Ferie på hotel

Afslapning på hotelferien

På hotelferie kan du rigtigt komme ned i gear. Her bliver alt det praktiske klaret for dig, og du skal kun koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien. Hotelferien er en god mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med hygge og samvær, som du kan finde på Bornholms mange hyggelige hoteller.

Bornholm har en idyllisk stemning, spændende kultur og mange flotte naturområder. Om du vil køre, cykle eller gå dig til rette er helt op til dig. Hos Bornholmtours kan du altid få hjælp til at finde ud af, hvilken rejseform der er perfekt til dig og din ferie.

DIN HOTELFERIE MED PAKKEREJSER

Når du skal sammensætte den helt rigtige hotel ferie, så har Bornholmtours nogle færdiglavede pakkerejser, der er god inspiration til din egen rejse. Vores pakkerejser indeholder hotelophold med gode bademuligheder og seværdigheder tæt på samt naturomgivelser i gåafstand.

Vi tilbyder hotelophold i en af Bornholms dejligste feriebyer Sandvig, og i Bornholms største by Rønne. Du kan også vælge ro og afslapning på vores hoteller i hyggelige områder som Sandkås og ved Balka Strand. De fleste af vores pakkerejser med hotelferie varer 7 nætter, hvor færgen tur-retur i bil er inkluderet.

MANGE MULIGHEDER PÅ HOTELFERIEN

Bornholm har både spændende seværdigheder, flotte naturområder og nogle af de bedste sandstrande i Nordeuropa. Du finder også mange spændende oplevelser tæt på. En dagstur til f.eks. Nordeuropas største borgruin i det nordvestlige Hammershus være en oplagt måde at tilbringe tiden på.

NATUREN PÅ BORNHOLM

Bornholm har mange naturområder, der er værd at besøge. Du kan f.eks. tage en tur til Bornholms Kunstmuseum på det nordøstlige Bornholm. Her finder du også Helligdomsklipperne, som er stejle klipper med op til 60 meter dybe grotter, du kan gå på opdagelse i.

I  Dueodde på Bornholms sydkyst finder du øens bedste strande, der er berømte for sit fine sand. Her er lange kyststrækninger med sandstrande, som er oplagte til dig, der elsker gåture langs havet.

BORNHOLMS KENDTE OMRÅDER

På Bornholms østlige kyst finder du flere dejlige sandstrande og mange velkendte feriebyer. Her ligger hyggelige Allinge-Sandvig, der er vært for det årlige Folkemøde. Gudhjem er i sig selv et besøg værd, og herfra kan du også besøge den gamle fæstning Christiansø. Christiansø ligger som en del af øgruppen Ertholmene 20 kilometer øst for Bornholm og er Danmarks østligste punkt.

Uanset hvilket hotel og hvilken del af Bornholm, du vælger, så har du gode muligheder for at opleve seværdigheder, natur og afslapning på din hotelferie.