Markushusene

Sydbornholms hyggeligste beliggenhed

Markushusene er anlagt i Øster Sømark, som et rigtigt lækkert område på den bornholmske guldkyst. Smuk og børnevenlig sandstrand, dejlige arealer til skønne vandreture og gåafstand til Bornholms eneste restaurant med stjerne i Michelinguiden, Kadeau.

Markushusene er et populært sommerhusområde, hvor mange gæster gennem årene har haft uforglemmelige ferieoplevelser med venner og familie.

Gå langs stranden til du kommer til den lille Øster Sømark havn. Her kan du købe frisk fisk af fiskerne, når de kommer ind fra havet. Besøg Bakkarøgeriet, som har åbent hele sommersæsonen. Et stykke med nyrøget laks gør sig fantastisk på et frokostbord.

Slusegård Vandmølle er også et besøg værd. Her har man efter fransk forbillede siden 1800-tallet drevet opdræt af ørreder.

Klassisk sommerhus

Markushusene er alle velindrettede. Der er god plads og en rar og behagelig stemning. Tænd op i brændeovnen på en kølig aften, hvis du besøger Bornholm udenfor højsæsonen. Så spreder varmen og hyggen sig med det samme.

Minigolf er en klassisk sommeraktivitet. Du finder minigolfbaner i nærområdet, men også cykeludlejning. En cykeltur er dejlig adspredelse. Tag cyklen, hvis du skal handle ind. Nærmeste by er Pedersker, som kun ligger et par kilometer væk.

Alle huse tilbyder

  • Skøn sandstrand (300 m) og natur
  • God og funktionel indretning med bl.a. 3 soveværelser
  • Opvaskemaskine, mikroovn, vaskemaskine, mm.
  • Wifi