Miniferie i ferielejlighed

Tag på miniferie - bo i ferielejlighed

Vælg den helt rigtige ferielejlighed til din miniferie på Bornholm. 
Vi har lejligheder i mange størrelser på hele øen med flot beliggenhed. Vælg selv om I vil ud i naturen, tæt på stranden eller blive i nærheden af bylivet. På Bornholm er det meste tæt på, og her er altid en flot udsigt.
Find en ferielejlighed, der passer lige til jer. Vi kan hjælpe med at finde den rigtige lejlighed, uanset om I ønsker en terrasse, hvor I kan nyde udsigten, gerne vil have en lejlighed i stueplan med gangafstand til det meste og muligheden for et frisk morgendukkert tæt på. 
Brug den røde søgefunktion ude til højre og find en ferielejlighed, der lever op til dine ønskede kriterier, beliggenhed, faciliteter og udstyr. Vi har mange billeder af alle lejligheder, så du nemt kan træffe det rigtige valg.

Færdigpakket miniferie

I kan tage på en miniferie til Bornholm når som helst på året - den skønne sommersæson giver en vitaminindsprøjtning af sol og hav. Efterår og forår har sin helt egen afslappede atmosfære med færre turister. Vælg blandt vores færdige pakkerejser eller sammensæt jeres personlige egen miniferie. Vi har miniferier med fokus på kultur, natur, aktiv ferie og meget mere.
På Bornholm kan I nå at se meget på kort tid, det meste er tæt på, og vælger I at rejse med egen bil, er transporttiden mellem seværdigheder ikke lang. En lejet cykel giver også stor frihed til at opleve Bornholms skønne landskab tæt på. Bornholmtours leverer gerne jeres cykler ved ferielejligheden - vi kan klare alt fra mountainbikes til elcykler.

Skønne ferielejligheder over hele Bornholm

En ferielejlighed giver jer alle muligheder for at holde ferie på jeres betingelser. Vi har over 300 lejligheder fordelt på hele øen, så I kan finde den helt rigtige beliggenhed. Her finder du både de mindre lejligheder med stor personlighed og moderne og bekvemme ferielejligheder med rigelig plads. En ferielejlighed giver jer både mulighed for at trække jer tilbage i fred og ro og at benytte fælles faciliteter som swimmingpool eller have og grillområder.

Book jeres ferielejlighed hurtigt og nemt online. Vælg de ønskede faciliteter i den røde søgefunktion, find den rigtige beliggenhed og rejsetidspunkt og søg indenfor jeres feriebudget.