Hvordan vil I bo?

I pakker tasken - vi klarer resten

Hos Bornholmtours har vi øens største udvalg af ferieboliger og et stort udvalg af pakkerejser til familier med børn. Det er nemt at købe pakkerejser, som både indeholder overnatning, transport og spændende oplevelser, og betale én samlet, fordelagtig pris for det hele.

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus, som passer til dine ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v. Masser af billeder vil hjælpe dig til det rigtige valg.

Bornholm er rig på oplevelser. Fyldt med gode seværdigheder og forlystelser, et væld af aktiviteter og masser af gratis glæder - et ferieparadis for børnefamilier.

Miniferie i sommerhus

IDYLLISK MINIFERIE I FAMILIESOMMERHUS - Når I har brug for et lille afbræk i den ellers travle hverdag, så er en miniferie i et familiesommerhus oplagt. Her kan I nyde, at jeres tid og samvær kan bruges lige præcis på den måde, I har lyst til. Et familiesommerhus har pladsen og faciliteterne til at rumme hele familien og jeres behov. INSPIRATION...Læs mere

Miniferie i ferielejlighed

Tag på miniferie i en ferielejlighed på Bornholm - Hvis familien trænger til noget kvalitetstid væk fra hverdagen, så er en miniferie i en ferielejlighed på Bornholm det oplagte valg. Hvis I godt kan lide at have liv omkring jer, og hvis beliggenheden skal være i top, så bør I overveje at holde jeres miniferie i en af de ferielejligheder, som Bor...Læs mere