Rø Feriehuse

Golf i lange baner

Rø Feriehuse ligger naturskønt og roligt, lige op ad Nordbornholms Golfbaner. Det er oplagt at medbringe golfkøllerne, når du holder ferie i dette dejlige område.

Rø har også mange andre kvaliteter. Rø Feriehuse ligger tæt på Bornholms smukkeste og Danmarks eneste bjergby Gudhjem. Få kilometer fra Rø ligger Danmarks største vandfald i Døndalen og Bornholms Kunstmuseum, som har internationalt niveau og åbent hele året.

Mountainbike

Rø Feriehuse er et godt valg, hvis du kan lide at holde aktiv ferie. Området er meget velegnet til at dyrke mountainbike. I Rø Plantage finder du nogle af Danmarks bedste trails. Er du landevejsrytter skal du nok blive udfordret af det kuperede terræn. Der er cykelstier få meter fra boligen.

Kyststrækningen fra Gudhjem mod nord kan bedst beskrive som; smuk med smuk på. En dejlig cykeltur.

I Rø feriehuse bor du rigtig godt uden det slår bunden ud af budgettet. God central placering og tæt på masser af tilbud og fine aktiviteter gennem sæsonen.

Alle huse tilbyder

  • Wifi
  • Fin kvalitet med moderne, flot indretning
  • Få meter til cykelsti, golfbaner og smuk natur
  • Kun 10 minutters kørsel til Gudhjem og sandstrand
  • Meget for pengene!

EFTERÅRSFERIE MED SKATTEJAGT (FMF1) - 5 NætterLæs mere

EFTERÅRSFERIE MED SKATTEJAGT (FMF1) - 5 Nætter

Tag børnene med på skattejagt og giv dem en oplevelse de sent vil glemme. Et næsten glemt testamente og en skat, der bevogtes af Det Højeste Råd sætter scenen for en spændende skattejagt, der bringer jer rundt på Bornholm med god tid til at nyde øen. Nyd samværet med familien omkring opgaver og fælles oplevelser.

PAKKEN INDEHOLDER:

  • 5 nætter i feriehus (vælg mellem flere forskellige typer)  
  • Skattejagt Bornholm, inkl. entré til Bornholms Middelaldercenter
  • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Kan bookes med ank. 14/10, 16/10 eller 17/10 2017 (efterårsferien).

PRIS: kr. 3.999 ialt for max. 4. pers.
5. pers.:  + kr. 100.

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Hvis ingen af de ledige ferieboliger passer jer, kan vi lave skattejagtpakken med andre ferieboliger i samme periode (dog ændret pris).

EFTERÅRSFERIE MED SKATTEJAGT (FMF1) - 5 Nætter

Bestil Pakke