Hvordan vil I bo?

I pakker tasken - vi klarer resten

Hos Bornholmtours har vi øens største udvalg af ferieboliger og et stort udvalg af pakkerejser til familier med børn. Det er nemt at købe pakkerejser, som både indeholder overnatning, transport og spændende oplevelser, og betale én samlet, fordelagtig pris for det hele.

Brug den røde søgefunktion i højre side til at finde frem til det sommerhus, som passer til dine ønsker om beliggenhed, faciliteter og udstyr, størrelse m.v. Masser af billeder vil hjælpe dig til det rigtige valg.

Bornholm er rig på oplevelser. Fyldt med gode seværdigheder og forlystelser, et væld af aktiviteter og masser af gratis glæder - et ferieparadis for børnefamilier.

Miniferie i sommerhus

En miniferie i sommerhus på Bornhom er nogen gange bare det, der skal til for, at man får et lille afbræk i den ellers travle hverdag. I et sommerhus, kan I være sammen på familiens egne præmisser og gøre tingene i det tempo som passer jer og selvfølgelig lave præcis dét, som I mest har lyst til. PAKKEREJSE EFTER JERES ØNSKER - Hos Bornholmtours k...Læs mere

Miniferie i ferielejlighed

Hvis I er en famile, som godt kan lide at have liv omkring jer, og hvis beliggenhed betyder mere end plads, så kan du og din familie få en dejlig miniferie i en af de mange ferielejligheder, som Bornholmtours udlejer. Nogle af lejlighedskomplekserne byder på fællesfaciliteter som swimmingpool, vaskerum, fælles have, og lign. Andre er beliggende cen...Læs mere