Markushusene

Sydbornholms hyggeligste beliggenhed

Markushusene er anlagt i Øster Sømark, som et rigtigt lækkert område på den bornholmske guldkyst. Smuk og børnevenlig sandstrand, dejlige arealer til skønne vandreture og gåafstand til Bornholms eneste restaurant med stjerne i Michelinguiden, Kadeau.

Markushusene er et populært sommerhusområde, hvor mange gæster gennem årene har haft uforglemmelige ferieoplevelser med venner og familie.

Gå langs stranden til du kommer til den lille Øster Sømark havn. Her kan du købe frisk fisk af fiskerne, når de kommer ind fra havet. Besøg Bakkarøgeriet, som har åbent hele sommersæsonen. Et stykke med nyrøget laks gør sig fantastisk på et frokostbord.

Slusegård Vandmølle er også et besøg værd. Her har man efter fransk forbillede siden 1800-tallet drevet opdræt af ørreder.

Klassisk sommerhus

Markushusene er alle velindrettede. Der er god plads og en rar og behagelig stemning. Tænd op i brændeovnen på en kølig aften, hvis du besøger Bornholm udenfor højsæsonen. Så spreder varmen og hyggen sig med det samme.

Minigolf er en klassisk sommeraktivitet. Du finder minigolfbaner i nærområdet, men også cykeludlejning. En cykeltur er dejlig adspredelse. Tag cyklen, hvis du skal handle ind. Nærmeste by er Pedersker, som kun ligger et par kilometer væk.

Alle huse tilbyder

  • Skøn sandstrand (300 m) og natur
  • God og funktionel indretning med bl.a. 3 soveværelser
  • Opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine, mm.
  • Wifi

FERIE MED FAMILIEHYGGE (FFF3) - 7 NætterLæs mere 

FERIE MED FAMILIEHYGGE (FFF3) - 7 Nætter

Sommerferie er tid til samvær med familien. Med denne rejse bor I i sommerhus (vælg mellem mange forskellige), med plads til samvær og hygge i familien. Vi har valgt tre gode oplelser, der passer til denne stemning: besøg på oplevelsescentret NaturBornholm, besøg i Bornholms gamle forlystelespark Brændesgaardshaven, og overdådig kagebuffet på hyggelige Fru Petersens Café.


PAKKEN INDEHOLDER:

  • 1 uge i sommerhus
  • Entré til Oplevelsescentret, NaturBornholm
  • Stor kagebuffet på den traditionsrige Fru Petersens Café
  • Entré til forlystelseshaven, Brændesgaardshaven (med vandland, zoo, m.m.)
  • Færge Ystad-Rønne t/r i egen bil
  • Indbo- og afbestillingsforsikring

 

Pakken kan bookes med ank. lørdag og søndag i perioden 1/6-25/8 2019.

LAVESTE PRIS : dkk  5.399 i alt for 4 pers. Gælder ank. søndag 2/6
HØJESTE PRIS: dkk  9.599 i alt for 4 pers. Gælder ank. lørdag 6/7-3/8

5. person: dkk 225
 

Prisen er baseret på 2 voksne og 2 børn (max 9 år). Tillæg for børn 10-14 år kr. 90 - 145. 
El betales efter måler (modregnes i depositum). Rengøring og linned kan tilkøbes. Rabatbilletter til Øresundsbron kan tilkøbes. Hvis I er 6 eller flere personer, eller ønsker at medbringe hund, så kontakt Bornholmtours.

FERIE MED FAMILIEHYGGE (FFF3) - 7 Nætter

Bestil Pakke