Miniferie på hotel

Miniferie på hotel på Bornholm

Trænger I til at komme væk fra den hektiske hverdag og nyde hinandens selskab uden dagligdagens mange pligter og gøremål? Så tag en miniferie på hotel på Bornholm og genfind gnisten i romantiske omgivelser.

Bornholmtours samarbejder med 21 hoteller og pensionater på hele øen. Vi har en løsning til jer, uanset om I er til små hyggelige pensionater med godt værtsskab og idylliske rammer eller 4-stjernede hoteller med pool, wellness og gastronomi. Mange af hotellerne og pensionaterne tilbyder ophold med halvpension og all-inclusive, så I kan fokusere på hinanden i stedet for at bekymre jer om madlavningen.

Skræddersyet miniferie på hotel 

Her på siden finder I vores færdiglavede pakkerejser. I disse pakkerejser er der noget for enhver smag. Hvis I ikke finder en rejse, der matcher jeres ønsker, så står vi også klar til at hjælpe jer med at sammensætte den helt ideelle miniferie på hotel for jer. Kontakt os gerne, hvis I ønsker en variation af en pakkerejse eller hvis I har specielle ønsker til transport eller opholdet.

Se Sydbornholm - Snogebæk m. bus (PMH17) - 4 nætterLæs mere 

Tag Bornholmerbussen på miniferie til Bornholm. I skal bo i udkanten det lille idylliske Snogebæk i gåafstand til restauranter og røgeri samt Balka Strand. 


PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter på Snogebæk Hotelpension i dobbeltværelse 
 • 4 x morgenmad
 • Bus + færge København H - Rønne t/r

Pakken kan bookes med valgfri ankomst  i perioden 26/3-19/10 2021
LAVESTE PRIS: dkk 1.868 
pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. 26/3-20/6 & 9/8-19/10
HØJESTE PRIS: dkk 2.068 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. 26/6-8/8


 Buskort med ubegrænset kørsel på Bornholm kan tilkøbes.

Nyd Nordbornholm - Allinge m. bus (PMH16) - 4 nætterLæs mere 

Bo midt i centrum af den levende og charmerende by, Allinge. Indenfor få km findes store seværdigheder som Opalsøen og Hammerknuden, Hammershus Slotsruin og idylliske Sandvig. 100 m til bus stoppested.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter på Hotel Allinge i dobbeltværelse
 • 4 x morgenmad
 • Bus + færge København H - Rønne t/r

 

Pakken kan bookes med valgfri ankomst  i perioden 1/1- 31/12 2021
LAVESTE PRIS: dkk 2.168
 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank.1/1-25/3 & 26/10-31/12
HØJESTE PRIS: dkk 2.568 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. 1/7-22/8

 

Buskort med ubegrænset kørsel på Bornholm kan tilkøbes.

Øplev Bornholm (PMH25) - 5 nætterLæs mere 

Flyv til Bornholm og få 5 dejlige dage på den skønne bornholmske vestkyst. Det bliver en dejlig tur med plads lidt af hvert. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 5 nætter på hotel i Hasle
 • 5 x morgenmad
 • Entré til Bornholms Kunstmuseum
 • Frokost og ølsmagning på Svaneke Bryghus
 • Sejltur langs Bornholms klippekyst
 • Flybilletter, vælg ml.:
  • København-Bornholm t/r (rejsetid 40 min.)
  • Billund-Bornholm t/r (rejsetid 65 min.)

 

Pakken kan bookes med valgfri ankomst (dog ikke søndage) i perioden 6/5- 22/10 2021
LAVESTE PRIS: dkk 2.778 pr. pers. v/2 pers. Ank. 6/5 - 23/6 & 15/8 -20/10

HØJESTE PRIS: dkk 3.128 pr. pers. v/2 pers. Ank. 24/6 - 15/8
 

Tillæg ved rejse fra Billund ddk 100 pr. pers. (ank. tors-, søndag).

Feriepakken kan tilpasses efter dine behov, hvis du gerne vil rejse med fly fra en anden lufthavn eller på anden vis ønsker at ændre pakkens indhold.

Transport til Bornholm

Bornholm kan virke langt væk, men rejseforholdene til øen er ganske gode. I kan derfor nemt tage på miniferie på hotel, uden at bekymre jer om lang rejsetid. En kort tur over Øresundsbroen fører jer til Ystad, hvorfra færgen hurtigt sejler jer til Rønne. Her får I mulighed for at tage bilen med, så I nemt kan komme rundt omkring på øen. Har I ingen bil eller ønsker I blot at rejse uden bil, kan I hurtigt komme til Bornholm med fly. Med DAT tager turen kun 40 minutter fra Kastrup og 75 minutter fra Billund til Rønne. Der er gode busforbindelser på øen, så I nemt kan komme frem og tilbage samt rundt omkring, selvom I rejser uden bil.

Oplevelser til jeres miniferie på hotel

Uanset hvornår på året I ønsker at tage på miniferie på hotel på Bornholm, er der masser at opleve. Øen er beriget med en smuk og uspoleret natur, som faktisk er en seværdighed i sig selv. I skovene Almindingen, Ekkodalen og Rytterknægten får I virkelig mulighed for at nyde den friske luft i smukke omgivelser. På jeres miniferie på hotel på Bornholm, må I ikke snyde jer selv for en tur til de kridhvide sandstrande og det turkise hav, samt de nærliggende klippe- og klitlandskaber. Bornholm er en ø fyldt med kultur og historie - tag f.eks. en tur i Middelaldercentret, til Hammershus eller på Bornholm Kunstmuseum i Gudhjem.

Det kan være en fordel at medbringe cykler eller leje cykler, når I tager på miniferie på Bornholm, da dette er en god måde at komme rundt og opleve øen på. Vi samarbejder med Bornholms Cykeludlejning og kan derfor nemt hjælpe jer med at leje cykler til jeres miniferie.

Bornholm er kendt for sine mange rundkirker og især Østerlars Rundkirke er et af Solskinsøens varemærker. Derudover byder det bornholmske køkken på traditionelle gastronomiske oplevelser, som I kan forkæle jeres smagsløg med. Rundt omkring på øen kan I smage røget sild, lokalt bryggede øl og hjemmelavede lækkerier som is, chokolade og bolsjer.