Hyggelige helligdage

Det bornholmske forår er typisk solrigt og rart. St. Bededag, Kr. Himmelfart og Pinse er tre gode anledninger til at tage familien på en miniferie på Bornholm.

En miniferie på 3-4 dage til Bornholm kan gøre en stor forskel. Familier nyder at være sammen og får hygget sig, væk fra hverdagens rutiner.

Miniferie som passer familien

I nogle familier hygger man sig bedst, hvis man bare kan smække stængerne op og slappe af. Andre kan godt lide at være aktive, komme udenfor og få frisk luft ned i lungerne.

Uanset hvilken familie I er, så kan Bornholmtours tilbyde jer nogle hyggelige helligdage på Bornholm.

Gør helligdagene hyggelige på Bornholm

Vælg en blandt feriepakkerne nedenfor eller lad dig inspirere og bed Bornholmtours sammensætte en lille feriepakke lige efter dine behov.

 

HYGGELIGE HELLIGDAGE I NATUREN (FML5) - 3 NætterLæs mere 

HYGGELIGE HELLIGDAGE I NATUREN (FML5) - 3 Nætter

Nyd tre af forårets fridage og få gode familieoplevelser sammen. Med i pakken er entré til Oplevelsescentret NaturBornholm, med masser af aktiviteter og fortælling om den spændende bornholmske natur. I får også en guided tur på Hammerhus med den populære naturvejleder Sillehoved, som levende fortæller til både børn og voksne.   
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i ferielejlighed på Nordbornholm med havudsigt el. havkig
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Entré til oplevelsecentret NaturBornholm
 • Guided gåtur med Naturvejleder Sillehoved på Hammerhus Slotsruin
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 18/4, 19/4 (påske), 16/5 (St. Bededagsferie), 30/5 (Kristi Himmelfart), 7/6 (pinse) 2019. 
PRIS: dkk 2.999 ialt for 4 pers (2 voksne og 2 børn op til 11 år)


5. pers. eller ældre børn kan medbringes mod mindre tillæg på kr. 95/55. l afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. Ønskes hund medtaget - kontakt venligst Bornholmtours.

HYGGELIGE HELLIGDAGE I NATUREN (FML5) - 3 Nætter

Bestil Pakke

HYGGELIGE HELLIGDAGE PÅ BORNHOLM (FML9) - 3 NætterLæs mere 

HYGGELIGE HELLIGDAGE PÅ BORNHOLM (FML9) - 3 Nætter

Træk stikket og giv familien tre dage i Bornholms smukkeste natur. I bor som nabo til Hammerhus Slotsruin, Opalsøen og Hammer Havn. I får billetter til at opleve naturvejleder Sillehoved, som fortæller spændende historier om de underjordiske og Leonora Christina, som sad fængslet på Hammerhus.
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 3 nætter i dejlig ferielejlighed med 2 soveværelser
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Gåtur på Hammershus  eller i Døndalen med Naturvejleder Sillehoved (se nedenfor).
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 18/4, 19/4 (påske), 16/5 (St. Bededagsferie), 30/5 (Kristi Himmelfart), 7/6 (pinse) 2019. 
PRIS: dkk 2.899 ialt for op til 5 pers.


El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes.
I påsken, Kristi Himmelfartsferien og i pinseferien foregår gåturen med Sillehoved på Hammerhus Slotsruin. I St. Bededagsferien foregår gåturen med Sillehoved i Døndalen. Alle ture starter lørdag kl. 10. 

HYGGELIGE HELLIGDAGE PÅ BORNHOLM (FML9) - 3 Nætter

Bestil Pakke

FAVORIT-FERIE FOR BØRN (FML12) - 4 NætterLæs mere 

FAVORIT-FERIE FOR BØRN (FML12) - 4 Nætter

Dette er Kristi Himmelfartsferien, som børnene ville vælge: I bor ved Dueodde Strand,  med indendørs pool, legeplads og indendørs aktivitetsrum med bl.a. bordtennis. Med i pakken får I desuden adgang til forlystelsesparken, Brændesgaardshaven med mini-zoo, masser af legepladser, og sjove aktiviteter for børnene. Og så kommer I med på spændende bison-tur. Hvem af jer spotter først en bison? 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 1 uge i ferielejlighed ved Dueodde Strand
 • Fri adgang til indendørs pool og legeområder
 • Entré til forlystelsesparken Brændesgaardshaven
 • Bison-safari med naturvejleder i den smukke skov Almindingen
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil (max 1,95 m høj)
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. onsdag d. 29/5 2019.
Pris dkk 3.499
i alt for max. 5 pers.
 

