Hyggelige helligdage

Det bornholmske forår er typisk solrigt og rart. St. Bededag, Kr. Himmelfart og Pinse er tre gode anledninger til at tage familien på en miniferie på Bornholm.

En miniferie på 3-4 dage til Bornholm kan gøre en stor forskel. Familier nyder at være sammen og får hygget sig, væk fra hverdagens rutiner.

Miniferie som passer familien

I nogle familier hygger man sig bedst, hvis man bare kan smække stængerne op og slappe af. Andre kan godt lide at være aktive, komme udenfor og få frisk luft ned i lungerne.

Uanset hvilken familie I er, så kan Bornholmtours tilbyde jer nogle hyggelige helligdage på Bornholm.

Gør helligdagene hyggelige på Bornholm

Vælg en blandt feriepakkerne nedenfor eller lad dig inspirere og bed Bornholmtours sammensætte en lille feriepakke lige efter dine behov.

 

HYGGELIGE HELLIGDAGE I DEN SMUKKESTE NATUR (FML9) - 3 NætterLæs mere 

HYGGELIGE HELLIGDAGE I DEN SMUKKESTE NATUR (FML9) - 3 Nætter

Træk stikket og giv familien tre dage i Bornholms smukkeste natur. I bor som nabo til Hammerhus Slotsruin, Opalsøen og Hammer Havn i et af Bornholms absolut smukkeste landskaber. Herfra går mange gode gåture og aktivitetsmuligheder, som f.eks. havkajak og tur med Hammerhavnens bådfart.
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i dejlig ferielejlighed med 2 soveværelser
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Bog: Bornholmske Vandretur (tips til gode, ukendte gåture med historier og skrøner til alle aldre)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 9/4, 10/4 (påske), 7/5 (St. Bededagsferie), 21/5 (Kristi Himmelfart), 29/5 (pinse) 2020. 
LAVESTE PRIS: dkk 2.459 ialt for op til 5 pers. Gælder i påskeferien.
HØJESTE PRIS: dkk 2.699 ialt for op til 5 pers. Gælder øvrige helligdage.


El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. Bogen leveres med nøglen ved ankomst. 

HYGGELIGE HELLIGDAGE I DEN SMUKKESTE NATUR (FML9) - 3 Nætter

Bestil Pakke

HELLIGDAGE I SMUKKE SVANEKE (FML20) - 3 NætterLæs mere 

HELLIGDAGE I SMUKKE SVANEKE (FML20) - 3 Nætter

Svaneke er en af Bornholms hyggeligste byer. Den idylliske by blev i 2013 kåret som Danmarks smukkeste købstad. Svaneke er levende med masser af kunsthåndværk, små butikker, røgeri og resturanter. Børnene vil elske de levende værksteder, hvor bolcher, chokolade og is bliver til skønne feriefristelser. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i ferielejlighed centralt i Svaneke
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Guidebog: Turen går til Bornholm
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 7/5 (St. Bededagsferie), 20/5 (Kristi Himmelfart), 29/5 (pinse) 2020. 
PRIS: dkk 2.989 ialt for op til 5 pers.

El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Slutrengøring og linned kan tilkøbes. Guidebog leveres sammen med nøglen ved ankomst. 

HELLIGDAGE I SMUKKE SVANEKE (FML20) - 3 Nætter

Bestil Pakke

HYGGELIGE HELLIGDAGE MED BØRN OG BISON (FML2) - 4 NætterLæs mere 

HYGGELIGE HELLIGDAGE MED BØRN OG BISON (FML2) - 4 Nætter

Hold  børnevenlig Kristi Himmelfartsferie på Bornholm. Se om I kan få øje på de store bisoner, når I er på bisontur med naturvejleder, og nyd bagefter en dejlig eftermiddag med kage ad libitum til hele familien. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed (vælg mellem mange forskellige, herunder lejligheder med spabad og legepladser). 
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Bisontur i den smukke skov Almindingen (2 timer med naturvejleder). 
 • Overdådig kagebuffet på hyggelige Fru Petersens Café, inkl. drikkelse. 
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 29/5 2019 (Kristi Himmelfartsferien). 
PRIS: dkk 3.699 ialt for op til 5 pers.  

Prisen er baseret på 2 voksne og 2 el. 3 børn u. 10 år. Er børnene ældre tilkommer tillæg på kr. 90. El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. 

HYGGELIGE HELLIGDAGE MED BØRN OG BISON (FML2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

OPLEVELSER PÅ BORNHOLM

Når I vælger at tage på ferie på helligdage kan I opleve en masse spændende på Bornholm. Her er mange oplevelsestilbud og spisesteder for hele familien, som også holder åbent på helligdage. Nedenfor er nævnt nogle stykker, som er særligt populære blandt vores feriegæster.


BORNHOLMS ROVFUGLESHOW

Leder I efter en oplevelse for hele familien, så er Bornholms Rovfugleshow et godt bud. Det er en oplevelse, som vil tryllebinde både store og små. Her har I mulighed for at opleve ørne, falke, ugler og andre fascinerende fugle i forskellige størrelser. Bornholms Rovfugleshow er et oplagt sted at besøge i Påskeferien, da de holder ekstra åbent i den forbindelse.


BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Bornholms Middelaldercenter byder på oplevelser for hele familien. Her vil I få et autentisk indblik i livet tilbage i Middelalderen, med mulighed for at besøge autentiske landsbymiljøer, samt guidede ture i den bornholmske natur. Bornholms Middelaldercenter har åbent hele påsken, samt på øvrige helligdage. Så hvis I er historieinteresserede, er Bornholms Middelaldercenter helt sikkert et besøg værd.


NATURBORNHOLM

På Oplevelsescenter Naturbornholm får I et tilbageblik i, hvordan Bornholm så ud på dinosaurernes tid. Fra 1. april til 31. oktober, alle helligdage inklusiv, har I mulighed for at besøge Oplevelsescenter Naturbornholm. Her kan I bl.a. kan se levende krokodiller og spændende udstillinger med fossiler, knogler og andre spor fra dinosaurer, som alle er fundet på Bornholm.


FRU PETERSENS CAFÉ

Inde midt i hjertet af Bornholm finder I Fru Petersens Café, hvor I kan nyde et ægte gammeldags kagebord efter dansk tradition. Alle kagerne er friske og hjemmebagte, og kagebordet er inklusive kaffe, varm kakao og andre lækre drikkevarer. Fru Petersens Café har åbent på alle helligdage i perioden fra april til oktober, og er et hit for hele familien, fordi der er noget for enhver smag.