Book ferien til Bornholm

Søg på et bestemt objektnummer

Få den bedste ferie med børn

Når du holder ferie med børn, er der mange forskellig behov at tage højde for. De voksne vil gerne have mulighed for at slappe lidt af, og børnene vil tit ud og opleve en masse. Både voksne og børn skal have muligheden for at hygge sig og opleve en spændende, sjov og afslappende ferie.Derfor tilbyder Bornholmtours tilbyder en række pakketure til familien i vores børnevenlige sommerhuse og ferielejligheder. Her er plads til alle og mange spændende og hyggelige aktiviteter for hele familien.

Børnevenlig feriebolig

Vores børnevenlige ferielejligheder med fællesarealer er af gode grund epopulære netoop blandt børnefamilier, og her er gode muligheder for at mød ene feriekammerat eller to til sjov og leg. Vi tilbyder ferielejligheder med fællesarealer hvor I kan finde legepladser, boldbaner, minigolf og meget mere. Se de individuelle lejligheder for at se nærmere på hvilke fællesfaciliteter, der tilbydes.

Vælger I en af vore børnevenlige ferielejligheder i skoleferien kan vi næsten garantere legekammerater og masser af action på fællesarealer. Her er tit legepladser, boldbaner eller græsarealer og fælles familieaktiviteter som minigolf. Sommerhusene giver både stor fleksibilitet, masser af privatliv og mulighed for at være flere generationer sammen.

På Bornholm er alt tæt på, så I slipper for lange bilture og det evindelige spørgsmål: ‘Er vi der ikke snart?’ Det gør udflugter noget mere overskuelige, og I kan nå at opleve meget af øen og dens tilbud sammen med børnene i løbet af ferien.


Køkkenfaciliteter 
På familieferien er det dejligt med et køkken hvor I selv kan lave det I har lyst til. Så er der mulighed for at lave nogle hurtige snacks og spise sammen i fred og ro uden at skulle bekymre sig om børnene kommer til at kede sig på restauranter og spisesteder. Alle vores ferielejligheder og sommerhuse har køkken eller kitchenette.


Vaskemaskine/tørretumbler
På ferie med børn er der tit fart over feltet og så går det hurtigt med at smøre yndlingsblusen ind i is og få mudder på alle shorts. Især de yngre og allermindste kan bruge rigtigt meget tøj og have mange små uheld. Hvis der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler, skal du ikke have en hel kommode af tøj med og kan nemt og hurtigt vaske og tørre sengetøj og bukser, når det bliver nødvendigt.

Hvilken ferie med børn skal I på?

Bornholmtours tilbyder mange feriepakker til børnefamilien. Vi har både miniferie, længere ferier og pakkerejser. Vi har cykel- og vandreferiepakker til den aktive familie, oplevelsesferier med sjov og spændende underholdning for alle- og selvfølgelig noget til livsnyderne, der måske bare helst vil slappe af på en dejlig strand.


Ferie med børn uden for sæsonen
På Bornholm er der også mange spændende oplevelser udenfor højsæsonen. Her er dejligt vejr, og skal I afsted før alle de andre feriegæster kommer, kan I også tit få en lidt billigere ferie. Udnyt småferier til at hive et par dage ud af kalenderen og få en miniferie med børnene. Bornholm er tæt på, og det er næsten altid lidt lettere at komme ned i gear, når I kommer væk fra de daglige pligter derhjemme.


Temaferie med børn
På ferien må det gerne være lidt nemt, og dét er det med en temapakke. Bornholmtours tilbyder en række færdige feriepakker med billetter til oplevelser og underholdning. I kan også sammensætte jeres egen pakke med lige præcis de oplevelser I vil have med hjem i kufferten.  I skal bare vælge jeres bolig og hvilke aktiviteter I vil opleve på Bornholm - så klarere Bornholmtours resten - I skal bare pakke tasken selv!