 

Linned, Rengøring og brobilletter kan tilkøbes. El efter måler (modregnes i depositum). 

FAVORIT-FERIE FOR BØRN (FML12) - 4 Nætter

Bestil Pakke

HYGGELIGE HELLIGDAGE MED BØRN OG BISON (FML2) - 4 NætterLæs mere 

HYGGELIGE HELLIGDAGE MED BØRN OG BISON (FML2) - 4 Nætter

Hold  børnevenlig Kristi Himmelfartsferie på Bornholm. Se om I kan få øje på de store bisoner, når I er på bisontur med naturvejleder, og nyd bagefter en dejlig eftermiddag med kage ad libitum til hele familien. 
 

PAKKEN INDEHOLDER

 • 4 nætter i ferielejlighed (vælg mellem mange forskellige, herunder lejligheder med spabad og legepladser). 
 • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
 • Bisontur i den smukke skov Almindingen (2 timer med naturvejleder). 
 • Overdådig kagebuffet på hyggelige Fru Petersens Café, inkl. drikkelse. 
 • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ankomst 29/5 2019 (Kristi Himmelfartsferien). 
PRIS: dkk 3.699 ialt for op til 5 pers.  

Prisen er baseret på 2 voksne og 2 el. 3 børn u. 10 år. Er børnene ældre tilkommer tillæg på kr. 90. El afregnes efter måler ved afrejse (modregnes i depositum). Billet til Øresundsbron, slutrengøring og linned kan tilkøbes. 

HYGGELIGE HELLIGDAGE MED BØRN OG BISON (FML2) - 4 Nætter

Bestil Pakke

OPLEVELSER PÅ BORNHOLM

Når I vælger at tage på ferie på helligdage kan I opleve en masse spændende på Bornholm. Her er mange oplevelsestilbud og spisesteder for hele familien, som også holder åbent på helligdage. Nedenfor er nævnt nogle stykker, som er særligt populære blandt vores feriegæster.


BORNHOLMS ROVFUGLESHOW

Leder I efter en oplevelse for hele familien, så er Bornholms Rovfugleshow et godt bud. Det er en oplevelse, som vil tryllebinde både store og små. Her har I mulighed for at opleve ørne, falke, ugler og andre fascinerende fugle i forskellige størrelser. Bornholms Rovfugleshow er et oplagt sted at besøge i Påskeferien, da de holder ekstra åbent i den forbindelse.


BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Bornholms Middelaldercenter byder på oplevelser for hele familien. Her vil I få et autentisk indblik i livet tilbage i Middelalderen, med mulighed for at besøge autentiske landsbymiljøer, samt guidede ture i den bornholmske natur. Bornholms Middelaldercenter har åbent hele påsken, samt på øvrige helligdage. Så hvis I er historieinteresserede, er Bornholms Middelaldercenter helt sikkert et besøg værd.


NATURBORNHOLM

På Oplevelsescenter Naturbornholm får I et tilbageblik i, hvordan Bornholm så ud på dinosaurernes tid. Fra 1. april til 31. oktober, alle helligdage inklusiv, har I mulighed for at besøge Oplevelsescenter Naturbornholm. Her kan I bl.a. kan se levende krokodiller og spændende udstillinger med fossiler, knogler og andre spor fra dinosaurer, som alle er fundet på Bornholm.


FRU PETERSENS CAFÉ

Inde midt i hjertet af Bornholm finder I Fru Petersens Café, hvor I kan nyde et ægte gammeldags kagebord efter dansk tradition. Alle kagerne er friske og hjemmebagte, og kagebordet er inklusive kaffe, varm kakao og andre lækre drikkevarer. Fru Petersens Café har åbent på alle helligdage i perioden fra april til oktober, og er et hit for hele familien, fordi der er noget for enhver smag.