerne følger årstiderne. Den flotte udsigt over Østersøen sætter stemningen for en hyggelig aften for to. Hvis I ønsker en mere afslappet stemning, anbefales det at I besøger Nordlandets bar, Underbar.

Transport

Buslinje 1+4, 2, 7+8 og 10 går fra Rønne havn og stopper i Allinge. Der går også færge fra Simrishamn i Sverige med busforbindelse til København.

Fra Allinge er der også færgeforbindelse til Christiansø, der altid er et hyggeligt udflugtsmål.