Book ferien til Bornholm

Søg på et bestemt objektnummer

Få den bedste ferie med børn

Når du holder ferie med børn, er der mange forskellig behov at tage højde for. De voksne vil gerne have mulighed for at slappe lidt af, og børnene vil tit ud og opleve en masse. Både voksne og børn skal hygge sig og have en spændende, sjov og afslappende ferie. Derfor tilbyder Bornholmtours en række pakkerejser til familien i vores børnevenlige sommerhuse og ferielejligheder. Her er plads til alle og mange hyggelige aktiviteter for hele familien.

BørnevenligT sommerhus eller Ferielejlighed

Vores børnevenlige ferielejligheder med fællesarealer er af gode grunde meget populære blandt børnefamilier. Ferielejlighederne har tit legepladser, boldbaner eller ligende. Det betyder der ofte er andre børn og det er let at finde nye kammerater at lege med. Sommerhusene giver til gengæld stor fleksibilitet, med mulighed for lidt mere ro og privatliv. Det er der nogle der foretrække, når man er en stor familie med flere generationer sammen på ferie.

På Bornholm er alt tæt på, så I slipper for lange bilture og det evindelige spørgsmål: ‘Er vi der ikke snart?’ Det gør udflugter noget mere overskuelige, og I kan nå at opleve meget af øen og dens tilbud sammen med børnene i løbet af ferien.

Faciliteter 

På familieferien er det dejligt med et køkken hvor I selv kan lave det I har lyst til. Så er der mulighed for at lave nogle hurtige snacks og spise sammen i fred og ro uden at skulle bekymre sig om børnene kommer til at kede sig på restauranter og spisesteder. Alle vores ferielejligheder og sommerhuse har køkken eller kitchenette.

På ferie med børn er der tit fart over feltet og så går det hurtigt med at smøre yndlingsblusen ind i is og få mudder på alle shorts. Især de yngre og allermindste kan bruge rigtigt meget tøj og have mange små uheld. Hvis der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler, skal du ikke have en hel kommode af tøj med og kan nemt og hurtigt vaske og tørre sengetøj og bukser, når det bliver nødvendigt.

Hvilken ferie med børn skal I vælge?

Bornholmtours tilbyder mange feriepakker til børnefamilien. Vi har både miniferie og længere ferier. Vi har cykel- og vandreferiepakker til den aktive familie, oplevelsesferier med sjov og spændende underholdning for alle- og selvfølgelig noget til livsnyderne, der måske bare helst vil slappe af på en dejlig strand.

På Bornholm sker der også mange ting udenfor højsæsonen i juli. Følg med på Bornholm.info. eller Bornholmtous hjemmeside. Udnyt småferier til at hive et par dage ud af kalenderen og få en miniferie med børnene. Bornholm er tæt på og det er let at rejse til Bornholm med færge, bus eller fly. 

Bornholmtours tilbyder en række færdige feriepakker med billetter til oplevelser og underholdning. I kan også sammensætte jeres egen pakke med lige præcis de oplevelser I vil have med hjem i kufferten.  I skal bare vælge jeres bolig og hvilke aktiviteter I vil opleve på Bornholm - så klarere Bornholmtours resten - I skal bare pakke tasken selv!