Ferie i ferielejlighed

Oplev Bornholm ferielejlighed

En ferie i ferielejligheder giver dig en dejlig base for en god ferie, hvor du kan opleve Bornholms smukke natur og mange spændende og hyggelige aktiviteter. Du kan opleve hvide sandstrande på sydbornholm eller den rå natur med flotte klippelandskaber i øens nordlige ende. Du kan også besøge de charmerende bymiljøer rundt omkring på øen, hvor der altid er mulighed for at få en god frokost eller en is i solen. Med Bornholmtours kan du vælge mellem et bredt sortiment af ferielejligheder, så du får en god base på din ferie.

Pakkerejse efter jeres ønsker

Når du skal vælge den helt rigtige ferie, så skal jeres ferielejlgihed være tilpasset dig og dine ønsker. Hos Bornholmtours kan du selv sammensætte din pakkerejse med de oplevelser, som du ønsker. Lad dig inspirere af vores forslag til at lave din egen pakkerejse eller vælg en af de færdiglavede pakker nedenfor, det er helt op til dig. Hvis du ønsker en variation på pakkerejsen, så kontakt os for et tilbud - eksempelvis hvis I vil rejse med fly.

Vi har pakkerejser for livsnyderen, der gerne forkæler sig selv med god mad af lækre bornholmske råvarer. Derudover har vi pakkerejser, hvor du kommer ud til seværdigheder i Bornholms natur og oplever de charmerende bornholmske byer.

FERIE I IDYLLISKE GUDHJEM (PFL1) - 7 NætterLæs mere 

FERIE I IDYLLISKE GUDHJEM (PFL1) - 7 Nætter

Gudhjem er Bornholms Perle og Danmarks eneste bjergby. Røde tegltage, røgerier og bindingsværk fylder hyggeligt de stejle gader ned mod havnen. Med i prisen får I entré til museet for Gudhjem-maleren, Oluf Høst, samt en fiskebuffet med alle Bornholms specialiteter. Lejlighederne er centralt beliggende i Gudhjems gamle bydel og har enten havkig eller havudsigt.
 

PAKKEN INDEHOLDER:

 • 1 uge i ferielejlighed i Gudhjem
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Entré til Oluf Høst Museet i Gudhjem
 • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst torsdag i perioden 2/4 - 15/10 2020.
LAVESTE PRIS: dkk 1.819 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 2/4-16/4
HØJESTE PRIS: dkk 4.129 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. 16/7
 

El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. til gæster, som er fyldt 65 år, eller som ønsker at rejse med fly.

FERIE I IDYLLISKE GUDHJEM (PFL1) - 7 Nætter

Bestil Pakke

BORNHOLMS BEDSTE HAVUDSIGT (PFL6) - 7 NætterLæs mere 

BORNHOLMS BEDSTE HAVUDSIGT (PFL6) - 7 Nætter

Man føler sig heldig, når man vågner til en storslået udsigt til klipper og hav, lige udenfor vinduet. I bor på Romantik Ferielejligheder på Nordbornholm, i gåafstand til de idylliske byer, Allinge og Sandvig. 700 m til strand, ca. 1 km til naturområdet Hammeren, der med særegen natur, Hammer Havn og Hammershus er et "must" ved besøg på Bornholm.

PAKKEN INDEHOLDER: 

 • 1 uge i  2.vær. ferielejlighed med spa og storslået udsigt til klipper og hav
 • Fiskebuffet med bornholmske specialiteter på røgeri
 • Entré til Bornholms Kunstmuseum
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Slutrengøring
 • El- og vandforbrug,
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Pakken kan bookes med ankomst søndag eller mandag i perioden 5/4 - 12/10 2020
LAVESTE PRIS: dkk 2.769 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. mandag 13/4
HØJESTE PRIS: dkk 5.795 pr. pers. v/2 pers. Gælder ank. søndag 12/7 - 19/7

Drikkelse til fiskebuffet indgår ikke i pakken. Linned kan medbringes eller tilkøbes. Rabatbillet til Øresundsbron kan tilkøbes. Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. til flere gæster eller gæster, som er fyldt 65 år. 

BORNHOLMS BEDSTE HAVUDSIGT (PFL6) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Ferie i ferielejligheder

Ferielejligheden er din faste base, når du er på ferie. Derfor er det vigtigt, at alting fungerer optimalt i din lejlighed. Hos Bornholmtours er vores ferielejligheder velindrettede, praktiske og med gode faciliteter.

Du kan bruge søgefunktionen til at finde ferielejligheder, der har lige de faciliteter du ønsker, uanset om det er grill, spa, solterrasse med udsigt eller andet. Alle faciliteter er oplyst ved lejlighederne, så du kan vælge og ved præcist, hvilke faciliteter du får med din booking.

Transporten til din ferie

Hos Bornholmtours hjælper vi gerne med transporten, så du får en god ferie i ferielejligheden. Du kan eksempelvis vælge at leje cykler igennem os, som kan blive leveret til din ferielejlighed. Hvis du gerne vil flyve til Bornholm, hjælper vi gerne med at arrangere transporten.