Ferie i sommerhus

Sommerhusferie på Bornholm

Sommerhusferie er en populær ferieform i Danmark, og det er ikke uden grund. Her kan du opleve den ultimative feriestemning og frihed. Bornholmtours udlejer over 300 sommerhuse på Bornholm - alle lige så forskellige som deres ejere. Mange af vores sommerhuse ligger naturskønt tæt på kyst og skov. Ferieboligerne er privatejede og hyggeligt indrettet med en dejlig sommerhusferie for øje. De mange forskellige sommerhuse betyder også at Bornholmtours kan tilbyde ferieboliger over hele øen med forskellig beliggenhed, størrelse og udstyr og i de fleste prisklasser, hvad enten pengepungen siger økonomi eller luksus.

SOMMERHUSFERIE EFTER JERES ØNSKER

Hos Bornholmtours kan du sammensætte din egen pakkerejse med de oplevelser, som du ønsker. Vi har færdige pakkerejser med mange forskellige temaer og oplevelser I kan vælge mellem - eller du kan lade dig inspirere til din egen personlige pakkerejse. Se de færdiglavede pakkerejser nedenfor for inspiration. 
Hvis I ønsker en variation på en pakkerejse, så kontakt os for et tilbud. F.eks. hvis I vil rejse med fly.

SOMMERHUSFERIE MED HUND

Bornholmtours har sommerhuse, hvor kæledyr også er velkommen. Vi har også store sommerhuse, hvor der er rigelig plads til at invitere venner og familie med på en ferietur.
Brug den røde søgefunktion ude til højre for at finde et sommerhus, der passer til jeres ønsker. I kan søge på område, størrelse, faciliteter og en række andre kriterier, der gør det nemt at finde en feriebolig, der passer til jeres drøm om en sommerhusferie.

TRANSPORT

Uanset hvilken rejse I booker hos Bornholmtours,  booker Bornholmtours gerne færgebillet Ystad-Rønne til jer. Fra Rønne er kun ganske få km til vores nærmeste sommerhus og maks 45 minutter i bil til de, der ligger længst væk. Har I andre ønsker, som at flyve, kan I altid kontakte os. I kan også leje cykler via Bornholmtours, enten med afhentning i Rønne Havn eller ved jeres feriebolig.

Bornholm har et udmærket busnet. Her må man også gerne tage cyklen med - hver bus har plads til fire cykler, og det er muligt at reservere plads.Udenfor byerne kan du komme af og på de regionale busser stort set hvor du vil. Bed buschaufføren om at sætte dig af nærmest din destination og ræk armen ud og vink tydeligt, når du står i vejsiden og vil på igen.

UGE 33: SOMMERHUS & SOLSKINSFERIE - 7 NætterLæs mere 

UGE 33: SOMMERHUS & SOLSKINSFERIE - 7 Nætter

Lad et hyggeligt sommerhus danne rammen om en ægte dansk sommerferie i den skønne bornholmske sommer. I får fuld valuta for pengene med flere klassiske Bornholmer-oplevelser: fiskebuffet på ægte røgeri og adgang til seks af øens mange sevædigheder. 

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 1 uge i sommerhus
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Entre til 6 seværdigheder:
  • Bornholms Landbrugsmuseum & Bornholm Madkulturhus
  • Bornholms Keramikmuseum, Hjorts Fabrik
  • Bornholms Kunstmuseum
  • Bornholms Kulturhistoriske Museum
  • By- og Havemuseet, Erichsens Gaard
  • Oplevelsescentret NaturBornholm
 • Færge Ystad-Rønne i egen bil (max. 1,95 m høj)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Denne rejse kan bookes med ankomst 10/8 eller 11/8 2019.
LAVESTE PRIS: dkk 3.489  
pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 11/8
HØJESTE PRIS: dkk 3.549 pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 10/8

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

UGE 33: SOMMERHUS & SOLSKINSFERIE - 7 Nætter

Bestil Pakke

UGE 34/35: SOMMERHUS & SENSOMMER - 7 NætterLæs mere 

UGE 34/35: SOMMERHUS & SENSOMMER - 7 Nætter

Den Bornholmske sensommer er varm og dejlig. Østersøen holder på varmen og tillader badetemperaturer langt ind i september. I bor i mindre sommerhus (vælg mellem 20 forskellige), som danner god base for jeres oplevelsesrige ferie på solskinsøen. 

