Rø Feriehuse

Rø Feriehuse

Rø feriehuse ligger i et naturskønt og roligt område 2 kilometer fra kysten ved Helligdomsklipperne. Rø er et dejligt sted at nyde ferien, uanset om du er mest til gå/vandreture langs kysten, cykeltur rundt på øen, en tur på golfbanen eller lidt af det hele. Rø er placeret i den nordlige del af Bornholm cirka 7 kilometer vest for Gudhjem, og feriehusene ligger i forlængelse af Nordbornholms golfbane.

Alle feriehuse tilbyder

Rø feriehuse er moderne, flot indrettede og har alle en terrasse, hvor der er god mulighed for at nyde solen til en kop morgenkaffe eller når du griller om aftenen. De større huse har tørretumbler og vaskemaskine, mens alle feriehuse har gratis wifi. Feriehusene i Rø indeholder:

 • Kvalitet med moderne og flot indretning
 • Få meter til cykelsti, golfbaner og smuk natur
 • Kun 10 minutters kørsel til Gudhjem og sandstrand
 • Meget for pengene!

GOLF-FERIE PÅ NORDBORNHOLM (AGP2) - 7 NætterLæs mere 

GOLF-FERIE PÅ NORDBORNHOLM (AGP2) - 7 Nætter

Spil ubegrænset golf på de flot anlagte 2 x 18 hullers golfbaner i Rø (på Nordbornholm). Du skal bo i Rø feriehuse, som ligger i direkte forlængelse af golfbanerne.
Området er meget smukt med skov, klipper og havudsigt. Foruden golfspillet er der derfor virkelig gode muligheder for at nyde den dejlige Bornholmske natur.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i Rø feriehuse
 • Ubegrænset adgang til New Course & Old Course
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)

 

Pakken kan bookes med ankomst lørdag i perioden 3/4 - 23/10 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 2.399 pr. pers. v/2 pers. Ank. 3/4 - 17/4
HØJESTE PRIS: dkk 5.549 pr. pers. v/2 pers. Ank. 10/7 - 24/7

 

Slutrengøring kan tilkøbes. Strøm betales efter måler.

GOLF-FERIE PÅ NORDBORNHOLM (AGP2) - 7 Nætter

Bestil Pakke

AKTIV I NATUREN (FFF1) - 7 NætterLæs mere 

AKTIV I NATUREN (FFF1) - 7 Nætter

En skøn ferie for den aktive familie. Der er tid til gode aktiviteter og masser af strandliv og afslapning med denne rejse, som særligt egner sig til familier med lidt større børn. I får to oplevelser ud over det sædvanlige, der begge er spændende for hele familien. Dertil en vandrebog, så I kan opleve mere af det smukke Bornholm.


PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i sommerhus
 • Deltagelse i Skattejagt Bornholm, inkl. entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Sejltur langs klippekysten med MS Thor
 • Guidebog: Vandreture på Bornholm
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Tryghedssikring (indbo og afbestilling)

 

Pakken kan bookes med ank. torsdag, lørdag og søndag i perioden 20/6-22/8 2021

LAVESTE PRIS : dkk 5.849 i alt for 4 pers. Ank.  22/8
HØJESTE PRIS: dkk 10.099 i alt for 4 pers. Ank. lørdag 10/7 - 24/7
 

Prisen er beregnet på 4 personer,. 5. person kan medbringes mod tillæg på dkk 110 til dkk 228 afhængigt af alder. El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Hvis I er 6 eller flere personer, eller ønsker at medbringe hund, så kontakt Bornholmtours.

AKTIV I NATUREN (FFF1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Flotte naturoplevelser i Rø

I Rø er du garanteret skønne naturoplevelser, der vil skabe glæde for alle naturelskere. Rø plantage strækker sig over 500 hektar. Skovområdet har arealer med både søer, mose og strandbred. Der er derfor mulighed for at gå nogle gode ture eller hoppe på mountainbiken og køre afsted.

Hvis du ønsker at opleve de bornholmske klipper, så er du også tæt på dette. Ved at følge vejen ud til kysten kommer du til Helligdomsklipperne, hvor du kan se den mere barske side af bornholms natur. Tæt ved Helligdomsklipperne finder du Bornholms Kunstmuseum med moderne nutidskunst af international klasse samt klassiske værker af bornholmske kunstnere.

Aktiv ferie ved Rø feriehuse

Hvis du er typen, som godt kan lide at komme ud og røre dig under ferien, så er Rø nok det rette valg for dig. Her har du mange muligheder for at holde aktiv ferie. Fra feriehusene har du en direkte sti til Rø plantage, hvor der er nogle af Danmarks bedste trails til at køre mountainbike. Fræs igennem skoven og nyd de smukke områder med vind i håret. Der er både ruter til de øvede og de mindre øvede. Hvis du er mere til en tur på landevejene er der også gode muligheder for dette. Bornholm har mere en 230 km cykelvej. Der er cykelsti kun få meter fra Rø feriehuse.

Der er gode muligheder for at vandre i naturen omkring Rø. Udover Rø plantage er der mulighed for at gå spændende vandreture gennem Døndalen, hvor du også kan se Danmarks største vandfald. Døndalen er et område med fine ture gennem tæt bevokset skov. Det er også muligt at gå langs kysten ved Helligdomsklipperne. Her er der flot udsyn ud over havet og klipperne.

Kontakt os på telefon eller mail

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores services eller er interesseret i at vide mere omkring Rø feriehuse, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 56 49 32 00 eller sende en mail til info@bornholmtours.com. Vi ser frem til at høre fra dig, og håber du får en uforglemmelig ferie ved Rø feriehuse.