Påskeferie

God påske på Bornholm!

Det er du næsten garanteret, hvis du holder påskeferien på Bornholm.

Påsken markerer starten på sæsonen på Bornholm - her åbner mange af attraktionerne, iskiosker langer de første krøllebølle-is over disken og forårets gæster lander på øen - det gælder både feriegæster og andre trækfugle.

Det er ikke uden grund at foråret og påsken markerer starten på feriesæsonen. Foråret på Bornholm er usædvanligt dejligt, og for mange bornholmere den bedste tid på året. Vinteren slipper grebet, påskeliljer blomstrer i haven og anemonerne springer ud i Almindingen. Snart summer øen af glade feriegæster, og de første sæsonåbnere bliver altid hilst hjerteligt velkommen.

Find jeres påskeferiepakke til Bornholm

Bornholmtours har sammensat nogle dejlige feriepakker til påskeferien. Vi har feriepakker på mellem 4 dage og en uge. Her er mulighed for at vælge blandt vores allerhyggeligste ferielejligheder og sommerhus, samt pakker med sjove og spændende familieaktiviteter for både store og små. Du kan læse mere om vores feriepakker nedenfor. Er du på udkig efter at planlægge ferien selv, kan du booke feriebolig, oplevelser og transport til Bornholm via den røde søgefunktion.

 

HELLIGDAGE I NATUREN (FML5) - 3 NætterLæs mere 

HELLIGDAGE I NATUREN (FML5) - 3 Nætter

Nyd tre af forårets fridage og få gode familieoplevelser sammen. Vælg mellem mange forskellige lejligheder på Nordbornholm, herunder f.eks. Hammerhuse med legeplads og hoppepude (objekt 82xx), Rutsker Feriecenter med aktivitetsrum og legeplads (Objekt 10xx). Med i pakken er entré til Oplevelsescentret NaturBornholm, med masser af aktiviteter for børn og voksne og fortælling om den spændende bornholmske natur.    
 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 3 nætter i ferielejlighed på Nordbornholm 
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Entré til Oplevelsecentret NaturBornholm
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 9/4, 10/4 (Påske), 7/5 (St. Bededagsferie), 21/5 (Kristi Himmelfart), 29/5 (pinse) 2020. 
LAVESTE PRIS: dkk 2.599 i alt for 4 pers. Ank. 9/4 eller 19/4 (Påsken)
LAVESTE PRIS: dkk 2.869 i alt for 4 pers. Ank. 7/5, 21/5 el. 29/5.


Prisen er inkluderer 2 voksne og 2 børn op til 11 år. For 5. pers. eller ældre børn kan medbringes mod mindre tillæg på kr. 105/55. l afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. Ønskes hund medtaget - kontakt venligst Bornholmtours.

HELLIGDAGE I NATUREN (FML5) - 3 Nætter

Bestil Pakke

NATURLIGT SMUKKE HELLIGDAGE (FML9) - 3 NætterLæs mere 

NATURLIGT SMUKKE HELLIGDAGE (FML9) - 3 Nætter

Træk stikket og giv familien tre dage i Bornholms smukkeste natur. I bor som nabo til Hammerhus Slotsruin, Opalsøen og Hammer Havn i et af Bornholms absolut smukkeste landskaber. Herfra går mange gode gåture og aktivitetsmuligheder, som f.eks. havkajak og tur med Hammerhavnens bådfart.
 

PAKKEN INDEHOLDER

  • 3 nætter i dejlig ferielejlighed med 2 soveværelser
  • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
  • Bog: Bornholmske Vandreture
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 9/4, 10/4 (Påske), 7/5 (St. Bededagsferie), 21/5 (Kristi Himmelfart), 29/5 (Pinse) 2020. 
LAVESTE PRIS: dkk 2.459 i alt for 5 pers. Ank. i påskeferien.
HØJESTE PRIS: dkk 2.699 i alt for 5 pers. Ank. øvrige helligdage.


El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. Bogen leveres med nøglen ved ankomst. 

NATURLIGT SMUKKE HELLIGDAGE (FML9) - 3 Nætter

Bestil Pakke

Spændende familieaktiviteter i påsken på Bornholm

En påskeferie på Bornholm giver familien en dejlig start på foråret. Her er masser af aktiviteter for store og små. Foråret melder sin ankomst med lunere dage og naturen blomstrer så småt op. Gå- og cykelture i det flotte bornholmske landskab er åbenlyse aktiviteter. Her er også flere sjove naturlegepladser for de små og mulighed for at prøve klatring eller mountainbike for de større. Der er rig mulighed for at samle og pynte et påskeris med naturens pynt og hjemmeklip. Måske skal det være med strandtema og muslingeskaller i år?

Velkendte familietraditioner såsom æggejagt kan hurtigt blive nye og spændende på en ukendt naturgrund med nye gemmesteder. I kan også opleve lokale påskeaktiviteter og nyde en lækker påskefrokost på en af Bornholms mange lækre spisesteder.

Påskeæggejagt i Gudhjem

Hvert år inviterer Gudhjem til påskeæggejagt. Over tre dage bliver der gemt påskeæg i og omkring Gudhjem. Alle der har lyst, er inviteret til at være med - dog er det allermest for børn under 15, selvom mor og far må gerne hjælpe lidt. Alle æg udløser præmier, der kan hentes i de lokale butikker i Gudhjem. Der er også særlige guld-, sølv- og bronzeæg, der giver særligt gode gevinster. Jagtsæsonen går sædvanligvis skærtorsdag, langfredag og lørdag, med mødeplads kl 12 hver dag på kranpladsen ved Gudhjem Havn. Her er også åbne butikker og en masse andre sjove konkurrencer og aktiviteter i løbet af påsken.

Påskeaktiviteter for hele familien i Hasle

Hasle sætter alt ind på påsken med mange spændende familieaktiviteter hvert år. Der er den traditionsrige påskeæggejagt på byfælleden, påskemarked, legeland, påskepynteklip og mange andre arrangementer. Der er æggejagt og påskemarked hvert år, mens andre aktiviteter kan variere. Én ting er dog sikkert - det står altid i familien og hyggens tegn! Årets program annonceres både i lokalavis og online.