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 1 uge i sommerhus
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Gåtur med naturvejleder Sillehoved (rolig, ca. 1,5 time) 
 • Færge Ystad-Rønne i egen bil (max. 1,95 m høj)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Denne rejse kan bookes med ankomst lørdag eller søndag, 17/8-25/8 2019.
LAVESTE PRIS: dkk 1.999  
pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 18/8 & 25/8.
HØJESTE PRIS: dkk 2.099 pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 17/8 & 24/8.

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

UGE 34/35: SOMMERHUS & SENSOMMER - 7 Nætter

Bestil Pakke

UGE 34/35: SOMMERHUSFERIE MED FORKÆLELSE - 7 NætterLæs mere 

UGE 34/35: SOMMERHUSFERIE MED FORKÆLELSE - 7 Nætter

Nyd den lune Bornholmske sensommer og forkæl jer selv med plads, lys, luft og skønne oplevelser. I bor i dejligt sommerhus, heraf flere med havusigt og tæt til strand (vælg mellem 15 lækre feriehuse).

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 1 uge i sommerhus
 • 1 fl. Asti
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Entré til Bornholms Kunstmuseum
 • Færge Ystad-Rønne i egen bil (max. 1,95 m høj)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring.


Denne rejse kan bookes med ankomst lørdag og søndag 17/8-25/8 2019.
LAVESTE PRIS: dkk 2.899  
pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 18/8 & 25/8.
HØJESTE PRIS: dkk 2.999 pr. pers. v/ 2 pers. Gælder ank. 17/8 & 24/8.

Strøm efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. 

UGE 34/35: SOMMERHUSFERIE MED FORKÆLELSE - 7 Nætter

Bestil Pakke

SOMMERHUSFERIE MED OPLEVELSER

En del aktiviteter er nærmest obligatorisk i løbet af en sommerhusferie. På Bornholm kan i opleve alt, der skal til for en god ferie. Her er sol, strand og natur, mange spændende oplevelser og aktiviteter, god lokal mad og dejlig stemning. Her er der meget at se og opleve og alt er tæt på.


Ud i naturen
Bornholm har masser af skøn natur, hvad enten I er til dejlige sandstrande, dramatiske klippelandskaber med huler og grotter, skovens stille ro med klippedale eller det åbne landskab.

Den spændende natur giver også mange muligheder for en aktiv ferie.  Her kan du komme ud på cyklen, både mountainbike, landevej og hyggeture. Vandreture langs kysten og i Almindingen er også oplagt. Bornholm er også det eneste sted i Danmark, hvor I kan prøve klippeklatring på naturlige klipper. Her er også rig mulighed for vandsport med surf-, kajak- og bådture.


Kultur og historie
Bornholm byder på meget spændende historie. På Oplevelsescenter NaturBornholm kan  I komme helt tilbage til urtiden, hvor øen var hjemsted for krokodiller og dinosaurer. På Bornholms museer kan I opleve alt fra oldtidsfund, historien om øens granit- og fiskeeventyr og lokale kunstnere. Rundkirker og købstæder med hyggelige bindingsværkshuse kan opleves i jeres helt eget tempo mens I nyder byliv og landskab.

Bornholm er  præget af de mange kunstnere, der er blevet tiltrukket af øen gennem tiderne. I kan besøge øens mange atelierer og åbne kunstnerværksteder for at opleve nutidens kunstneratmosfære.

Bornholm byder på mange kulturelle oplevelser: alt fra by- og havnefester over musik- og kulturfestivaler til film- og teaterforestillinger. I mange af feriebyerne foregår der  meget spændende i løbet af sommersæsonen. Her kan I opleve levende musik og underholdning, markedsdage og meget andet spændende i sommersæsonen. 


Livsnyderne
Bornholm er i dén grad blevet en livsnyderdestination. Gourmanden kan nyde de mange gode restauranter, der byde på et højt niveau med stort fokus på lokale ingredienser. På Bornholm bliver der også produceret  mange lokale delikatesser: øl og læskedrikke, chokolade, lakrid og is, pasta, mejeriprodukter og meget mere.

Mange af de spændende lokale råvarer og delikatesser fås i hyggelige specialbutikker over hele øen.   Så kan I også nyde øens madeventyr og de lækre resultater hjemme i sommerhuset. I vores sommerhuse finder I både fuldt udstyret køkken og grill.