Ferie i ferielejlighed

Oplev Bornholm ferielejlighed

En ferie i ferielejligheder giver dig en dejlig base for en god ferie, hvor du kan opleve Bornholms smukke natur og mange spændende og hyggelige aktiviteter. Du kan opleve hvide sandstrande på sydbornholm eller den rå natur med flotte klippelandskaber i øens nordlige ende. Du kan også besøge de charmerende bymiljøer rundt omkring på øen, hvor der altid er mulighed for at få en god frokost eller en is i solen. Med Bornholmtours kan du vælge mellem et bredt sortiment af ferielejligheder, så du får en god base på din ferie.

Pakkerejse efter jeres ønsker

Når du skal vælge den helt rigtige ferie, så skal jeres ferielejlgihed være tilpasset dig og dine ønsker. Hos Bornholmtours kan du selv sammensætte din pakkerejse med de oplevelser, som du ønsker. Lad dig inspirere af vores forslag til at lave din egen pakkerejse eller vælg en af de færdiglavede pakker nedenfor, det er helt op til dig. Hvis du ønsker en variation på pakkerejsen, så kontakt os for et tilbud - eksempelvis hvis I vil rejse med fly.

Vi har pakkerejser for livsnyderen, der gerne forkæler sig selv med god mad af lækre bornholmske råvarer. Derudover har vi pakkerejser, hvor du kommer ud til seværdigheder i Bornholms natur og oplever de charmerende bornholmske byer.

Ferie i ferielejligheder

Ferielejligheden er din faste base, når du er på ferie. Derfor er det vigtigt, at alting fungerer optimalt i din lejlighed. Hos Bornholmtours er vores ferielejligheder velindrettede, praktiske og med gode faciliteter.

Du kan bruge søgefunktionen til at finde ferielejligheder, der har lige de faciliteter du ønsker, uanset om det er grill, spa, solterrasse med udsigt eller andet. Alle faciliteter er oplyst ved lejlighederne, så du kan vælge og ved præcist, hvilke faciliteter du får med din booking.

Transporten til din ferie

Hos Bornholmtours hjælper vi gerne med transporten, så du får en god ferie i ferielejligheden. Du kan eksempelvis vælge at leje cykler igennem os, som kan blive leveret til din ferielejlighed. Hvis du gerne vil flyve til Bornholm, hjælper vi gerne med at arrangere transporten.