Hyggelige helligdage

Det bornholmske forår er typisk solrigt og rart. St. Bededag, Kr. Himmelfart og Pinse er tre gode anledninger til at tage familien på en miniferie på Bornholm.

En miniferie på 3-4 dage til Bornholm kan gøre en stor forskel. Familier nyder at være sammen og får hygget sig, væk fra hverdagens rutiner.

Miniferie som passer familien

I nogle familier hygger man sig bedst, hvis man bare kan smække stængerne op og slappe af. Andre kan godt lide at være aktive, komme udenfor og få frisk luft ned i lungerne.

Uanset hvilken familie I er, så kan Bornholmtours tilbyde jer nogle hyggelige helligdage på Bornholm.

Gør helligdagene hyggelige på Bornholm

Vælg en blandt feriepakkerne nedenfor eller lad dig inspirere og bed Bornholmtours sammensætte en lille feriepakke lige efter dine behov.

 

OPLEVELSER PÅ BORNHOLM

Når I vælger at tage på ferie på helligdage kan I opleve en masse spændende på Bornholm. Her er mange oplevelsestilbud og spisesteder for hele familien, som også holder åbent på helligdage. Nedenfor er nævnt nogle stykker, som er særligt populære blandt vores feriegæster.


BORNHOLMS ROVFUGLESHOW

Leder I efter en oplevelse for hele familien, så er Bornholms Rovfugleshow et godt bud. Det er en oplevelse, som vil tryllebinde både store og små. Her har I mulighed for at opleve ørne, falke, ugler og andre fascinerende fugle i forskellige størrelser. Bornholms Rovfugleshow er et oplagt sted at besøge i Påskeferien, da de holder ekstra åbent i den forbindelse.


BORNHOLMS MIDDELALDERCENTER

Bornholms Middelaldercenter byder på oplevelser for hele familien. Her vil I få et autentisk indblik i livet tilbage i Middelalderen, med mulighed for at besøge autentiske landsbymiljøer, samt guidede ture i den bornholmske natur. Bornholms Middelaldercenter har åbent hele påsken, samt på øvrige helligdage. Så hvis I er historieinteresserede, er Bornholms Middelaldercenter helt sikkert et besøg værd.


NATURBORNHOLM

På Oplevelsescenter Naturbornholm får I et tilbageblik i, hvordan Bornholm så ud på dinosaurernes tid. Fra 1. april til 31. oktober, alle helligdage inklusiv, har I mulighed for at besøge Oplevelsescenter Naturbornholm. Her kan I bl.a. kan se levende krokodiller og spændende udstillinger med fossiler, knogler og andre spor fra dinosaurer, som alle er fundet på Bornholm.


FRU PETERSENS CAFÉ

Inde midt i hjertet af Bornholm finder I Fru Petersens Café, hvor I kan nyde et ægte gammeldags kagebord efter dansk tradition. Alle kagerne er friske og hjemmebagte, og kagebordet er inklusive kaffe, varm kakao og andre lækre drikkevarer. Fru Petersens Café har åbent på alle helligdage i perioden fra april til oktober, og er et hit for hele familien, fordi der er noget for enhver smag.