Påskeferie

God påske på Bornholm!

Det er du næsten garanteret, hvis du holder påskeferien på Bornholm.

Påsken markerer starten på sæsonen på Bornholm - her åbner mange af attraktionerne, iskiosker langer de første krøllebølle-is over disken og forårets gæster lander på øen - det gælder både feriegæster og andre trækfugle.

Det er ikke uden grund at foråret og påsken markerer starten på feriesæsonen. Foråret på Bornholm er usædvanligt dejligt, og for mange bornholmere den bedste tid på året. Vinteren slipper grebet, påskeliljer blomstrer i haven og anemonerne springer ud i Almindingen. Snart summer øen af glade feriegæster, og de første sæsonåbnere bliver altid hilst hjerteligt velkommen.

Find jeres påskeferiepakke til Bornholm

Bornholmtours har sammensat nogle dejlige feriepakker til påskeferien. Vi har feriepakker på mellem 4 dage og en uge. Her er mulighed for at vælge blandt vores allerhyggeligste ferielejligheder og sommerhus, samt pakker med sjove og spændende familieaktiviteter for både store og små. Du kan læse mere om vores feriepakker nedenfor. Er du på udkig efter at planlægge ferien selv, kan du booke feriebolig, oplevelser og transport til Bornholm via den røde søgefunktion.

 

Bemærk

Gratis færgebiller i alle påskepakker!

PÅSKEFERIE PÅ BORNHOLMSK (FFF19) - 7 NætterLæs mere 

PÅSKEFERIE PÅ BORNHOLMSK (FFF19) - 7 Nætter

Familiehygge omkring en lun brændeovn i et sommerhus på Bornholm. Det giver en rar følelse i kroppen efter en lang dag med masser af aktiviteter rundt på øen. Måske har I besøgt Bornholms Middelaldercenter, Oplevelsescentret NaturBornholm? Få en dejlig påskeuge på Bornholm.

 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i sommerhus med brændeovn og internet
 • Entré til Oplevelsescentret NaturBornholm
 • Entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med ankomst 26/3 - 29/3 2021
LAVESTE PRIS: dkk 4.079 
i alt for 4 pers. Ank. 29/3. Inkl. gratis færgebilletter
HØJESTE PRIS: dkk 4.579 i alt for 4 pers. Ank. 26/3-28/3
5. og 6. pers. tilladt mod mindre tillæg afhængigt af alder.

El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Mulighed for 6. person - kontakt Bornholmtours.

PÅSKEFERIE PÅ BORNHOLMSK (FFF19) - 7 Nætter

Bestil Pakke

OPLEV BORNHOLM I PÅSKEN (FMF7) - 5 NætterLæs mere 

OPLEV BORNHOLM I PÅSKEN (FMF7) - 5 Nætter

Få fem dejlige dage på Bornholm denne påske. I bor i ferielejlighed eller sommerhus med plads til familien. Med i prisen får I to gode oplevelser: bisonsafari med god mulighed for at se de imponerende bornholmske bisoner, samt adgang til Bornholms Middelaldercenter med levende middelalderlandsby og fortællinger for børn og voksne.
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 5 nætter i sommerhus eller ferielejlighed 
 • Bisontur med naturvejleder (2 timer gåtur, velegnet også for børn)
 • Entré til Bornholms Middelaldercenter
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med valgfri ankomst 29/3 - 31/3 2021.
LAVESTE PRIS: dkk 3.399
i alt for 5 pers. Ank. 31/3. Inkl. gratis færgebilletter

HØJESTE PRIS: dkk 3.799 i alt for 5 pers. Ank. 29/3-30/3

Denne pris er baseret på 2 voksne og max. 3 børn u. 12 år. Kan bookes, selvom børnene er ældre mod lille tillæg. El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes.  Bisonturen finder sted 2. april.

OPLEV BORNHOLM I PÅSKEN (FMF7) - 5 Nætter

Bestil Pakke

PÅSKEFERIE I GUDHJEM (FML3) - 4 NætterLæs mere 

PÅSKEFERIE I GUDHJEM (FML3) - 4 Nætter

Besøg Gudhjem i påsken og nyd den smukke by i forårets klare farver. Bo centralt i den idylliske bjergby, eller i byens udkant med skøn havudsigt lige udenfor vinduerne.

Pakken indeholder:

 • 4 nætter i dejlig ferielejlighed i Gudhjem
 • "På sporet af de Bornholmske bison", bisontur med naturvejleder
 •  Guidebog "Turen går til Bornholm"
 • Færge med bil Ystad-Rønne t/r 
 • Indbo- og afbestillingsforsikring


Rejsen kan bookes med ankomst 31/3 eller 1/4 2021
LAVESTE PRIS: dkk 3.199 
i alt for op til 5 pers. Ank. 1/4. Inkl. gratis færgebilletter

HØJESTE PRIS: dkk 3.499 i alt for op til 5 pers. Ank. 31/3.

Guidebog udleveres sammen med nøglen ved ankomst. El afregnes efter måler (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Hund kan medbringes i udvalgte lejligheder (tillæg kr. 185), - kontakt venligst Bornholmtours.

PÅSKEFERIE I GUDHJEM (FML3) - 4 Nætter

Bestil Pakke

Spændende familieaktiviteter i påsken på Bornholm

En påskeferie på Bornholm giver familien en dejlig start på foråret. Her er masser af aktiviteter for store og små. Foråret melder sin ankomst med lunere dage og naturen blomstrer så småt op. Gå- og cykelture i det flotte bornholmske landskab er åbenlyse aktiviteter. Her er også flere sjove naturlegepladser for de små og mulighed for at prøve klatring eller mountainbike for de større. Der er rig mulighed for at samle og pynte et påskeris med naturens pynt og hjemmeklip. Måske skal det være med strandtema og muslingeskaller i år?

Velkendte familietraditioner såsom æggejagt kan hurtigt blive nye og spændende på en ukendt naturgrund med nye gemmesteder. I kan også opleve lokale påskeaktiviteter og nyde en lækker påskefrokost på en af Bornholms mange lækre spisesteder.

Påskeæggejagt i Gudhjem

Hvert år inviterer Gudhjem til påskeæggejagt. Over tre dage bliver der gemt påskeæg i og omkring Gudhjem. Alle der har lyst, er inviteret til at være med - dog er det allermest for børn under 15, selvom mor og far må gerne hjælpe lidt. Alle æg udløser præmier, der kan hentes i de lokale butikker i Gudhjem. Der er også særlige guld-, sølv- og bronzeæg, der giver særligt gode gevinster. Jagtsæsonen går sædvanligvis skærtorsdag, langfredag og lørdag, med mødeplads kl 12 hver dag på kranpladsen ved Gudhjem Havn. Her er også åbne butikker og en masse andre sjove konkurrencer og aktiviteter i løbet af påsken.

Påskeaktiviteter for hele familien i Hasle

Hasle sætter alt ind på påsken med mange spændende familieaktiviteter hvert år. Der er den traditionsrige påskeæggejagt på byfælleden, påskemarked, legeland, påskepynteklip og mange andre arrangementer. Der er æggejagt og påskemarked hvert år, mens andre aktiviteter kan variere. Én ting er dog sikkert - det står altid i familien og hyggens tegn! Årets program annonceres både i lokalavis og online.