Påskeferie

God påske på Bornholm!

Det er du næsten garanteret, hvis du holder påskeferien på Bornholm.

Påsken markerer starten på sæsonen på Bornholm - her åbner mange af attraktionerne, iskiosker langer de første softice over disken og forårets gæster lander på øen - det gælder både feriegæster og andre trækfugle.

Det er ikke uden grund at foråret og påsken markerer starten på feriesæsonen. Foråret på Bornholm er usædvanligt dejligt, og for mange bornholmere den bedste tid på året. Vinteren slipper grebet, påskeliljer blomstrer i haven og anemonerne springer ud i Almindingen. Snart summer øen af glade feriegæster.

Du og din familie skal være så hjerteligt velkommen.

Bemærk

Gratis færgebilletter i alle påskepakker!

PÅSKEFERIE MED BØRN OG BISON (FFF20) - 7 NætterLæs mere 

PÅSKEFERIE MED BØRN OG BISON (FFF20) - 7 Nætter

Lad påskeferien gå til klippeøen i år og nyd nogle gode påskedage i den unikke Bornholmske natur.  Med i prisen får I en bisontur med naturvejleder, som tager jer med på minisafari i den smukke skov Almindingen. En spændende oplevelse for både børn og voksne. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i feriehus eller ferielejlighed
 • Deltagelse i bisontur med naturvejleder
 • Gratis færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. 26/3 - 29/3 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 3.099 
i alt for op til 5 personer. Ank. 29/3. Inkl. gratis færgebillet
HØJESTE PRIS: dkk 3.599 i alt for op til 5 personer. Ank. 26-28/3.


Bisonturen finder sted 2/4 kl. 10. Slutrengøring, linned og foropvarmning kan tilkøbes. El betales efter måler (modregnes i depositum). 

PÅSKEFERIE MED BØRN OG BISON (FFF20) - 7 Nætter

Bestil Pakke

PÅSKEFERIE TÆT PÅ NATUREN (FFL5) - 7 NætterLæs mere 

PÅSKEFERIE TÆT PÅ NATUREN (FFL5) - 7 Nætter

TRYGHEDSGARANTI - GRATIS ANULLERING INDTIL 7 DAGE FØR ANKOMST

Ud af byen og tæt på naturen. I bor i dejlig lejlighed fra 2019, i gåafstand til den smukke Balka Strand og det hyggelige fiskerleje, Snogebæk. Tag ungerne med på Oplevelsescentret NaturBornholm, hvor der er påskearrangementer for børnene hele ugen, og på spændende gåtur med Naturvejleder Sillehoved.

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i dejlig ferielejlighed med to soveværelser
 • Entré til Oplevelsescentret NaturBornholm
 • Guidet gåtur med Naturvejleder (2 timers rolig gang, velegent til børn)
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Guidebog: Turen går til Bornholm
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med ankomst 26/3 - 29/3 2021.
LAVESTE PRIS: dkr. 4.299
i alt for 4 pers. Ank. 29/3. Inkl. gratis færgebilletter
HØJESTE PRIS: dkr. 4.799 i alt for 4 pers. Ank. 26/3 - 28/3

Prisen er baseret på 2 voksne og 2 børn (u/12 år). El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Mulighed for 6. person - kontakt Bornholmtours. Guidebog udleveres sammen med nøglen ved ankomst.

PÅSKEFERIE TÆT PÅ NATUREN (FFL5) - 7 Nætter

Bestil Pakke

PÅSKEFERIE MED VILDE DYR (FFL20) - 7 NætterLæs mere 

PÅSKEFERIE MED VILDE DYR (FFL20) - 7 Nætter

Denne pakkerejse er ideel til den lille familie, f.eks. singleforælder med børn. I bør i feriehytte ved Balka Strand Feriepark, eller i en ferielejlighed, f.eks. på Dueodde Feriepark med legeplads. Med i prisen får I to spændende oplevelser med vilde dyr: Entré til Bornholms Rovfugleshow, og en hyggelig bisontur med kyndig naturvejleder. 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i feriehytte eller ferielejlighed.
 • Entré til Bornholms Rovfugleshow
 • Bisontur med naturvejleder
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med ankomst 26/3 - 29/3 2021
LAVESTE PRIS: dkr. 2.999
i alt for 3 pers. Ank. 29/3. Inkl. gratis færgebilletter
HØJESTE PRIS: dkr. 3.499 i alt for 3 pers. Ank. 26/3 - 28/3


Prisen er baseret på 1 voksen og 2 børn (u/13 år).  Kontakt os, hvis I kun er to personer, da rabat kan forekommer på visse boliger. Mindre tillæg, hvis børn er ældre en 12 år eller ved flere personer. Kontakt os venligst.
El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring, foropvarmning og linned kan tilkøbes. 

PÅSKEFERIE MED VILDE DYR (FFL20) - 7 Nætter

Bestil Pakke

Spændende familieaktiviteter i påsken på Bornholm

En påskeferie på Bornholm giver familien en dejlig start på foråret. Her er masser af aktiviteter for store og små. Foråret melder sin ankomst med lunere dage og naturen blomstrer så småt op. Gå- og cykelture i det flotte bornholmske landskab er åbenlyse aktiviteter. Her er også flere sjove naturlegepladser for de små og mulighed for at prøve klatring eller mountainbike for de større. Der er rig mulighed for at samle og pynte et påskeris med naturens pynt og hjemmeklip. Måske skal det være med strandtema og muslingeskaller i år?

Velkendte familietraditioner såsom æggejagt kan hurtigt blive nye og spændende på en ukendt naturgrund med nye gemmesteder. I kan også opleve lokale påskeaktiviteter og nyde en lækker påskefrokost på en af Bornholms mange lækre spisesteder.

Påskeæggejagt i Gudhjem

Hvert år inviterer Gudhjem til påskeæggejagt. Over tre dage bliver der gemt påskeæg i og omkring Gudhjem. Alle der har lyst, er inviteret til at være med - dog er det allermest for børn under 15, selvom mor og far må gerne hjælpe lidt. Alle æg udløser præmier, der kan hentes i de lokale butikker i Gudhjem. Der er også særlige guld-, sølv- og bronzeæg, der giver særligt gode gevinster. Jagtsæsonen går sædvanligvis skærtorsdag, langfredag og lørdag, med mødeplads kl 12 hver dag på kranpladsen ved Gudhjem Havn. Her er også åbne butikker og en masse andre sjove konkurrencer og aktiviteter i løbet af påsken.

Påskeaktiviteter for hele familien i Hasle

Hasle sætter alt ind på påsken med mange spændende familieaktiviteter hvert år. Der er den traditionsrige påskeæggejagt på byfælleden, påskemarked, legeland, påskepynteklip og mange andre arrangementer. Der er æggejagt og påskemarked hvert år, mens andre aktiviteter kan variere. Én ting er dog sikkert - det står altid i familien og hyggens tegn! Årets program annonceres både i lokalavis og online.