Miniferie i sommerhus

Sommerhustur til Bornholm

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag, så er en mimniferie til Bornholm en oplagt mulighed. En ferie behøver ikke at bestå af flere uger eller foregå i udlandet. Du kan sagtens få trukket stikket og komme væk fra det hele ved blot at tage på en kort sommerhustur til Bornholm. Selvom du kun har et par fridage, kan du for eksempel sagtens nå at få en god lille ferie på en forlænget weekend.

Udenfor højsæsonen kan mange af vores sommerhuse bookes for kortere ophold, så du ikke behøver at holde fri i en hel uge.

De fleste af husene i vores katalog ligger tæt på kysten, og selv når det ikke er badevejr, er der masser af oplevelser at hente på gåture til vand og klipper. Prøv en sommerhustur til Bornholm og mærk, hvilken forskel et lille afbræk fra hverdagen kan gøre ved dit humør og overskud.

Sommerhustur, der passer til dine ønsker

Hos Bornholmtours hjælper vi dig med at sammensætte din egen personlige pakkerejse, som er tilpasset netop de oplevelser, som du ønsker. Kontakt os, hvis du har specielle ønsker til rejsen eller vælg en af de færdiglavede pakkerejser nedenfor. Ønsker du en variation på en pakkerejse, så kontakt os for et tilbud.

MINIFERIE PÅ BORNHOLMSK HUSBÅD (PMF6) - 4 NætterLæs mere 

MINIFERIE PÅ BORNHOLMSK HUSBÅD (PMF6) - 4 Nætter

Alle kan trænge til lidt Bornholm. Med denne pakke leverer Bornholm på alle sanser. I bor i smukt indrettet husbåd i Nexø, hvorfra I kan nyde vandet og havnens rolige liv. I får adgang til op til 6 af øens gode museer, herunder det smukke Kunstmusem og NaturBornholm. Og I får naturligvis lov at smage de skønne Bornholmske fiskeretter med et røgeribesøg i Allinge. 

PAKKEN INDEHOLDER 

 • 4 nætter i skøn husbåd
 • 1 flaske Asti ved ankomst
 • Klippekort til 6 seværdigheder:
  • Opevelsescentrelt Naturbornholm
  • Kulturhistorisk Museum
  • Bornholms Kunstmuseum
  • By- og havemuseet Erichsens Gård (fra 15/5)
  • Landbrugsmuseet Melstedgård (fra 15/5)
  • Keramikmuseet Hjorts Fabrik
 • Lækker fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

Pakken kan bookes med ankomst søndag i perioden 5/4-7/6 & 30/8-11/10 2020. 
LAVESTE PRIS: dkk  2.599 pr. pers. v/2 pers. Ank. 19/4
HØJESTE PRIS: dkk 4.199 pr. pers. v/2 pers. Ank. 7/6
TILBUD: Spar 30% i uge 25, 26 og 27

El, vand (inkl. vandafledning) betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. *

MINIFERIE PÅ BORNHOLMSK HUSBÅD (PMF6) - 4 Nætter

Bestil Pakke

STRANDFERIE TIL BALKA (FMF6) - 3 NætterLæs mere 

STRANDFERIE TIL BALKA (FMF6) - 3 Nætter

Forkæl jer selv med et smut til solskinsøen for næsten ingen penge. I bor ved skønne Balka Strand og i gåafstad til det hyggelige fiskerleje, Snogebæk, med resturanter og røgeri. Oplevelser kan tilkøbes, men Bornholm er også rig på mange gratis glæder. Vi ses.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i feriehytte ved Balka Strand 
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. mandag i perioden 6/4-22/6 & 31/8-12/10 2020

LAVESTE PRIS: dkk 1.599 i alt for 2-5 pers. Ank. 13/4-20/4
HØJESTE PRIS: dkk 3.649 i alt for 2-5 pers. Ank. 8/6

 

El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. længere ophold.

STRANDFERIE TIL BALKA (FMF6) - 3 Nætter

Bestil Pakke

Transport til Bornholm

Selvom Bornholm kan virke langt væk, kan du faktisk hurtigt og nemt tage på sommerhustur på solskinsøen. Via Øresundsbroen kommer du nemt til Ystad i Sverige, hvorfra du kan tage de hurtige katamaranfærger til Rønne. Vælger du at tage færgen derover, har du mulighed for at have bilen med, så du ikke skal bekymre dig om transport på ferien. Vælger du derimod at flyve til Bornholm, tager turen kun 35 minutter fra København. De gode bus- og togforbindelser på Bornholm gør det nemt at komme rundt på øen, selvom du ikke har bil med.

Oplevelser til din sommerhustur

Bornholm er fuld af spændende oplevelser hele året rundt. Solskinsøen er fyldt med smuk natur, som faktisk er en seværdighed i sig selv. Hvis du trænger til frisk luft, så besøg en af Bornholms dejlige skove Almindingen, Ekkodalen eller Rytterknægten. Har du lyst til at få et indblik i den bornholmske kultur og historie, så kan det anbefales at tage i Middelaldercentret, Hammershus eller på Kunstmuseum. Når du tager på sommerhustur på Bornholm, kan det anbefales enten at medbringe cykler eller leje cykler på øen, så du kan opleve naturen og de smukke klipper på helt tæt hold. På din sommerhustur bør du besøge en af øens fire rundkirker, f.eks. Østerlars Rundkirke, som er Bornholms største og mest kendte rundkirke. Skal dine smagsløg forkæles, så tag en tur til Svaneke, hvor du kan smage røget sild, lokalt bryggede øl og hjemmelavede lækkerier som is, chokolade og bolsjer.