Ferie på hotel

AFSLAPNING PÅ HOTELFERIEN

På hotelferie kan du rigtigt komme ned i gear. Her bliver alt det praktiske klaret for dig, og du skal kun koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien. Hotelferien er en god mulighed for at forkæle dig selv og dine nærmeste med hygge og samvær, som du kan finde på Bornholms mange hyggelige hoteller.

Bornholm har en idyllisk stemning, spændende kultur og mange flotte naturområder. Om du vil køre, cykle eller gå dig til rette er helt op til dig. Hos Bornholmtours kan du altid få hjælp til at finde ud af, hvilken rejseform der er perfekt til dig og din ferie.

DIN HOTELFERIE MED PAKKEREJSER

Når du skal sammensætte den helt rigtige hotel ferie, så har Bornholmtours nogle færdiglavede pakkerejser, der er god inspiration til din egen rejse. Vores pakkerejser indeholder hotelophold med gode bademuligheder og seværdigheder tæt på samt naturomgivelser i gåafstand.

Vi tilbyder hotelophold i en af Bornholms dejligste feriebyer Sandvig, og i Bornholms største by Rønne. Du kan også vælge ro og afslapning på vores hoteller i hyggelige områder som Sandkås og ved Balka Strand. De fleste af vores pakkerejser med hotelferie varer 7 nætter, hvor færgen tur-retur i bil er inkluderet.

CLASSIC-TOUR (PFH2) - 7 NætterLæs mere 

CLASSIC-TOUR (PFH2) - 7 Nætter

Ren afslapning til en overkommelig pris? Så er dette pakken til dig. Hotellet ligger i udkanten af Sandvig, i gåafstand til den hyggelige by og til strand. Udsigt over Hammersøen mod naturområdet Hammeren, som byder til smukke gåture i klipperne med udsigt til Sverige og langs den Bornholmske klippekyst. Hotellet tilbyder kun voksenferie.

PAKKEN INDEHOLDER

  • 7 nætter i dobbeltværelse i anneks med sø-udsigt
  • 7 x morgenmad
  • Fiskebuffet på Nordbornholms Røgeri
  • Mulighed for tilkøb af halvpension
  • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil

 

Pakken kan bookes med ankomst søndag-fredag i perioden 1/5-23/9 2019
LAVESTE PRIS: dkk 
 4.169 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. 1/5-26/5 & 8/9-23/9
HØJESTE PRIS: dkk  5.239 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. fre- og søndag 7/7-4/8

 

Halvpension kan tilkøbes til denne pakke for dkk 110  pr. pers. /nat. Så får i både morgenmad og aftensmad hver dag under opholdet. Aftensmaden består af 3-retters menu. Bemærk: Halvpension skal vælges til i bookingprocessen. Øresundsbron kan tilkøbes til rabatpris. Hotellet har en minimumsalder på 14 år

Pakken kan tilpasses efter jeres behov, f.eks. hvis I ønsker flere dage eller til flere personer.

CLASSIC-TOUR (PFH2) - 7 Nætter

Bestil Pakke

HOTELFERIE VED BALKA STRAND (PFH6) - 7 NætterLæs mere 

HOTELFERIE VED BALKA STRAND (PFH6) - 7 Nætter

Bo på hotel ved dejlige Balka Strand med rar og hyggelig atmosfære. Indenfor 10 minutters kørsel er I på Dueodde Strand, i handelsbyen Nexø, eller i den herlige natur i Paradisbakkerne. Med i prisen er et besøg på legendariske Fru Petersens café, hvor et overdådigt kagebord venter jer.

PAKKEN INDEHOLDER

  • 7 nætter i familieværelse på Hotel Balka Søbad
  • 7 x morgenmad
  • Kagebord på Fru Petersens Café
  • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil.


Pakken kan købes med ank. søndag i perioden 21/4-22/9 2019
LAVESTE PRIS: dkk 3.894 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. 21/4 
HØJESTE PRIS: dkk 4.994 pr. pers. i delt dobbeltvær. Gælder ank. 7/7-4/8

Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Rabatbillet til Øresundsbroen kan tilkøbes. 

HOTELFERIE VED BALKA STRAND (PFH6) - 7 Nætter

Bestil Pakke

MANGE MULIGHEDER PÅ HOTELFERIEN

Bornholm har både spændende seværdigheder, flotte naturområder og nogle af de bedste sandstrande i Nordeuropa. Du finder også mange spændende oplevelser tæt på. En dagstur til f.eks. Nordeuropas største borgruin i det nordvestlige Hammershus være en oplagt måde at tilbringe tiden på.

NATUREN PÅ BORNHOLM

Bornholm har mange naturområder, der er værd at besøge. Du kan f.eks. tage en tur til Bornholms Kunstmuseum på det nordøstlige Bornholm. Her finder du også Helligdomsklipperne, som er stejle klipper med op til 60 meter dybe grotter, du kan gå på opdagelse i.

I  Dueodde på Bornholms sydkyst finder du øens bedste strande, der er berømte for sit fine sand. Her er lange kyststrækninger med sandstrande, som er oplagte til dig, der elsker gåture langs havet.

BORNHOLMS KENDTE OMRÅDER

På Bornholms østlige kyst finder du flere dejlige sandstrande og mange velkendte feriebyer. Her ligger hyggelige Allinge-Sandvig, der er vært for det årlige Folkemøde. Gudhjem er i sig selv et besøg værd, og herfra kan du også besøge den gamle fæstning Christiansø. Christiansø ligger som en del af øgruppen Ertholmene 20 kilometer øst for Bornholm og er Danmarks østligste punkt.

Uanset hvilket hotel og hvilken del af Bornholm, du vælger, så har du gode muligheder for at opleve seværdigheder, natur og afslapning på din hotelferie.