Rø Feriehuse

Rø Feriehuse

Rø feriehuse ligger i et naturskønt og roligt område 2 kilometer fra kysten ved Helligdomsklipperne. Rø er et dejligt sted at nyde ferien, uanset om du er mest til gå/vandreture langs kysten, cykeltur rundt på øen, en tur på golfbanen eller lidt af det hele. Rø er placeret i den nordlige del af Bornholm cirka 7 kilometer vest for Gudhjem, og feriehusene ligger i forlængelse af Nordbornholms golfbane.

Alle feriehuse tilbyder

Rø feriehuse er moderne, flot indrettede og har alle en terrasse, hvor der er god mulighed for at nyde solen til en kop morgenkaffe eller når du griller om aftenen. De større huse har tørretumbler og vaskemaskine, mens alle feriehuse har gratis wifi. Feriehusene i Rø indeholder:

  • Kvalitet med moderne og flot indretning
  • Få meter til cykelsti, golfbaner og smuk natur
  • Kun 10 minutters kørsel til Gudhjem og sandstrand
  • Meget for pengene!

FERIE MED SKATTEJAGT (FMF4) - 5 NætterLæs mere 

FERIE MED SKATTEJAGT (FMF4) - 5 Nætter

Tag børnene med på skattejagt og giv dem en oplevelse de sent vil glemme. Et næsten glemt testamente og en skat, der bevogtes af Det Højeste Råd sætter scenen for en spændende skattejagt, der bringer jer rundt på Bornholm med god tid til at nyde øen. Nyd samværet med familien omkring opgaver og fælles oplevelser.

PAKKEN INDEHOLDER:

  • 5 nætter i feriehus (vælg mellem flere forskellige typer)  
  • Skattejagt Bornholm inkl. entré til Bornholms Middelaldercenter
  • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Kan bookes med ank. mandag i perioden 4/6-20/8 2018

LAVESTE PRIS : dkk 4.199 ialt for max. 4. pers. Gælder ank. 4/6
HØJESTE PRIS : dkk 7.999 ialt for max. 4 pers. Gælder ank. 9/7-6/8
5. pers.:  + kr. 100.

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Øresundsbron kan tilkøbes. Hvis ingen af de ledige ferieboliger passer jer, kan vi lave skattejagtpakken med andre ferieboliger i samme periode (dog ændret pris).

FERIE MED SKATTEJAGT (FMF4) - 5 Nætter

Bestil Pakke

Flotte naturoplevelser i Rø

I Rø er du garanteret skønne naturoplevelser, der vil skabe glæde for alle naturelskere. Rø plantage strækker sig over 500 hektar. Skovområdet har arealer med både søer, mose og strandbred. Der er derfor mulighed for at gå nogle gode ture eller hoppe på mountainbiken og køre afsted.

Hvis du ønsker at opleve de bornholmske klipper, så er du også tæt på dette. Ved at følge vejen ud til kysten kommer du til Helligdomsklipperne, hvor du kan se den mere barske side af bornholms natur. Tæt ved Helligdomsklipperne finder du Bornholms Kunstmuseum med moderne nutidskunst af international klasse samt klassiske værker af bornholmske kunstnere.

Aktiv ferie ved Rø feriehuse

Hvis du er typen, som godt kan lide at komme ud og røre dig under ferien, så er Rø nok det rette valg for dig. Her har du mange muligheder for at holde aktiv ferie. Fra feriehusene har du en direkte sti til Rø plantage, hvor der er nogle af Danmarks bedste trails til at køre mountainbike. Fræs igennem skoven og nyd de smukke områder med vind i håret. Der er både ruter til de øvede og de mindre øvede. Hvis du er mere til en tur på landevejene er der også gode muligheder for dette. Bornholm har mere en 230 km cykelvej. Der er cykelsti kun få meter fra Rø feriehuse.

Der er gode muligheder for at vandre i naturen omkring Rø. Udover Rø plantage er der mulighed for at gå spændende vandreture gennem Døndalen, hvor du også kan se Danmarks største vandfald. Døndalen er et område med fine ture gennem tæt bevokset skov. Det er også muligt at gå langs kysten ved Helligdomsklipperne. Her er der flot udsyn ud over havet og klipperne.

Kontakt os på telefon eller mail

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores services eller er interesseret i at vide mere omkring Rø feriehuse, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 49 32 00 eller sende en mail til info@bornholmtours.com. Vi ser frem til at høre fra dig, og håber du får en uforglemmelig ferie ved Rø feriehuse.