Ferie

Børnevenlig familieferie på Bornholm

Pak kufferten og tag familien med til Bornholm!

Bornholm er det oplagte valg til en familieferie. Her er flere solskinstimer end i resten af Danmark, masser af familieaktiviteter for store og små, og det hele er tæt på.

Bornholm bugner af tilbud, så det er bare at vælge, hvad I allermest har lyst til. Familieferie med fokus på hygge, masser af oplevelser eller måske aktiv ferie på cykel? Hos Bornholmtours har vi færdige pakkerejser for enhver smag. Vi skræddersyr også gerne feriepakker, som præcis matcher dig og din families ferieønsker. Bare ring eller skriv så hjælper vi dig videre.

Hvordan vil I bo?

I pakker tasken - vi klarer resten - Hos Bornholmtours har vi øens største udvalg af ferieboliger og et stort udvalg af pakkerejser til familier med børn. Det er nemt at købe pakkerejser, som både indeholder overnatning, transport og spændende oplevelser, og betale én samlet, fordelagtig pris for det hele. Brug den røde søgefunktion i højre side t...Læs mere

Singleferie med børn

Ferie med børn kan være en større logistisk operation - særligt hvis man rejser som single. Derfor har vi lavet feriepakker til dig, der selv skal afsted med ungerne. Det skal være nemt, praktisk og hyggeligt. Vi har fundet vores mest børnevenlige feriesteder, hvor der er masser af andre børn at lege med, og oplevelser der er sjove for både børn og voksen. I kan vælge mellem de færdige feriepakker, eller sammensætte jeres egen unikke oplevelsestur.

Ferie med børnebørn

Det er skønt at komme hjemmefra og væk fra hverdagens mange gøremål. Udnyt den ekstra tid i ferien sammen med børnebørnene. I uge 26 og 27 har vi tilmed rabat på vores særlige bedste-pakker. Hvis det passer bedre for jer at invitere børnebørnene til Bornholm i en anden uge, har vi mange feriepakker I kan vælge imellem. Alle vores familiepakker tilgodeser både børn og voksne og garanterer jer en dejlig ferie.

Sommerhus med børn

Familieferie i sommerhus er en klassiker med god grund. Vi har over 300 sommerhuse at vælge mellem over hele Bornholm, så I kan finde lige det hus, der passer til jeres familie. I kan vælge sommerhus tæt på vand og strand, ude i den unikke bornholmske natur med mange muligheder for aktiviteter, eller tæt på byliv og kulturoplevelser.

Ferielejlighed med børn

Vi har mange ferielejligheder, som egner sig til familier med børn. Mange ferielejligheder har fælles legepladser, svømmepøl m.m. Det giver børnene mulighed for at finde andre børn at lege med. Så kan mor og far trække sig lidt tilbage, når de har brug for et pusterum.

Aktiv ferie med børn

Trænger I til at komme ud og opleve lidt vild natur sammen? Bornholm byder på noget af Danmarks mest spændende og unikke natur. Her kan I tage på vandre- og cykelture, opleve sprækkedale og vandfald, prøve klatring, kajak og at surfe. I kan få guidede ture, se bisoner på Almindingen og lave sjove aktiviteter på stranden.  

Oplevelser med børn

Bornholm har en masse spændende oplevelsescentre og museer. I kan besøge forlystelsesparken Brændesgårdshaven, Middelaldercenteret eller NaturBornholm, prøve børnevenlige aktiviteter på Bornholms museer, besøge Christiansø, se slotsruiner og rundkirker. Når I trænger til at få tanket energien op, byder Bornholm på mange børnevenlige restauranter og caféer med god mad baseret på lokale råvarer. Her finder I også lækre hjemmelavede chokolade, is, lakrids og bolcher.